Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 678
Αποτελέσματα 71 έως 78 από 78

Θέμα: Boston Legal

Newbie
    Likes / Thanks

υπότιτλοι

παιδιά είμαι νέος στο site, μπορεί κάποιος να μου πει πώς κατεβάζω τους υπότιτλους για το Boston Legal?

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Την ανακάλυψα πολύ αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
    Ειχα ακούσει διάφορα και περίμενα κάτι διαφορετικό. ΑΥτό που είδα το λάτρεψα. Παρολο που το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε, το συνέχισα και βγήκα κερδισμένη.
    Γέλασα πολύ, στα τελευταία επεισόδια εκλαψα και συγκινήθηκα πολύ, αλλά κυρίως αγάπησα περισσότερο τους πρωταγωνιστές.

William Shatner: Τον ηξερα από το Σταρ Τρεκ. Πάντα είχα την εντύπωση ότι είναι πολυ σοβαρός ηθοποιος. Τον ΛΑΤΡΕΨΑ σαν Ντένι Κρέιν. Κατάφερε και έφτιαξε εναν χαρακτήρα που δεν γίνεται να μην τον λατρέψεις παρόλο που ειναι κάφρος, σεξιστής, ρατσιστής και ένα κάρο άλλα πράγματα. Βλέπεις τις τρέλες του αλλά ταυτόχρονα βλέπεις την ανασφάλεια, τον φόβο μην χάσει τον εαυτό του μέσα στην παλιοαρρωστια και κυρίως μην χάσει όλα αυτά που κατάφερε.

James Spader: Τον Spader τον μισούσα οταν ήμουν μικρή. Οποιος είναι αρκετά μεγάλος και έβλεπε την δεκαετία του 80 και 90 τις ταινίες του θα με καταλαβει. Κάποια στιγμή τον είδα σε μια ταινία με την Σούζαν Σαραντον και αρχισε να μου αρεσει. Εκτοτε δεν τον πολυπαρακολουθησα. Για μένα ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη η ξαναανακάλυψη του. Ενώ στην αρχή μου άρεσε για το καυστικό χιούμορ του, μετά τον αγάπησα για όλη την μοναξιά που έβγαλε. Η δε χημεία των δυο χαρακτήρων είναι εκπληκτική.

Για την Candice Bergen δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι λάτρης εδώ και πολλά χρόνια. Η κλασική καλή Bergen.

Θέλω ωστόσο να σταθώ σε έναν ηθοποιό που έκανε καταπληκτική δουλειά και μπράβο στους δημιουργούς που τον έκαναν βασικό στο κάστ. ΜΙλάω για τον Christian Clemenson που έπαιξε τον Jerry Espenson εκπληκτικά. Αγάπησα πολύ αυτόν τον χαρακτήρα για την ευαισθησία, την δύναμη, τις αδυναμίες του, το θάρρος του. Νομίζω ότι μαζί με τους 2 κύριους πρωταγωνιστές είναι ότι καλύτερο υπήρξε σ' αυτή τη σειρά.

Ειναι μια σειρά που θα μου μείνει αξέχαστη όχι μόνο για την τρέλα της αλλα και για το πόσο ωραία και ανθρώπινα σκιαγράφησε τους δύο κύριους χαρακτήρες. Τελείωσε εκεί που έπρεπε, με ένα τέλος είχε λογική και βαθιά ανθρωπιά. Και κυρίως έδειξε ότι η βαθιά αγάπη δεν χρειάζεται να είναι ερωτική.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

3. Likes Dancea, hakinen, unknown3479, gio25 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της thanasislost
    Likes / Thanks
    Ο William Shatner και James Spader δημιουργούν ένα απίστευτο δίδυμο που δίνει φοβερά αστείες αλλά και καυστικές στιγμές σε μια σειρά που δεν μπορείς να μην αγαπήσεις με την πρώτη ματιά...
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την thanasislost; 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 03:40

5. Likes Hrisa76 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της veronica1
    Likes / Thanks
    Κι εγω κατά τύχη την ξεκίνησα, είδα το πρώτο επεισόδιο, στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα, αλλά στην πορεία της σειράς, μου άρεσε το όλο σκηνικό, ειδικά ο Ντένι Κρέιν είναι όλα τα λεφτά.. Και έτσι την συνεχίζω, μια και δεν έχουμε και πολλές σειρές της προκοπής για να δούμε...

TV Master Το Avatar του/της Dancea
    Likes / Thanks
    Όχι δεν είναι "εξώφθαλμα αμοραλιστές δικηγόροι". Αντίθετα, συχνά είναι η ανθρωπιά που φανερώνεται και σίγουρα η τρομερή δυσκολία του δικηγορικού επαγγέλματος.

Υπέροχη σειρά, απολαυστικότατη. Άργησα λίγο (!) να την ανακαλύψω αλλά κάλιο αργά..
    €œWhat was his name?€

TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Μιας που χαιρετησαμε πια το Κωστανταρα και επειδη ο Spader ειναι απολαυστικος ηθοποιος το ξεκινησα πριν 10 μερες.
    Spader και Shatner δινουν ρεστα με τονους χαβαλε και αρκετα σχολια για τη συγχρονη Αμερικη μεχρι την 3η σεζον που βλεπω τωρα.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

9. Likes Dancea liked this post
    TV Master Το Avatar του/της Dancea
    Likes / Thanks
    Πράγματι απολαυστικος ηθοποιος
    €œWhat was his name?€

11. Likes johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Φτανοντας στο φιναλε της σειρας ανετα εβλεπα αλλες τοσες σεζον με τους απολαυστικους Αλαν Σορ και Ντενι Κρειν,να κανουν τη πλακα τους,να παθιαζονται,να πειραζουν και να υπερασπιζονται το συμπαν.
    Συνολικα μια σειρα με ποικιλομορφια,αφου μπορουσε να αναμιξει ενα καρο αντιφατικα πραγματα ακομα και στο καθε χαρακτηρα σε ενα μοναδικο χαρμανι.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 678

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία