Paidia gia mena to lost exei katadisei vareto.
Kakws to kratisane toso polu, plewn den exei tipota na prosferei.
Ade na doume kai to telos na isixasoume...
Aψογο!!!
Πολύ καλό!!
Καλό!
Μέτριο...
Δεν μου άρεσε.
Καλύτερα να μην το έβλεπα.
Paidia gia mena to lost exei katadisei vareto.
Kakws to kratisane toso polu, plewn den exei tipota na prosferei.
Ade na doume kai to telos na isixasoume...
Φιλε μου απ' οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου εχεις δει την 1η και την 2η σαιζον μαζεμενη και τωρα που περιμενεις καθε βδομαδα επεισοδιο αυτο ειναι που σε κουραζει.
Συμφωνώ.Κι εγώ το ίδιο έπαθα με Lost και Prison Break
sorry alla an thewreis to lost vareto auti ti stigmi pou exei mpei k alli drasi sti mesi tote mallon parxoun pragmata p den exeis katalavei i paraleipsei.pragmatika mou fainetai dusnoito...
Πάνω στο ραβδί του Locke υπήρχε εκείνο τον μήνυμα που έλεγε "Look North..." κλπ , και από κάτω "John", δηλαδή κατά Iωάννη. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά μόλις τώρα παρατήρησα ότι τον Λοκ δε τον λένε John αλλά Johnathan.
Γιατί έχει σημασία;;; Αφού έτσι κι αλλιώς ξέρουμε ότι εννοούσε "κατά Ιωάννη" οπότε τη σημασία έχει αν λέγεται John ή Jonathan ο Λόκ;
Νομίζω ότι το ηθικό δίδαγμα του επεισοδίου είναι ότι "η Κέιτ κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές". Σκόραρε με το θεότρελο μωρό τον Σώγιερ και μάλλον κάπου πρέπει ν' ανησυχούμε γι' αυτό, γιατί η Κέιτ είναι και ολίγον μαύρη χήρα για όσους αγαπάει (ήταν η αιτία να σκοτωθεί ο καημένος ο Τομ, ο πρώτος της έρωτας, και μετά παράτησε στα κρύα του λουτρού και τον γλυκούλη τον Νέιθαν Φίλιον -- τον Νέιθαν δεν τον πληγώνουμε, Κέιτ! Τον Νέιθαν!).
Τον Τζακ (Μπάουερ) κάπου τον φοβήθηκε το μάτι μου στο επεισόδιο, γιατί μου φάνηκε ότι του έχει σαλέψει ολίγον τι. Ωστόσο, τα πρώτα τουλάχιστον λεπτά της συνάντησής του με την Κέιτ ήταν πολύ τρυφερά και, παρότι προφανώς και πληγώθηκε που εκείνη προτίμησε το ξανθό μωρό, νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δέχτηκε να κάνει την επέμβαση είναι για να δώσει και στους δυο μια ευκαιρία να ξεφύγουν. Εντάξει, είναι ερωτικοί αντίζηλοι με τον Σώγιερ, αλλά εχθρό του δε νομίζω ότι τον θεωρεί. Μάλλον κάτι σε friendenemy είναι η σχέση τους (όταν ο Σώγιερ του εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει σεξ με τον Άνα Λουσία, του είχε πει ότι "είσαι ό,τι κοντινότερο έχω σε κολλητό σ' αυτό το νησί"). Όσο για το σχέδιό του... άντε, πες ότι η Κέιτ και ο Σώγιερ δραπετεύουν επιτυχώς. Πες ότι σώζει και τον Μπεν (που, ειλικρινά, δε νομίζω ότι έχει σκοπό να τον αφήσει να πεθάνει). Τι ακριβώς περιμένει ότι θα γίνει μετά; Από τη στιγμή που οι Άλλοι δε θα τον έχουν ανάγκη ως νευροχειρουργό (και, φυσικά, πλέον δε θα τον εμπιστεύονται κιόλας), τι θα τους εμποδίσει από το να τον σκοτώσουν; Το σκέφτηκε το μετά ο Τζακ και αποφάσισε να θυσιαστεί; Γιατί το να πιστεύει ότι ο Μπεν θα τον στείλει σπίτι του στον αληθινό κόσμο δε νομίζω ότι παίζει αληθινά.
Πέραν αυτών, έχουμε έναν Τζέικομπ και μια λίστα του (στην οποία δεν ήταν καν ο Τζακ -- ήταν, όμως, στη λίστα της κ. Κλου, που καθόλου δεν την έχουμε δει μετά την αποχώρηση των Μάικλ και Γουόλτ), έχουμε μια Άλεξ και τον αδιευκρίνιστο ρόλο που παίζει στην όλη ιστορία και -- ΕΛΠΙΖΩ -- έχουμε την πιθανή υπόσχεση περισσότερων σκηνών με τον Σαϊντ, μιας και, φαντάζομαι, θα πάει με τον Λοκ (και τον Ντέσμοντ;; ) να βρουν τη Hydra. Ο Τζιν και η Σαν πού είναι, όμως;
ΥΓ. Θέλω κι εγώ να "σπάω πέτρες" με τον Σώγιερ!
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
|