Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: Lost - Πώς σας φάνηκε το 3x03;

Ψηφοφόροι
273. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άψογο!

73 26,74%
  • Πολύ καλό!

86 31,50%
  • Καλό!

55 20,15%
  • Μέτριο...

37 13,55%
  • Δεν μου άρεσε.

18 6,59%
  • Καλύτερα να μην το έβλεπα.

4 1,47%
Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 51314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 141 έως 150 από 179

Θέμα: Lost 3x03 - Further Instructions

Newbie Το Avatar του/της teo_sawyer
    Likes / Thanks
    Από τα καλύτερα του λοστ για μένα!! Απίστευτη δράση και επιτέλους αναγνωρίζω τον Λοκ μετά από μια 2η σεζόν όχι και τόσο καλή για τον ίδιο. Μου θύμισε Λοκ πρώτης σεζόν που δείχνει να ξέρει τι κάνει. Επιτέλους έγινε hunter!!!!!!!!!! Ανυπομονώ να δω με ποιό τρόπο θα καταφέρει να απελευθερώσει τους αιχμάλωτους!
    Ζήτω ο LOCKE!!!!!!!!!!!!!!!
    olympiacos.s.f.p-1925

TV Master Το Avatar του/της nkt_13
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την sotos_2002
    Εμενα με χαλασε λιγο που μπηκαν πολυ αποτομα στο προσκηνιο οι καινουριου losties...(αφου στην αρχη νομιζα οτι θα ειναι απο τους αλλους οπως ο Ιθαν)
    Δεν ξερω αν αυτο ενοχλησε μονο την δικη μου αισθητικη.
    Έχεις δίκιο. Έπρεπε να τους έχει δείξει ως background τουλάχιστον σε κάποιες στιγμές, όπως και κάποιους άλλους... π.χ. τη Rose την έδειξε στο δικό της flashback και μετά με τον άντρα της που βρέθηκαν με τους άλλους LOST. Λες και από τη στιγμή εκείνη και μετά δεν υπάρχουν στο νησί (δε σημαίνει ότι τρελαίνομαι για τη πάρτη τους, το παράδειγμα είναι τυχαίο). Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζονται κάποιες φάτσες στη σειρά, χωρίς να σημαίνει ότι θα παίζουν και κάποιο ρόλο, απλά για να μας δείξουν ότι υπάρχουν.

Υ.Γ. Mathias ευτυχώς που έχει πάντα δίκιο ο Sayid.
    Υ.Γ. Τελικά έχω αρχίσει και ψήνομαι με όλες αυτές τις θεωρίες.... όχι ότι μου φαίνεται αδύνατον να συμβαίνουν και στη πραγματικότητα, αφού πάντα πίστευα ότι κάπου, κάποτε αυτά θα είναι εφικτά (ακόμα και τώρα ), απλά με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που αναφέρονται κάποια πράγματα στο LOST. Με πορώνει.....

Newbie Το Avatar του/της mikronano
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την nkt_13
    Υ.Γ. Mathias ευτυχώς που έχει πάντα δίκιο ο Sayid.
    Κι εγώ τον πάω τον τύπο πολύ , όμως με το ιστιοπλοϊκό και τα κορεατάκια την ψιλοπάτησε . Και επειδή ένας τύπος σαν τον Sayid, όπως έχουν φτιάξει το χαρακτήρα, δεν μπορεί να την "πατάει", πιστεύω ότι σεναριογραφικά ήταν ατόπημα το σκηνικό με την παγίδα και την απώλεια του ιστιοπλοϊκού.

4. Likes HristinaB liked this post
    TV Master Το Avatar του/της nectar
    Likes / Thanks
    Για μένα το επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα του Lost μέχρι σήμερα
    Συμφωνώ με όσους προείπαν ότι θύμισε 1η season κι αυτό ήταν που μου άρεσε... το μυστήριο του επεισοδίου (κύριο χαρακτηριστικό και της 1ης season, που με έκανε και κόλλησα τόσο με το Lost)

Φυσικά μου δημιουργήθηκαν κι εμένα πολλές απορίες όπως... π.χ. όταν έφτασε ο Λοκ στον καταυλισμό κι ενώ ήταν εκεί ο Τσάρλυ (ο οποίος συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του χαμού της καταπακτής) ήδη μία μέρα, κανείς δεν τους είχε ψάξει και ο Τσάρλυ που ήξερε τι είχε συμβεί δεν παρότρυνε τους άλλους να κάνουν κάτι για να τους βρούνε... περίεργο κενό Όλοι συμπεριφέρονταν σαν να είχαν πάει (οι τρεις) για αγριογούρουνα κι απλά είχαν αργήσει κάπως...
    ή το γιατί μόνο ο Ντέσμοντ βρέθηκε χωρίς ρούχα, ενώ με τους άλλους δύο (και ειδικά με τον Λοκ) ήταν στο ίδιο σημείο της καταπακτής (κάτι παίχτηκε την ώρα που πήγε και γύρισε το κλειδί; )
    Το μπαστούνι του Έκο πως έπεσε την συγκεκριμένη στιγμή... (μήπως το πέταξε για να πετύχει την αρκούδα κι αστόχησε;:*( ).
    Όσο για το "νέο αίμα" συμφωνώ με όσους είπαν ότι παρουσιάστηκαν κάπως άχαρα.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το όραμα του Λοκ.
    Καταρχάς σχετικά με αυτό συμφωνώ με τον slapfish. Αυτό το ναρκωτικό πρέπει να είναι κάποιο παραισθησιογόνο (απ' ότι έχω διαβάσει υπάρχουν διάφορα τέτοια φυτά σε ζούγκλες), το οποίο βοηθά να "φτάσει" κάποιος και να "δει" το υποσυνείδητό του!
    Θα ήθελα όμως να μείνω λίγο παραπάνω σ' αυτό το όραμα, γιατί κατά την άποψή μου όλα αυτά που διαδραματίζονται κατά την διάρκειά του έχουν ίσως κάποιο ιδιαίτερο νόημα.
    Παρατήρησα λοιπόν ότι ο Λοκ βλέπει τρία άτομα εκτός των επιβατών. Τα άτομα αυτά είναι ο Μπεν (στην ασφάλεια του αεροδρομίου), ο Ντέσμοντ (Πιλότος) και ο Χάρλεϋ (εκδοτήρια εισητηρίων). Δεν είναι λίγο περίεργο να είναι τυχαίες αυτές οι τρεις θέσεις;
    Εντάξει στο υποσυνείδητο του Λοκ ο Μπεν ίσως συμβολίζει κάποιου είδους εξουσία (αν και την στιγμή του οράματος δεν έχει μάθει ακόμα από τον Χάρλεϋ ότι ο Μπεν είναι αρχηγός των "άλλων"), ο Ντέσμοντ (όπως ο ίδιος ομολόγησε στον Λοκ) έριξε το αεροπλάνο με το μη πάτημα του κουμπιού... αλλά ο Χάρλεϋ??? Άν θυμάμαι καλά (αν όχι διορθώστε με) ο Χάρλεϋ έχει εξομολογηθεί την ιστορία με το Λόττο μόνο στον Τζακ... ίσως και σε κάποιον άλλο, αλλά όχι στον Λοκ. Τι παίζει ή τι θα παίξει με τον Χάρλεϋ? Μην ξεχνάτε, ότι αν αληθεύουν όλα όσα έχουμε δει ο Χάρλεϋ είναι ένας εκατομμυριούχος που δεν ξέρει τι έχει... άρα μήπως έχει κάποια σχέση με την Dharma?
    Εντάξει μη με κράξετε, αλλά νομίζω ότι αυτές οι τρεις θέσεις παραήταν συμβολικές! Άλλωστε το ρεζουμέ του οράματος ήταν να καταλάβει ο Λοκ ότι κινδυνεύει άμεσα ο Έκο (του οποίου είδαμε μόνο το ματωμένο μπαστούνι) και έμμεσα οι τρεις που περίμεναν στον έλεγχο του αεροδρομίου (Τζακ, Κέιτ, Σώγιερ).
    Γιατί έδειξε αυτούς τους τρεις στις συγκεκριμένες θέσεις?
    Τι λέτε;

TV Guru! Το Avatar του/της Mathias
    Likes / Thanks
    φίλη nectar, το σκηνοθετικό κενό που αναφέρεις σωστά, δεν το είχα προσέξει. Αλήθεια λες και γύρισε ο Λοκ από το καφέ που έπινε μαζί μου. Ίσως το καλύψουν σε κάποιο άλλο επεισόδιο και δεν έιναι κενό μετά.
    Για το ρόπαλο του Έκο, θα πω την τελείως "φευγάτη" άποψη, για αποσύνδεση των μορίων ΄στην "έκρηξη" και επανασύνδεσή τους ( πείραμα Φιλαδέλφειας). Απλά να προσθέσω ότι το μπαστούνι του Έκο, όταν το κοιτάζει ο Λοκ, γράφει: "Σήκωσε το βλέμμα σου και κοίτα το Βορά". Ιωάννη 3,05.

