-
6 Νοεμβρίου 2008, 22:06
TV Guru!
Eγω διαφωνώ με τους περισσότερους από πάνω. Είναι πολύ καλός ηθοποιός κατά την άποψη μου. Πιστεύω ότι κάνει λάθος που αφήνει το σινεμά για να γίνει τραγουδιστής. Αλλά ο χρόνος θα δείξει, όπως πάντα.
"We fight, because we believe"
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
6 Νοεμβρίου 2008, 23:05
TV Guru!
Ο δρόμος τις επιτυχίας είναι ο δρόμος της καρδιάς.
Αφού αυτό γουστάρει να κάνει αυτή τη περίοδο της ζωής του, εμείς δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.
-
6 Νοεμβρίου 2008, 23:24
TV Guru!
-
-
7 Νοεμβρίου 2008, 02:44
TV Guru!
Kι εμένα μου αρέσει ο Joaquin Phoenix.. Δεν είναι στους αγαπημένους μου αλλά η ερμηνεία του στο Quills ήταν άψογη...
Είναι και brother του R.I.P. River Phoenix με τον οποίο είχα teenage crash [Stand by me] so δεν μπορώ να πω κακό λόγο για κανένα της οικογενείας...
Τώρα για φωνή δεν ξέρω.. Καλός ήταν στο Walk the Line αλλά άλλο να τραγουδάς σε ταινία που έχεις υποστεί 100 διαμορφώσεις και διορθώσεις κι άλλο live... Ίδωμεν...
-
7 Νοεμβρίου 2008, 05:42
TV Maniac
e kai ? siga ton ithopoio!
Τhe new season starts.. already watching 90210, Melrose Place, Vampire Diaries and Glee... what's gonna come next ?

-
7 Νοεμβρίου 2008, 11:34
TV Master
-
30 Αυγούστου 2012, 09:33
TV Guru!
LOOOOL Πολύ καιρό του πήρε να επιστρέψει
-
4 Σεπτεμβρίου 2012, 02:41
Αρθρογράφος
Ολο το θεμα ητανε ενα 'παιχνιδι' του Phoenix για να προμοταρει http://www.imdb.com/title/tt1356864/ αυτο εδω.Οπως δηλωσε και ο ιδιος στον Λετερμαν 2 χρονια πριν,η διετια 08-10 ητανε ενα acting προς τα media ετσι ωστε να παρουσιασει μια διαφορετικη εικονα του εαυτου του ....
Βεβαια δεν μπορουμε να μιλαμε και με πολυ σιγουρια για τον συγκεκριμενο,προχθες παραβρεθηκε στην Βενετια για την πρεμιερα του 'The Master' μεσα στην μα@@ουρα...
Το βιντεο που ειχε κανει ντορο τοτε
Κατα τ'αλλα εννοειται πως προκεται για εναν πολυ καλο ηθοποιο,το εχει αποδειξει προ καιρου και στο The Master ειμαι σιγουρος οτι θα προταθει για Οσκαρ...
-
-
22 Μαρτίου 2021, 06:34
Newbie
Πάντως στο joker δε μπορώ να πω ότι με τρέλανε κιόλας.
Μεγάλος ο ντόρος και κατά την γνώμη κουλης,δεν άξιζε και τόσο.
Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk