-
1 Φεβρουαρίου 2009, 18:29
TV Maniac
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
1 Φεβρουαρίου 2009, 19:05
Moderator
μόνο η Μέρσερ άξιζε από όοοοοοοοοολο το επεισόδιο... το επεισόδιο ήταν χειρότερο και από τότε που η Λάνα είχε γίνει βαμπίρ (που είχε πάρει πάλι δυνάμεις
)
ειδικά η σκηνή με τη σφαίρα ότι πιο lame έχω δει στο smallville... ψήφισα χάλια και να φανταστείτε δεν είμαι και τόσο άντι-Λανικός...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
1 Φεβρουαρίου 2009, 21:52
TV Master
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
1 Φεβρουαρίου 2009, 22:13
TV Guru!
Εντάξει πολύ καλό το επεισόδιο.
Αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να συνυπάρξει Λάνα και Λόις σε ένα ολόκληρο επεισόδιο...
Επίσης τώρα με την Λάνα με δυνάμεις καλό θα ήταν να φέρουν δυναμικά λίγο Doomsday στο προσκήνιο.
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 12:56
Newbie
re pedia den poli katalava...i lana exeis deinameis mono an foraei tin stoli??? kai sto teliko fili den tin forouse:S pos ginete?????
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 18:14
TV Guru!
Αορατη πρεπει να ειναι η στολη απο ο,τι καταλαβα...
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 18:27
TV Guru!
Μπορεί και να εφαρμόζεται όπως εκεί θέλει!
Υποθετικά πάντα!
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 19:05
TV Guru!
εχω την εντυπωση πως η στολη που φοραει η λανα δεν ειναι στολη με την γνωστη εννοια του ορου αλλα ''στολη'' η οποια εχει μπει στο σωμα της(ετσι εξηγουνται και οι εκδορες/εγκαυματα στο σωμα της,ωστε να εισελθουν οι νανιτες...)
δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σωστος αλλα αν ισχυει αυτο,ο μονος τροπος να φυγει η λανα απο την σειρα ειναι να πεθανει...
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 20:14
TV Guru!
εγω πιστεύω πως μόνο όταν φοράει την στολή έχει δυνάμει,μην ξεχνάμε πως όλο αυτό σχεδιαζόταν για τον Λεξ ώστε να παραμείνει ζωντανός και να επανέλθει με δυνάμεις!
-
2 Φεβρουαρίου 2009, 20:16
TV Guru!
και τοτε γιατι να ηθελαν πειραματοζωο??γιατι να υπεβαλαν την λανα σε αυτη την διαδικασια με τα εγκαυματα και τους νανιτες?θα μπορουσαν απλα να εξελιξουν την ''στολη'' και να της την δωσουν!