Τώρα εννοεί John ( τον Λοκ) σήκωσε τα μάτια και κοίτα το Βορά, πορεία 3,05. Κάτι δηλ. σαν την πορεία του Μάικλ στο σκάφος ή εννοεί το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο κεφάλαιο 3 εδάφιο 5. Εκεί πάντως Ο Χριστός αναφέρει πως κάποιος για να σωθεί πρέπει να ξαναγεννηθεί από νερό και αέρα;
    Σχετικά με το όραμα στο αεροδρόμιο συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Δύο επιπλέον παρατηρήσεις να κάνω. Η θέση του Χέρλυ ίσως να είναι άνευ σημασίας και οτι ο Μπουν είπε στον Λοκ για Τζακ, Κέιτ, Σώγιερ, άστους αυτούς θα τους σώσεις αργότερα ή κάτι τέτοιο.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Mathias; 24 Οκτωβρίου 2006 στις 23:55

Θυμάμαι εκείνο το παραμύθι "Ο ΓΥΜΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ" που όλοι πίστευαν και έλεγαν πως ήταν ντυμένος για να φανούν ευφυείς.

Newbie Το Avatar του/της Lizard
    Likes / Thanks
    Παιδιά έχω μία απορία γι' αυτό το επεισόδιο. Γιατί η αρκούδα δεν τον είχε φάει τόσες ώρες τον Eko?

TV Maniac Το Avatar του/της spermi
    Likes / Thanks
    De peinouse

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της marios78
    Likes / Thanks
    Η αρκούδα δεν τον σκότωσε γιατί κάνει active kill όπως είπωθηκε και στην ταινία. Χτυπάει, τραυματίζει και τρώει όταν πεινάει.

Επειδή αναφέρθηκε κάτι για 2 ομάδες των Others. Οι τρεις που πήγαν στην ομάδα της Άννας Λουσία δεν σκότωσαν κανέναν, απλά απήγαγαν κάποιους.

Η εισαγωγή της Νίκης και του Πάολο μπάζει πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με την εισαγωγή της Άννας Λουσία ποιυ έγινε πολύ πιο ομαλά. Ίσως να έπρεπε να τους βάλουν έναν-έναν και να άφηναν και την εισαγωγή στην αρχή με την Κλέρ. Έχει σχέση μάλλον με την απότομη έξοδο της Λίμπυ από τη σειρά;

Για μένα πράγματι είναι μεγάλο κενό ότι δεν αντέδρασε κανείς που έλειπε ο Τζον και οι άλλοι. Όπως και ότι λείπει ο Τζακ, η Κέιτ και ο Σόφιερ τόσες μέρες. Μάλιστα έγινε μια σούπερ γουάου έκρηξη και όλοι συμπεριφέρονται τελείως παθητικά. Παραείναι "κομπάρσοι".

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της efakidaraki
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την lost123
    ένταξη ρε παιδιά,δηλαδή πως θα θέλατε να μας τους παρουσιάσουν?εδώ και δυο σεζόν οι υπόλοιποι επιζώντες του νησιού δεν έπαιζαν κανένα ρολο,ήταν εντελώς ασήμαντοι,θα ήταν λίγο βλακεία να τους έβαζαν σε όλο το επεισόδιο,εκεί που δεν τους ξέραμε καθόλου να παίζανε σημαντικό ρολο?αυτό θα γίνει στην συνεχειά.αλλα σύμφωνω ότι ο τρόπος που τους παρουσίασαν δεν ήταν και ο καλύτερος.
    Θα μπορούσαν να τους δείξουν σε κάποιο flashback, όπως και την Άννα Λουσία.

Newbie
    Likes / Thanks
    Με το Episode 3 λυτρωθηκα. Είχα βαρεθει με τα 2 προηγουμενα. Σαφώς καλύτερο.

Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 51314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας