Μεγάλη απώλεια και στεναχώρια για το χαμό του Νειτ, σαν <<καταραμένος>> που ηταν λυτρώθηκε.
Το καλύτερο και που μένει είναι αυτό που λεει ο Νειτ στην Μπρεντα στην seas. 5. Απλά λέω ότι έχεις μόνο μία ζωή. Δεν υπάρχει Θεός, κανόνες, κρίσεις εκτός απ' όσα δημιουργείς εσύ. Και μόλις τελειώσει, τελείωσε. Παντοτινός ύπνος χωρίς όνειρα. Άρα γιατί να μη ζήσεις ευτυχισμένη όσο είσαι εδώ;
Ωραίες οι στιγμές που εμφανιζόταν ο πατέρας ( Richard Jenkins) και μιλούσε με τη οικογένεια του.
Τα ναρκωτικά τα περνάει με μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ισως έπρεπε να δώσει πιο πολύ βαρύτητα.
Θαυμάσια σειρά, που σου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα που σε στοιχειώνει. Η εμπειρία που βιώνεις στη θέαση της είναι μοναδική και αξέχαστη.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την butterfly_; 11 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:23
Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε.
Γιάννης Αγγελάκας
Είδα χτες τα 4x05, 4x06 και ήταν και τα δύο απίστευτα. Από την αρχή μου άρεσε η 4η σεζόν κύριως γιατί έκλεισε σιγά σιγά τα πιο ενοχλητικά στόρι της 3ης σέζον (Άρθουρ, ότιδηποτε που να θυμίζει τη Λίσα) αλλά τα τα δύο τελευταία επ που είδα ήταν το κάτι άλλο.
Spoiler
Το συγκλονιστικό 4x05 με την απαγωγή του Ντέιβιντ. Ήταν πανέξυπνο που μετά τη μέση του επεισοδίου σπάει το format που είχαν όλα τα επεισόδια ως τώρα και βλέπουμε αποκλειστικά τον Ντέιβιντ και τον παρανοικό απαγωγέα του. Όταν τον περιέλουσε με βενζίνη για μια στιγμή πίστεψα ότι θα τον φάει κι ας έχουμε 1μισι σεζόν ακόμα για το φινάλε.Και εντέλως the six feet way αυτό το συγκλονιστικό επ ακόλουθει το πιο ξεκαρδιστικό όλης της σειράς. Τα γενέθλια του Ντέιβιντ με την μαστουρωμενή Κλαιρ και το καθαριστικό ρουθουνιών() του Τζορτζ.
Και το πιο ελπιδοφόρο για τη συνέχεια είναι ότι στο φίναλε φαίνεται να ξεπέρνα ο Nate την αυτοκαταστροφική, self pitty φάση του και να βγαίνει επιτέλους από την τρύπα που έπεσε ο χαρακτήρας του από τότε που εμφανιστήκε η συχωρεμένη.
ΥΓ1: I love Claire
ΥΓ2: Και τα δύο διάσημα guest Τζάστιν Θέροου και Μίνα Σούβαρι δίνουν ρέστα.
ΥΓ3: Ruth+George= L.F.E. Είμαι shipper όχι αστεία
^ Αγαπημένα επεισόδια και τα δύο. Το 4x05 από την μέση και μετά απογειώθηκε για τους λόγους που ανέφερες ειδικά
Spoiler
εκεί που ο απαγωγέας (δεν θυμάμαι όνομα) περιλούζει με βενζίνη τον Ντέιβιντ και πραγματικά όλη του η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια του είναι από τις αγαπημένες μου.
Όσο για το 4x06 από τις αγαπημένες μου στιγμές στη σειρά:
Keep watching. Η Κλέρ από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στην TV.
Μια που πέφτει ξερός στο σπίτι της Μάγκι και εκεί που λέω τη γλίτωσε μλκιες σπόιλερ ήξερα ότι κάποιος θα πεθάνει κτλ πεθαίνει.
Άλλα επειδή μέχρι να τελιώσει η συνέντευξη της Τζούλιας η tv μου είναι κατηλλειμένη και δν μπορώ να δω το 10 είπα να ρώτησω κάτι άλλο που με απασχολεί.
