Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: Πως σας φάνηκε το επεισόδιο 4x03 - The Economist;

Ψηφοφόροι
698. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άριστο

320 45,85%
  • Πολύ Καλό

253 36,25%
  • Καλό

93 13,32%
  • Μέτριο

27 3,87%
  • Δεν μου άρεσε

5 0,72%
Σελίδα 43 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 33414243
Αποτελέσματα 421 έως 427 από 427

Θέμα: Lost 4x03 - "The Economist"

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την nikos_abel Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Και οι απαντήσεις επίσης.
    ποιες απαντήσεις.....??

Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την great Εμφάνιση Δημοσίευσης
    ποιες απαντήσεις.....??

spoiler για το φινάλε της σειράς

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Δεν ξέρετε το πόσο χαίρομαι που επιβεβαιώνετε την υπογραφή μου
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

4. Thanks ~Dr.House~ thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της ~Dr.House~
    Likes / Thanks
    Μήπως ήταν η μοίρα ή διαβολική σύμπτωση? Σήμερα έτυχε και είδα το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζον που ο Τζακ φωνάζει στην Κειτ: " We have to go back " και είπα να μπω μετά από καιρό στο φορουμ και το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι η υπογραφή σου tasoskratos ;P

Χμ...

6. Thanks tasoskratos thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Μήπως ήταν η μοίρα ή διαβολική σύμπτωση?
    Εξαρτάται.
    Τζακ ή Λοκ?

και επειδή εγώ ποτέ δεν μπήκα σε αυτό το ΄΄παιχνίδι΄΄ η απάντηση υπάρχει εδώ και χρόνια στο avatar μου!
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

8. Thanks ~Dr.House~, panagiotis1988 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της ~Dr.House~
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Εξαρτάται.
    Τζακ ή Λοκ?

και επειδή εγώ ποτέ δεν μπήκα σε αυτό το ΄΄παιχνίδι΄΄ η απάντηση υπάρχει εδώ και χρόνια στο avatar μου!

Τζακ βέβαια

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Ψήφισα "Άριστο", γιατί τον Σαϊντ τον αγαπώ.

Προοικονομία, η: "the day I start trusting him is the day I would have sold my soul".

Τι του έκανε του μωρού μου του Σαϊντ ο τρισκατάρατος, τι;;; Πώς τον έπεισε να γίνει εκτελεστής για πάρτη του; Τι έκαναν "αυτοί" "the last time you thought with your heart instead of your gun"; Μόνο μη μου πείτε ότι σκότωσαν την Νάντια, μόνο αυτό μη μου πείτε! Πώς αυτές οι δολοφονίες "προστατεύουν τους φίλους του"; Γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο, επιτέλους, δε φτάνουν όσα πέρασε, μέσα στους πολέμους και τα βασανιστήρια;;; Κάτω τα χέρια από τον Σαϊντ, ρε!! Να σκάσω είμαι μ' αυτό το flashforward, να σκάσω!

Υπάρχουν δύο θετικά, βέβαια. Πρώτον, ο Σαϊντ είναι ένας από τους Oceanic 6. Δεύτερον, μπορώ να ησυχάσω ότι ο Μπακούνιν δε θα μου τον πειράξει. Μπορώ, έτσι; Είναι σίγουρα νεκρός ο Μπακούνιν; Θα μου πείτε, ποιος επιβιώνει από χειροβομβίδα στη μάπα; (Χα! Θέλετε πραγματικά να σας απαντήσω; Κι όχι χειροβομβίδα, ολόκληρο πύραυλο! Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, γι' αυτό με πιάνει τρόμος.)

Η Έλσα ήξερε εξαρχής την ταυτότητα και τους σκοπούς του Σαϊντ; Αν κρίνω από το "they know I'm after them now", κλίνω προς το όχι. Ποιος της το σφύριξε στη συνέχεια; Τον υποψιάστηκε για κάποιο λόγο κι έβαλε να τον ελέγξουν; Από την άλλη, το ότι ήταν ένας από τους 6 ήταν γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ο εργοδότης της Έλσας (και, πιθανώς, και της Ναόμι, αν κρίνουμε από το παρόμοιο βραχιόλι) φαντάζομαι θα τον είχε στο ραντάρ του από τότε που γύρισε στον πραγματικό κόσμο. Αν αυτός ο εργοδότης είναι της Ντάρμα (που είναι και το πιο λογικό, αφού αυτοί είναι οι εχθροί του Μπεν) και ξέρει (ή υποψιάζεται) ότι ο Σαϊντ έχει αρχίσει να καθαρίζει τους ανθρώπους του (βλ. Ιταλό στις Σεϋχέλλες, ο οποίος τρομοκρατήθηκε με το που άκουσε το όνομα του Σαϊντ -- που πάει να πει ότι ήξερε τους σκοπούς του), γιατί δεν είπε στην Έλσα να τον σκοτώσει ή να τον τραυματίσει εξαρχής; Ήθελαν και να του αποσπάσουν πληροφορίες, λέει... Χα! Ποιου ρε, του Σαϊντ του ανακριτή, γατάκια;;

Πίσω στο Νησί, έχω την αίσθηση ότι ο Σαϊντ αντάλλαξε τη Σάρλοτ για τον Μάιλς και την Κέιτ και η Κέιτ προφανώς δεν αποφάσισε από μόνη της να μείνει πίσω και να παίξει "οικογένεια" με τον Σώγιερ. Όπως είχε πει και η ίδια στο παρελθόν, "I don't do taco nights!". Δεν είναι του σπιτιού η Κέιτ, βαριέται γρήγορα. Οπότε, πραγματικά ο Σώγιερ πρέπει να ξεκολλήσει από δαύτη, ξεφτίλα πια, άντρας δυο μέτρα, σαν το κουκλί, να ζητιανεύει το φιλί!

Μετά, ήταν και κάτι 31' διαφορά μεταξύ του Νησιού και του έξω κόσμου (περίμενα ν' ακούσω ένα "we lost 9 minutes!" και θ' άρχιζα να στριγκλίζω ) και το όνομα του ηθοποιού που παίζει τον Μάικλ εδώ και τρία επεισόδια στους τίτλους αρχής (αλλά Μάικλ δε βλέπουμε) κι όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, ναι, αλλά εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η τύχη του Σαϊντ και μπράβο, κύριοι Abrams και Lindelof, τώρα μ' έχετε κάνει να κολλήσω! (Μόνο να την κόψετε αυτή τη μανία να τα φτιάχνει με ξανθιές, γιατί και η Τζουλιέτ ξανθιά είναι και δε θα 'θελα... Από την άλλη, βέβαια, οι γκόμενες του Σαϊντ δεν επιβιώνουν για πολύ, οπότε, αν είναι να την ξεφορτωθούμε έτσι, ας πάει και το παλιάμπελο.)

ΥΓ. Τη μέρα που ο Σαϊντ θα σκοτώσει τον Μπεν, θ' ανοίξω σαμπάνια. Αν τον σκοτώσει οποιοσδήποτε άλλος... ρετσίνα και πολύ σας είναι.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

11. Thanks johny f thanked for this post
    Likes NikBG liked this post
Σελίδα 43 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 33414243

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία