*** ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ 3Χ03***
Spoiler
Άψογο!
Πολύ καλό!
Καλό!
Μέτριο...
Δεν μου άρεσε.
Καλύτερα να μην το έβλεπα.
*** ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ 3Χ03***
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Sotos_2002; 19 Οκτωβρίου 2006 στις 12:21
Παρα πολυ καλο το επεισοδιο! Εκτος της δρασης και του μυστηριου που μας προσεφερε ειναι και οιωνός για το τι προκειται να ακολουθήσει!
Θα σκασω ρε γαμωτο, τι ειναι αυτο το παρεσθησιογωνο που χρησιμοποιει ο Λοκ και που ειχε χρησιμοποιεισει και στον Μπουν;
8,9/10 απο εμένα.
έχετε ανοίξει 500 topic,που μιλάμε?
τελοσπάντων το επεισόδιο έσπειρε, δηλαδή απίστευτο λέμε
EDIT:
α εδω
αψογο
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Sotos_2002; 19 Οκτωβρίου 2006 στις 13:09
Αρκετά καλό επεισόδιο, αρκετά υποσχόμενο για τη συνέχεια. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.
καλησπέρα παιδιά!μια ερώτηση...Πώς τα βλέπετε τόσο έγκαιρα τα επεισόδια;εγώ ******* περιμένω ακόμα...
ΙLLEGAL STUFF: READ THE RULES
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Sotos_2002; 19 Οκτωβρίου 2006 στις 14:41
Το όραμα ήταν πράγματι απίστευτο.
Το dejavou αυτό μάλλον επαληθεύει κάποιες απόψεις περί διατάραξη της χρονικής αλληλουχίας γεγονότων (λόγω έκρηξης; ). Όπως και όταν βγήκε από την ζούγκλα ο Τσάρλι μετά την έκρηξη και ερωτήθηκε που είναι ο Λοκ και ο Έκο, απάντησε "Δεν έχουν γυρίσει ακόμα;", σα να είχε λανθασμένη αίσθηση του χρόνου που είχε διανύσει.
Επίσης η αντίδραση του Desmond ίσως δείχνει ότι ξέρει κάτι παραπάνω για την όλη υπόθεση, ή απλά ήταν όντως μπερδεμένος. Προς αναμονή του επόμενου επεισοδείου...
EDIT: Ποιός είναι ο μορφονιός και η κοπελιά που απασχολούν τηλεοπτικό χρόνο από τη σειρά και μάλιστα έχουν και ατάκες; Το τελευταίο που θέλω είναι νέα πρόσωπα με νέα flashbacks, μακάρι να μην τους ξαναδούμε ή να πεθάνουν σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την mitsosG7; 19 Οκτωβρίου 2006 στις 15:51
Καταπληκτικό επεισόδιο και αν μη τι άλλο ανοίγει νέα ερωτήματα (γουστάρω!) Πωρώθηκα με το deja vu και με την όλη κατάσταση με το Mr. Eko και τις παραισθήσεις του Λοκ. Άραγε στο flashback του τελευταίου, τι έπαιζε με εκίνο το μέρος και το θερμοκήπιο...? Γιατί άραγε τους κηνυγούσε η αστυνομία? Και μια ερώτηση:
Spoiler
Land of Cine [My Movie Blog]
Keep thy motives in heart, with closed mouth.
We are those who will weave history,
With the ringing of the Great Belfry.
Επιτέλους! Μετά από 2 εβδομάδες απογοήτευσης, επιτέλους ένα επεισόδιο αντάξιο του LOST που ξέραμε και αγαπήσαμε
Spoiler
10.000 miles of searching, 600 years of waiting.Dark clouds are upon us and I intend to ride the thunder.
Can you know? Can you begin to know?
|