-
21 Ιουλίου 2018, 11:50
TV Master
Μαύρη μέρα η σημερινή με τέτοια ανακοίνωση. Κατάμαυρη.
Misanthropic devils mocking mind controlling priests
Fundamental freedom count the number of the beast
Religion VS will of man fresh blood spite and balls
True rebellion rock and roll / fear of the unknown
-
21 Ιουλίου 2018, 15:13
TV Guru!
Ακόμα μια σειρά να σφάξουν!
Πολύ εύκολα θα βρουν ηθοποιό για τον ρόλο του Angel μιας και ο Boreanaz είναι αγγούρι από τα λίγα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
23 Ιουλίου 2018, 02:08
TV Guru!
Σκέφτομαι ότι, αν δει κανείς τη σειρά ως μια παραβολή για την ενηλικίωση, προφανώς έχει θέση σε κάθε εποχή. Εννοείται ότι η ιστορία θα εκμοντερνιστεί και επίσης εννοείται ότι οι παλιοί φαν θα είναι αυτομάτως αρνητικοί/επιφυλακτικοί απέναντι στο νέο λουκ (αν ήμουν φαν, κι εγώ αρνητική θα ήμουν), αλλά, ούτως ή άλλως, η νέα σειρά δε θα έχει αυτούς ως target group: για ποιο λόγο να ενδιαφερθούν οι σημερινοί σαραντάρηδες παρά κάτι για τα ζόρια που τραβάει μια έφηβη στο δρόμο προς την ενηλικίωση;
Προσωπικά, αναρωτιέμαι για το λίφτινγκ που θα υποστεί η αρχική ιστορία: θα είναι πλέον αρκετά έξυπνοι οι παραγωγοί ώστε να διορθώσουν τα λάθη της πρώτης φοράς, όπως
Γενικά, ομολογώ ότι είμαι περίεργη κι ένα βλέφαρο θα το ρίξω.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
26 Ιουλίου 2018, 15:46
TV Guru!

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
26 Ιουλίου 2018, 22:53
Αρθρογράφος
-
27 Ιουλίου 2018, 00:17
TV Guru!
Αν κατάλαβα καλά, δε θα είναι μια επανάληψη της παλιάς σειράς και μάλλον ούτε καν συνέχειά της, με την έννοια ότι δε θα έχουμε τους ίδιους χαρακτήρες, αλλά μια νέα Slayer που ζει στο σήμερα, με τις δικές της παρέες; Και απλά τυγχάνει να τη λένε κι αυτή Μπάφυ;
-
1 Αυγούστου 2018, 12:25
Newbie
Εχω δει λιγα επεισοδια πριν μερικα χρονια αλλα περα απο κατι ωραιες χορογραφιες τη βρηκα βαρετη και δεν συνεχισα. Διαβασα και στους συνδεσμους οτι θα ειναι αφροαμερικανη η νεα πρωταγωνιστρια. Πολυ χαιρομαι. Μου αρεσουν τα reboot και τα βλεπω οταν μπορω. Ελπιζω να μας δωσουν συντομα και το reboot των x-files που μας εχουν υποσχεθει (οπως τις μαγισσες που τις αγαπησα) και ενας εκ των πρωταγωνιστων να ειναι και εκει αφροαμερικανος η εστω homosexual για αλλαγη!
-
5 Οκτωβρίου 2018, 04:38
Αρχισυντάκτης
-
6 Οκτωβρίου 2018, 21:37
TV Guru!
Απ' ό,τι διάβασα στα σχόλια του παραπάνω άρθρου, τελικά θα πρόκειται (αν πραγματοποιηθεί) για revival και όχι για reboot. Δηλαδή, θα έχουμε νέα slayer (που μάλλον δε θα τη λένε Μπάφυ), με νέους φίλους και νέες ιστορίες, ενώ είναι άγνωστο αν οι παλιές φάτσες (ηθοποιοί και ρόλοι) θα εμφανιστούν καθόλου στη νέα σειρά (που το πιο πιθανό είναι να μην εμφανιστούν -- τουλάχιστον όχι τα βαμπίρ, επειδή οι ηθοποιοί έχουν γεράσει κι αυτό δε συνάδει με τη μυθολογία των βαμπίρ).
Το revival όντως ακούγεται πιο λογικό απ' ό,τι το reboot και προφανή στόχο έχει τους σημερινούς εφήβους και (τους διαβόητους) young adults. Η έλλειψη της Ντων (επειδή τη ΜΙΣΩ) και του Έιντζελ (επειδή τον ΛΑΤΡΕΥΩ) είναι δύο βασικά συν της νέας σειράς, αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν το κόνσεπτ της έχει θέση στον 21ο αιώνα ή θα καταντήσει σειρούλα του συρμού.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
4 Φεβρουαρίου 2019, 11:42
Moderator