-
21 Φεβρουαρίου 2008, 18:42
Newbie
Ηταν επιβάτης κατα μια εννοια, και κάπως γύρισε πίσω άρα...
-
21 Φεβρουαρίου 2008, 18:55
TV Guru!
Γύρισε; Επειδή το λέει ο μεθυσμένος, ναρκωμανής Jack δε σημαίνει ότι είναι ζωντανός
-
21 Φεβρουαρίου 2008, 22:59
Ενεργό Μέλος
quote=POSITRON;374311]οι θεωρίες που έχουμε (ακόμα κ αυτές του Einstein) δεν δικαιολογούν το γεγονός ότι ενώ ο πύραυλος έχει καθυστέρηση Χ λεπτών η συνομιλία από το τηλέφωνο γίνεται σε πραγματικό χρόνο[/quote]
oraia h parathrhsh sou alla mporei oti epirreazei ta sterea antikeimena,opos k ploia aeroplana klp,kata thn eisodo tous sto nhsi na mn epirreazei to sima tou thlefonou
Try To Live...Don't Just...Exist...
-
22 Φεβρουαρίου 2008, 12:28
Μα ναι. Για αυτό το λόγο δεν μας κάνουν οι θεωρίες. Για τις θεωρίες της σχετικότητας, δεν υπάρχουν στερεά ή όχι. Όλα είναι ενέργεια σε μορφή σωματιδίων ή κυμάτων. Όχι ότι έτσι αλλάζει το ενδιαφέρον που έχει το φαινόμενο στο LOST. Απλά πρόκειται καθαρά για science fiction (και μαρέσει!)
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
lam2 thanked for this post
-
29 Μαΐου 2008, 15:40
TV Guru!
Καλο το επισοδειο!! Τρελαθηκα στο τελος που ειδα τον Σαιντ να δουλευει για τον Μπεν.... Ελεος δηλαδη!!!
-
17 Ιουλίου 2012, 11:42
Ενεργό Μέλος
Με διαφορά 4 χρόνων έχω καεί και εγώ με τη σειρά.
42 σελίδες για ένα επεισόδιο;
Πως ζούσατε να περιμένετε βδομάδα τη βδομάδα και τις περιόδους μεταξύ των σαιζόν;
εδώ δεν αντέχω που προλαβαίνω να δούμε 1 με 2 επεισόδια τη μέρα....
Ξέρετε τι πλάκα έχει να τελειώνει το s3xe24 και καπάκι να παίζει το s4xe01?
Τελος πάντων, να πω και ότι ο Μοριάρτυ είναι ο βασικός εχθρός του Σέρλοκ Χολμς,
εσείς πια ξέρετε καλύτερα, εγώ τα γράφω για όποιον παρακολουθεί τη σειρά τώρα
-
17 Ιουλίου 2012, 12:21
TV Guru!
Πως ζούσατε να περιμένετε βδομάδα τη βδομάδα και τις περιόδους μεταξύ των σαιζόν;
Βάζοντας φωτιά στο πληκτρολόγιο, ρίχνοντας εγκυκλοπαίδιες από το ράφι, τσεκάροντα στο διαδίκτυο ότι ΄΄πληροφορία΄΄ υπήρχε, μαλώνοντας, συμφωνώντας κλπ κλπ.
Αυτή ήταν, είναι και μέχρι να ξαναβγεί άλλη σειρά που θα δημιουργήσει τέτοιο ΄΄κύμα΄΄, θα είναι η ιστορία του Lost.
Ετσι θα κατανοήσεις και την υπογραφή μου.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
17 Ιουλίου 2012, 12:29
Ενεργό Μέλος
Έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι ότι η αγωνία είναι πολύ πιο γλυκειά όταν έχεις
αναμονή.
Και οι απαντήσεις επίσης.
-
17 Ιουλίου 2012, 13:20
TV Maniac
καλυτερα να περιμενεις 4 μηνες για απαντησεις παρα να τα βλεπεις ολα σερι...και εγω τις 3 πρωτες σαιζον τις ειδα μαζι, δεν λεω, τρελα σκετη...αλλα οταν ειδα το 3x24 και μετα εκανα να δω 4 μηνες να δω το 4x01 ή το 5x16/17 για το 6x01 ηταν πολυ καλυτερα...εκει να διαβαζεις 100 σελιδες θεωριων, παραπονων και σχολιων θαυμασμου...γι αυτο κ εμεινε στην ιστορια το λοστ...και γι αυτο ηταν κ ειναι παγκοσμιο τηλεοπτικο φαινομενο...
It only ends once, everything else is just progress
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
17 Ιουλίου 2012, 14:53
Ενεργό Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
panagiotis1988
καλυτερα να περιμενεις 4 μηνες για απαντησεις παρα να τα βλεπεις ολα σερι...και εγω τις 3 πρωτες σαιζον τις ειδα μαζι, δεν λεω, τρελα σκετη...αλλα οταν ειδα το 3x24 και μετα εκανα να δω 4 μηνες να δω το 4x01 ή το 5x16/17 για το 6x01 ηταν πολυ καλυτερα...εκει να διαβαζεις 100 σελιδες θεωριων, παραπονων και σχολιων θαυμασμου...γι αυτο κ εμεινε στην ιστορια το λοστ...και γι αυτο ηταν κ ειναι παγκοσμιο τηλεοπτικο φαινομενο...
It only ends once, everything else is just progress
Τώρα πια δε γίνεται, θα πάει σερί, δεν δύναμαι σας λέω