Παντως τεινει να επιβεβαιωθει με περισσοτερες πιθανοτητες οτι στο φερετρο ειναι ο Μπεν αφου τελικα ειναι εκτος νησιου στο τελος,ε?
Τι ηταν αυτο που ειπες??Εκ μερους της xifomaxinas
O Ben δεν θα πεθανει...Αλλωστε (σοβαρα τωρα) γιατι ο Τζακ να πηγαινε στην κηδεια του?Πιστευω οτι στην κηδεια παει επειδη εχει τυψεις..Τυψεις για τον Ben?Δεν ειναι λιγο δυσκολο?
Proud Vice President Of Kate Austen Hate Club
Lostholics Anonymous Member
Ευχαριστώ πολύ shaq! Με γλίτωσες από ένα μαστίγωμα
Δε νομίζω ο Jack να ξέρει κάποιο από τα ονόματα με τα οποία κυκλοφορεί ο Ben στον πραγματικό κόσμο, ίσως να μη ξέρει καν ότι έφυγε από το νησί.
Πιστεύω ότι όταν μάθουμε ποιος είναι στο φέρετρο θα μείνουμε με το σαγόνι στο πάτωμα..(ή τουλάχιστον έτισ θέλω να πιστεύω)
Ευτυχώς δηλαδή που θα αργήσει να μας πέσει (το σαγόνι στο πάτωμα).με το σαγόνι στο πάτωμα..
Σε συνέντευξη του ο ΄΄Τζακ΄΄ είχε πει πως, όταν γύριζε την σκηνή δεν ήθελε να ξέρει ποιός είναι μέσα στο φέρετρο. Είπε επίσης ότι έχει βάσιμες υποψίες μεν, δεν είναι απόλυτα σίγουρος δε.
Θα προηγηθούν πολλά, που θα μας αφήσουν άφωνους, πριν μάθουμε επιτέλους ποιός/α αποδήμησε εις κύριον.
Πω πω σαν τον jj μιλάω.
το επισοδειο ηταν πολυ καλο, δεν βλεπω ομως πουθενα να σχολιαζεται την αρκουδα στην ερημο..
μια παρατηρηση: ο πιλοτος ειναι ο ιδιος που ειχε δειξει και στον πρωτο κυκλο, (ο Matt απο Heroes) με μουστακι ομως..
οι θεωρίες που έχουμε (ακόμα κ αυτές του Einstein) δεν δικαιολογούν το γεγονός ότι ενώ ο πύραυλος έχει καθυστέρηση Χ λεπτών η συνομιλία από το τηλέφωνο γίνεται σε πραγματικό χρόνο
Hello!
Καλό το επεισόδιο, για τον κύκλο δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον καλύτερος απ τον δεύτερο, που δεν μου άρεσε καθόλου (εμφανίστηκαν 4 άτομα απ τα οποία τα 3 πέθαναν πριν καν τελειώσει ο κύκλος-απλή καθυστέρηση για μια χρονιά χωρίς να γίνεται κάτι)
Πάντως πιστεύω πως η κηδεία είναι της Τζουλιέτ, γιατί μόνο σε αυτή την κηδεία θα πήγαινε ο Τζακ και οχι η Κειτ(άσχετο)
και μια ερώτηση:στους oceanic 6 δεν θα έπρεπε να είναι και ο πατέρας του Τζακ?
O Christian ταξίδευε ως...πτώμα στο αεροπλάνο...
|