-
11 Ιουνίου 2008, 16:30
TV Maniac
μεγαλος ραπερ καλα τραγουδια εχω ολα τα cd tou αλλα δεν φτανει με τιποτα τους
2Pac & Jay-Z
Live By The Gun Die by the Gun
-
20 Ιουνίου 2008, 17:03
Ενεργό Μέλος
-
20 Ιουνίου 2008, 17:23
TV Master
Κ εγω παλια τον ακουγα παρα πολυ κ παρολο που πια μ'αρεσει περισσοτερο το rock/metal ακομα τον ακουω.
Θα μπορουσα να βαλω κ αλλα στο review αλλα μετα θα κατανταγε βαρετο.
Οχι δν πεθανε, αλλα ειχε ενα προβλημα υγειας κ περασε καποιο καιρο στο νοσκομειο. Μαλιστα πηρε αρκετα κιλα οπως λενε κ τωρα περναει ολο το χρονο του στο γυμναστηριο κ στο στουντιο, καθως ετοιμαζει το καινουριο του cd, που λενε οτι ονομαζεται "King Mathers" κ θα κυκλοφορησει το φθινοπωρο η τον χειμωνα.
-
7 Απριλίου 2009, 13:42
TV Master
Relapse ονομάζεται το έκτο άλμπουμ του Eminem που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου, το πρώτο μετα το Encore του 2004, τελειώνοντας έτσι το μουσικό του "διάλειμμα".
To Relapse 2 θα είναι το δεύτερο άλμπουμ του Eminem που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009. Ο Έμινεμ εξήγησε ότι αυτός και ο Dr. Dre είχαν ηχογραφήσει αρκετή μουσική έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν το Relapse 2, για να μπορέσει ο κόσμος να ακούσει όλα τα τραγούδια που έχουν φτιάξει.
"We Made You" είναι το καινούριο single του Eminem, το πρώτο επίσημο sinlge μετά από δύο χρόνια.
Το single μπορείτε να το ακούσετε εδώ : Eminem "We Made You" (World Premiere)
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Radiohead; 7 Απριλίου 2009 στις 14:12
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
7 Απριλίου 2009, 13:57
TV Guru!
Πολύ ωραίο ριβιού
Γενικά δεν ακούω πολύ ραπ αλλά ο Εμίνεμ είναι ο αγαπημένος μου και για μένα ο καλύτερος σε αυτό το είδος.
Αγαπημένα τραγούδια The Way I Am, Loose Yourself, Cleanin' out my Closet, Stan.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
7 Απριλίου 2009, 14:07
TV Master
Το Crack a Bottle είναι ένα τραγούδι από τους Eminem, Dr. Dre, και 50 Cent για το επόμενο cd του Eminem Relapse.
-
12 Αυγούστου 2015, 22:16
Αρχισυντάκτης