Spoiler
Στην 5η σεζόν όσο περνούσαν τα επεισόδια και άρχιζε αυτό το φλερτ με τη Μάγκι αρχίσα να αντιπάθω τον Νέιτ όλο και περισσότερο. Ειδικά στα δύο τελευταία επεισόδια τον εβρίζα ενάλλαξ με την νυφίτσα την Μάγκι με αποκορύφωμα τη σκήνη που λέει στη Μπρέντα "χωρίζουμε" και στην τελευταία σκήνη του 5x09 τα ξέχασα όλα και τον συγχώρησα για όλα στιγμιαία. Αναρωτίεμε αν αυτό μπορεί και να ήταν πρόθεση των σεναριογράφων να εκνευριστούμε με τον Νέιτ και όταν έρθει η στιγμή που πεθαίνει να μην έχει τίποτα απ όλα αυτά σημασία. Ή μπορεί απλά να θέλαν να δείξουν ότι αποφασίζει να κάνει αυτό που θέλει και απλά εγώ να τον αντιπάθησα παραπάνω από όσο είχαν πρόθεση και αυτόν και τη νυφίτσα τη Μάγκι;
Άλλα επειδή μέχρι να τελιώσει η συνέντευξη της Τζούλιας η tv μου είναι κατηλλειμένη και δν μπορώ να δω το 10 είπα να ρώτησω κάτι άλλο που με απασχολεί.
Spoiler
Στην 5η σεζόν όσο περνούσαν τα επεισόδια και άρχιζε αυτό το φλερτ με τη Μάγκι αρχίσα να αντιπάθω τον Νέιτ όλο και περισσότερο. Ειδικά στα δύο τελευταία επεισόδια τον εβρίζα ενάλλαξ με την νυφίτσα την Μάγκι με αποκορύφωμα τη σκήνη που λέει στη Μπρέντα "χωρίζουμε" και στην τελευταία σκήνη του 5x09 τα ξέχασα όλα και τον συγχώρησα για όλα στιγμιαία. Αναρωτίεμε αν αυτό μπορεί και να ήταν πρόθεση των σεναριογράφων να εκνευριστούμε με τον Νέιτ και όταν έρθει η στιγμή που πεθαίνει να μην έχει τίποτα απ όλα αυτά σημασία. Ή μπορεί απλά να θέλαν να δείξουν ότι αποφασίζει να κάνει αυτό που θέλει και απλά εγώ να τον αντιπάθησα παραπάνω από όσο είχαν πρόθεση και αυτόν και τη νυφίτσα τη Μάγκι;
όπως συμβαίνει με όλους τους χαρακτήρες της σειράς, κάτι που το χω πει και πριν καιρό, κανείς δεν έιναι μονίμως συμπαθητικός ή αντιπαθητικός και κανεναν δε συμπαθεις η αντιπαθείς για πάντα...όσο περνά ο καιρός εξελίσσονται και άλλοι γίνονται καλύτεροι άλλοι χειρότεροι και ξανά το ίδιο..Η Μπρέντα για παράδειγμα αρχικά με εκνευριζε απίστευτα και προς το τέλος έγινε ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.. Ο Νέητ ενώ αρχικά είναι συμπαθητικός, χαλαρός, κουλ,ενίοτε σωστός, έγινε για μένα ένας απο τους πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες.Πιστεύω πως και οι ίδιοι οι σεναριοράφοι είχαν πρόθεση να το τονίσουν αυτό καθώς τους ενδιαφέρει η εξέλιξη των ηρώων-καλή ή κακή-και το πως αντιδρούν σε κάθε περίπτωση..Δηλαδή το γεγονός ότι ο Νέητ
Spoiler
ακόμα και στο θάνατο ήταν τόσο σκληρός, δείχνει πως, ναι μάλλον οι σεναριογράφοι είχαν πρόθεση να τον τσαλακώσουν και να τον κάνουν για πολλούς αντιπαθητικό.Κάποιοι βέβαια-τουλαχιστον οι περισσότεροι- στο θάνατό του και κυρίως μετά,
Spoiler
με το τραγικό πρόσωπο της Ρουθ,
συγκινηθήκαμε, παρόλη τη συμπεριφορά του και τα συναιθήματα γι αυτόν ήταν ανάμεικτα
....Παίζει με τα συναισθήματα η σειρά ή καλύτερα τα προκαλεί όλα.δυσάρεστα, ευχάριστα κτλ.Τελικά αυτή είναι και η μαγεία της!!!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την fragonard; 17 Μαρτίου 2010 στις 19:09
Ο Νεητ ειναι ενας κανονικος ανθρωπος και φυσικα κανει πραγματα που καποιοι απο εμας θα θεωρησουμε λαθος. Η εξωσυζυγικη του σχεση προσωπικα με εκανε να θυμωσω μαζι του γιατι αληθεια την Μπρεντα την ειχα συμπαθησει. Αν δεν πεθαινε θα ελεγα, ωραιος και κουλ τυπος αλλα στο τελος μου τα χαλασε. Τωρα που πεθανε, αραγε ο νεκρος δεδικαιωται?
