Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 31

Θέμα: 24 7x03&04 - Day 7: 10:00 A.M.-11:00 A.M.

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    82 Χρήστες
    9,3
    για να ψηφήσετε
    7x03&04
    Day 7: 10:00 A.M.-11:00 A.M.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Μετά την προσωρινή του απομάκρυνση από την διαδικασία της ακρόασής του, ο Jack Bauer βοηθάει στην νέα αυτή απειλή που προέκυψε και στην έρευνα σχετικά με τον Tony Almeida. Εντωμεταξύ, η Πρόεδρος Allison Taylor πρέπει να πάρει αποφάσεις πάνω στα διλήμματα που προκύπτουν από την ευαίσθητη κατάσταση στην Sangala. Η Chloe O'Brian και ο Bill Buchanan θα βοηθήσουν για άλλη μια φορά, όπως και οι ομοσπονδιακοί πράκτορες, Renee Walker, Larry Moss, Janis Gold και Sean Hillinger.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    12/01/2009 - 20:00
    GMT -5
    13/01/2009 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Master
    Likes / Thanks
    Το 3 από τα καλύτερα της σειράς απίστευτο, και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ !!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την civil78; 29 Μαΐου 2015 στις 19:57

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της Arsenal-Hellas
    Likes / Thanks
    Φανταστικα επεισοδια. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι ο Τονυ δεν θα ηταν πραγματικα κακος, οπως και οτι με καποιο τροπο ο Τζακ θα κατεληγε παλι on the run, αλλα η ιστορια προχωραει απιστευτα γρηγορα. Ας σκοτωσει καποιος αμεσως την "νεα Κλοη" χακερου πρακτορα του fbi με τα γυαλια γιατι ειναι πιο σπαστικη ακομα και απο την...Κλοη
    α, και κατι αλλο
    Ο ΚΑΚΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
    Με συγχωρειτε για τα κεφαλαια και τα σποιλερς, αλλα ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ειναι τοοοοοοοοοοσο προφανες πια!!!
    Αυτα και καλη μερα σε ολους!
    Arsenal-Hellas (Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal)

Athens, London, Madrid, Amsterdam, Milan, Istanbul, Rome, Birmingham, Piraeus, Bolton, Paris, Manchester, Liverpool...
    και συνεχιζουμε

Aπο το 2003,
    Οπου Ηχουν τα Κανονια

www.arsenalhellas.gr

Newbie Το Avatar του/της thankouv
    Likes / Thanks
    Και εγώ αυτός θεωρώ οτι είναι.
    Επείσης στο 1ο επ.με το που έδειξε τα γραφεία του Fbi η πρώτη μου σκέξη ήταν :"Υπάρχει προδώτης".all time classic απο τη πρώτη season.

και ναι το 3ο ήταν θεικό επεισόδιο

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Φοβερο το 3ο!!!!Η παλιοπαρεα ξαναεσμυξε.Χλοη,Μπιλ,Τονυ και Τζακ.Μηπως πρεπει να αλλαξω τωρα την υπογραφη μου

Πολυ εξυπνο επεισοδιο το 3ο.Καλα παντως ο Τζακ εκανε παλι το απιστευτο.εκει με το αμαξι.τι να κανουμε τζακ ειναι αυτος.

Newbie Το Avatar του/της Demimiller
    Likes / Thanks
    Τι να πω και γω???
    Πραγματικά αυτή η πρεμιέρα μου δίνει την αίσθηση πως αυτή η season θα είναι με διαφορά η καλύτερη...
    Ειδικά το 3ο επεισόδιο δεν παιζότανε...
    Ο Tony θεόςςςςςςςς....άψογος θα έλεγα....αν και θα προτιμούσα να συνεχιστεί το Jack vs Tony θέμα...είχε ενδιαφέρον....
    Chloeeeee....yayyy....0a0x0a0xa...πόσο παίζει να την πάω αυτή τη κοπέλα...δε ξέρω γιατί αλλά σκάω στα γέλια κάθε φορά που μιλάει.....απίστευτη...

Newbie Το Avatar του/της herosp77
    Likes / Thanks
    Μην ξεχνάτε και τον ασπρομάλλη που παίζει στο Redemption που δίνει το σήμα να έχουν από κοντά τον γιο της προέδρου, αυτός πρέπει να είναι ο κακός αυτής της σεζόν. Πάντως είναι απίστευτα καλή προς το παρόν η σειρά και πρέπει να έχει στοιχήσει πολλά λεφτά. Πρέπει να έχουν περάσει δεκάδες ηθοποιοί-κομπάρσοι μόνο σε αυτά τα 4 επεισόδια [και εμείς έχουν το LAPD, χάλια μαύρα]. Ο Τόνι είναι όλα τα λεφτά και δεν πάω με την καμία την νέα hackergirl που μοιάζει σαν την Ugly Betty [αμάν πια αυτοί οι Αμερικάνοι...]

