Τα είδα και τα τέσσερα. Μου άρεσαν πάρα πολύ. Ειδικά το τρίτο ήταν όλα τα λεφτα.
Η σειρά πράγματι μου έλειψε. Πιστεύω στην συνέχεια θα είναι πολύ πιο ωραία τα επεισόδια.
Τα είδα και τα τέσσερα. Μου άρεσαν πάρα πολύ. Ειδικά το τρίτο ήταν όλα τα λεφτα.
Η σειρά πράγματι μου έλειψε. Πιστεύω στην συνέχεια θα είναι πολύ πιο ωραία τα επεισόδια.
Τώρα εγώ που κατασυμπάθησα την Jannis(αλλά και τον Sean) είμαι ανάποδος;
Όσο για τον ''καλό'' Tony...Spoiler
και εγω πιστευω οτι ο τονυ θα μας το γυρισει σε badguy στο τελος......
είμαι σίγουρος πως θα συμβεί κάτι τέτοιο με τον Tony... με προλάβατε! Δεν μπορεί να τελείωσε τόσο απλοικά μέσα σε ενάμιση επεισόδιο το όλο θέμα "Tony the bad guy"... άλλωστε, σκεφτείται πόσο αρμονικά κολλάει για φινάλε ενός από τα επόμενα επεισόδια να δείχνει τον Tony να δέχεται ένα τηλεφώνημα(ή κάτι τέσπα...) που να τον ξανατοποθετεί στο side των κακών-αν όχι και στον ηγετικό ρόλο αυτών!!.
Η άποψη μου για να στηρίξω τα προηγούμενα, είναι ότι ο Tony παίζει όχι "διπλό" αλλά "τριπλό" παιχνίδι... Είναι με τους κακούς, αλλά ήρθε σε επαφή με τον Bill για να έχει κάλυψη, ούτως ώστε να μπει και o Jack στο παιχνίδι... Να τον πάρει και καλά με το μέρος του για να σταματήσουν τον τρομοκράτη, αλλά στην ουσία γιατί είναι ένα πολύ valuable εργαλείο για όλες τις ενδιάμεσες παρανομίες...
Είδωμεν!!!
Φρόντιζε για την ομορφιά αυτού του κόσμου...Για την ασχήμια φροντίζουν τόσοι άλλοι...
Όποιος είναι απόλυτος στις θέσεις και τις απόψεις του και προσπαθεί διακαώς να τις επιβάλει στους άλλους μάλλον δεν έχει αρκετή πίστη σε αυτές!
Κορυφαία και τα 2!Πορώθηκα και πάλι με την σειρά!Ελπίζω ο Τόνυ να μείνει "πιστός" στον Τζακ και να μην τη δει κακός πάλι.Βέβαια 24 είναι αυτό όλα είναι πιθανά.
Άριστα, ειδικά το 3ο ήταν θεεικό. Όσο για τον προδότη, αποκλείεται να είναι ο βοηθός της προέδρου (Ήθαν), θα ήταν πολύ προφανές και το 24 δεν μας συνήθησε σε τέτοια, απορώ πως κάποιοι είναι και σίγουροι ότι είναι αυτός..
Όντως κάποιες από τις προσθήκες στο φετινό cast είναι σοφές, όπως η πράκτωρ με τις φακιδούλες (που την βρίσκω εξαιρετική, πάει να το παίξει θηλυκός Μπάουερ αλλά με ένα δάκρυ στην άκρη του ματιού) αλλά ρε παιδιά αυτή η πρόεδρος είναι τελείως θείτσα. Είναι μια κοτσονάτη μεν σιτεμένη δε κυριούλα που μόνο για Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν με πείθει.
"Θεία Μάρω, καλέ θεία Μάρω, αύριο, φύλαξε και για μας λίγο χαλβά" που λέει κι ο Σαββόπουλος.
Μέχρι στιγμής, καλά πάνε τα επεισόδια, αλλά δεν εχω ενθουσιαστεί τρελά. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται, έχει βάσεις το πράγμα για πολλή δράση και ανατροπές.
The probability of the toast landing peanut-butter-side-down is directly proportionate to the cost of the carpeting
Εξαιρετικά και τα δυο επεισόδια. Μου άρεσε που ο Τόνι τελικά δούλευε μυστικός για παλιά μέλη της CTU για να από κοντά τη συσκευή CIP. Η Ρενέ είχε για λίγο στο πλευρό της τον Μπάουερ και αμέσως ακολουθεί τις δικές του μεθόδους στην ανάκριση
superheronews.gr
|