Εγω ποτε κατα τη διαρκεια της σειρας δεν τον αντιπαθησα γιατι ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας και απο την αρχη ημουν δεμενη μαζι του και επασχα καθ'ολη τη διαρκεια.
Spoiler
Δε συγκλονιστηκα να σας πω απο τη σχεση του με τη Μαγκι,γιατι η Μπρεντα για μενα και η ολη σχεση που ειχα μεταξυ τους δεν εγκειται σε κανονες οπως αυτους των νορμαλ σχεσων.Και με νορμαλ εννοω μονογαμια και ηρεμια οπως τα πιστευουν οι περισσοτεροι.
Θελω εδω να τονισω οτι η Μπρεντα για μενα κατεχει μονη της τη θεση του χαρακτηρα απο οσες σειρες εχω δει,που στην αρχη τη μισουσα και στο τελος τη λατρευα.
Και φυσικα δε χρειαζεται να προσθεσω οτι ο θανατος του Νεϊτ με συγκλονισε τοσο πολυ που απο τοτε που τον ειδα μια φορα,ποτε ξανα δεν εχω βαλει να τον ξαναδω!Δε μπορω να το αντεξω!
Και φυσικα δε χρειαζεται να προσθεσω οτι ο θανατος του Νεϊτ με συγκλονισε τοσο πολυ που απο τοτε που τον ειδα μια φορα,ποτε ξανα δεν εχω βαλει να τον ξαναδω!Δε μπορω να το αντεξω!
Spoiler
Εγώ το σοκ δεν το έπαθα στο θάνατο του Νέιτ αλλά στην κηδεία! Αυτό κι αν δεν αντέχω να το ξαναδώ. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα :*(
κυρίως για να δείξει ότι δεν προγραμματίζουμε το θάνατο, αυτός έρχεται και μας βρίσκει είτε έχουμε καταφέρει να λύσουμε τα προβλήματα και τις διαφορές μας είτε όχι.
Εγώ το σοκ δεν το έπαθα στο θάνατο του Νέιτ αλλά στην κηδεία! Αυτό κι αν δεν αντέχω να το ξαναδώ. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα :*(
Όντως και μένα δν ήταν τόσο το 5x09 αλλά το 5x10 που με έκανε χώμα. Πράγματικα δν ξαναβλέπεται αυτό το επεισόδιο.
Κατά τ' άλλα νομίζω σωστά τα λέει ο cgeorge
Spoiler
έχουμε συνηθίσει στα έργα ο ήρωας που πεθαίνει να συμφιλιώνεται και να αποχαιρετά όλους τους αγαπημένους τους πρώτα ώστε ο θάνατος να μας κάτσει πιο έυκολα. Έδω η Ρουθ δν πρόλαβε καν να τον δει και η Μπρέντα δν ξέρει αν λύπαται που πέθανε ή που ήταν οι δυό τους έτσι όταν πέθανε. Γενικά το δειξε πολύ ωραία η σειρά με τον Νέιτ ότι ο θάνατος δν σου ζητάει την άδεια πότε είσαι έτοιμος να φύγεις.