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    Και ας πέσετε να με φάτε αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η ανατροπή, τελείως παιδική και για μένα ανούσια με τον τρόπο που μας την παρουσίασαν. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Έχουμε 4 ανθρώπους που ουσιαστικά δεν δουλεύουν για κανέναν αλλά μόνο για την πάρτη τους, χωρίς βοήθεια, χωρίς funds χωρίς τίποτα και όμως είναι τελείως up-to-date με τα πάντα. Δεν ξέρω εάν συνειδητοποιεί κάποιος τι σημαίνει αυτό, μιλάμε για 4 ανθρώπους, κοινούς θνητούς που ουσιαστικά έχουν φτιάξει μια αντιτρομοκρατική ομάδα απο μόνοι τους!!! ok....

Γιατί το κάναν αυτό ? γιατί σου λέει ότι είναι corrupted η κυβέρνηση, και μάλιστα είναι corrupted σε σημείο που αγγίζει λέει και υψηλά στελέχη και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο...sorry αλλά 4 χρόνια αυτό το πράγμα βλέπουμε συνέχεια και μάλιστα πέρσι είχαμε τον ίδιο τον πρόεδρο να είναι αυτός υπεύθυνος, δηλαδή πόσο πιο ψηλά να πάει το corruption από πέρσι !!! δεν με έπεισε καθόλου μα καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν, κακογραμμένο σενάριο τελείως.

Πάμε λίγο στον Tony τώρα και σε αυτά που είπε , λέει ότι όντως δούλευε μαζί του για 3 χρόνια (μιλάμε με τρομοκράτη ότι δούλευε έτσι) καθώς είχε σιχαθεί την κυβέρνηση και του είχαν καταστρέψει την ζωή και ότι "jack i have made some really bad things" και μετά σου πετάει το θεϊκό ότι μόλις πήρε το CIP και κατάλαβε ότι θα κινδυνεύσουν αμερικάνικες ζωές τότε αποφάσισε ότι όχι δεν μισεί την κυβέρνηση και όχι δεν θέλει να κάνει πια κακά πράγματα...sorry και πάλι αλλά τι ακριβώς έκανε πριν ??? ας πούμε έμπαινε στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο ??? δεν πλήρωνε το ταξί ??

Ας με κράξετε όσο θέλετε αλλά μπούρδες αυτά που ακούσαμε σε αυτά τα δυο επεισόδια, τελείως μπούρδες και ανυπόστατα....

Και επιτέλους ας σκοτώσει κάποιος την Τζάνις !!!!!!!! μα σοβαρά τώρα αυτή πέρασε από casting και την πήρανε ?????

9. Thanks Filmfreak thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της BlueM
    Likes / Thanks
    Λοιπόν έχω να πω πως το 3ο επεισόδιο ήταν καταπληκτικό. Ωραία η ανατροπή για την ομάδα του Bill και τη συνεργασία του Jack να σώσει τον Tony. Δεν με χάλασε το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε από τώρα, γιατί προφανώς έχω να περιμένω ακόμα περισσότερες και ακόμα καλύτερες ανατροπές!
    Μου άρεσε επίσης πολύ το στοιχείο με το οποίο παίζουν τους χαρακτήρες της Samantha και του Sean, πως μια είναι αθώοι μια ένοχοι. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό σημείο που μου θυμίζει παλιό καλό "24". Δεν ξέρεις τι θα σου σκάσει και από που. Εκεί που έλεγα ότι ο Sean έδωσε τις πληροφορίες, μετά αναφέρει για τη γυναίκα του, και μετά πάλι μου έμειναν οι υποψίες για την πάρτη του. Εκπληκτικό μπλέξιμο χαρακτήρων. Τα ίδια και για τη γυναίκα του γιου της Προέδρου.
    Επίσης πολύ καλή δράση στην απόδραση Jack και Tony. Πολύ τρέξιμο και ωραία τα σκηνικά στο γκαράζ. Μη ρεαλιστικά μεν, αληθοφανή δωσμένα δε!
    Τρελαίνομαι για τη κόντρα που διαφαίνεται να υπάρξει ανάμεσα στα δύο tech-freaks της σαιζόν. Chloe vs Janice και τα μυαλά στα κάγκελα. Πάρα πολύ καλή ιδέα που δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα στη σειρά.
    Θα επιστρέψω όταν δω και το 4 ...προς το παρόν το 3 παίρνει άριστα.
    “Events occur in real time.”

Banned
    Likes / Thanks
    Τελειο το 3, αρκετα καλο και το 4
    Ειδικα στο 3 ειχα πολλη αγωνια. Μου ειχαν λειψει οι σκηνες δρασης του 24
    Mεχρι τωρα η σαιζον εχει ικανοποιησει τις προσδοκιες μου.

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας