-
20 Φεβρουαρίου 2009, 11:28
TV Master
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 11:59

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
mdshai
Ψήφισα καλό το επεισόδιο. Εμένα μου θύμισε αρκετά το The Langoliers
http://www.imdb.com/title/tt0112040/ του Stephen King.
Ακολουθεί spoiler της ταινίας. Αν και λίγο αργή και μεγάλη σε διάρκεια, αξίζει.

Στον Ben, πετάει τις καλύτερες ατάκες. Who Cares?
Γι' αυτό το λόγο ψήφισα και εγώ απλά καλό γιατί για την επιστροφή περίμενα κάτι πιο πρωτότυπο και όχι κάτι που έχουμε ξαναδεί... Άλλη μια αναφορά βέβαια στον Stephen King(
)...
Όπως και να 'χει βέβαια η σειρά είναι κυριολεκτικά ΑΛΛΟΥΥΥΥΥ!!!!!
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:05
Χαλια το επεισόδιο!!
Ένας σεναριακός αχταρμάς και γυρίσαμε πίσω στις ασύλληπτες και χωρίς λογική εξηγήσεις και στο ότι όλοι κάνουν τους χαζούς !!! Μα καλά τώρα ήταν αντιδράσεις αυτές απ όλους εκεί πέρα ?!?!?!
Μαζεύονται όλοι και αρχίζει η Hawkin ένα παραλήρημα χωρίς λογική να εξηγεί σε 2 λεπτά την ιστορία του νησιού !!! κανείς δεν ρωτάει το παραμικρό !!!!!! κανεις όμως !!!!!!!!!!!!!
Μετά μπαίνει ο Desmond από το πουθενά λέει ότι είναι η μάνα του Faraday (κανεις δεν αντιδράει) λέει ένα κουλό μήνυμα και πάλι κανείς δεν κουνάει ούτε βλέφαρο !!!!!!!!!!
Και έχουμε και τον επικό τεράστιο διάλογο του Jack όπου ρωτάει τον Βen ποια είναι αυτή και πως τα ξέρει αυτά και ο ben του απαντάει με την ιστορία του Άπιστου Θωμά και εντάξει ο Jack ηρεμεί αφού του απάντησε στην ερώτηση του !!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ !!!!!!! τι βλακείες είναι αυτές !!!!!!!!
Αλλοπρόσαλλο τελείως το επεισόδιο !!!
Πάρε και τον παππού του jack μόνο και μόνο για να βρει τα παπούτσια του πατέρα του (ξέρω τι συμβολίζουν και γιατί έπρεπε να τα πάρει, δεν είναι αυτό το θέμα!)
Μόνο η αρχή άξιζε και το τέλος.
-
Likes / Thanks - 8 Thanks, 1 Likes
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:09
Ενεργό Μέλος
Απλά καλό για μένα…. Δεν τρελάθηκα όπως με το προηγούμενο.
Ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο #110! Απαντά στο γιατί μεταφέρεται ο συλληφθείς Σαγίντ στο νησί Γκουάμ!!!
Οσον αφορά τον Ααρον: το πιο πιθανό είναι να πείστηκε η Κειτ (από την Κλαιρ ίσως?) ότι η ίδια πρέπει να γυρίσει στο νησί αλλά όχι ο Ααρον. Τι να το κάνει λοιπόν το παιδί? Το δίνει στη γιαγιά του και της λέει την αλήθεια! Αλλωστε η κυρία Littleton είχε εμφανιστεί –όλως τυχαίως- στο προ-προηγούμενο επεισόδιο και βρίσκεται στο L.A.!!!!
Lostaholics Anonymous Member
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:10
Newbie

evridiki
Ρε παιδιά στο tv.com υποστηρίζουν ότι όταν ο Ben λέει στon Jack την ιστορία με τον Απόστολο Θώμα και ο Jack τον ρωτάει αν πείστηκε τελικά, ο Βen απαντάει στον Jack ότι στο τέλος όλοι πιστεύουν αλλά τον εκφωνεί ώς John και όχι ως Jack....
Είδα και το κείμενο της μετάφρασης όπου είναι μεταφρασμένο Jack και όχι John..
Μπορεί κάποιος να ξαναδεί το σημείο να μας πεί αν ακούγεται τελικά;; γιατί εδώ που είμαι δεν έχω ηχεία

Εγώ πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ακούω John..
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:19
Ενεργό Μέλος
Και κάτι άλλο: αν όντως ο Μπεν έχει σκοτώσει την Πεννυ και τον μπέμπη της, εσείς όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τον λατρέψετε ακόμη περισσότερο τον Τρισμέγιστο, αρχηγό σας, έτσι δεν είναι???
Και όταν έλεγε στην πτήση αυτό το κορυφαίο “Who cares?” για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, πάλι τον λατρέψατε και υποκλινόσασταν στο μεγαλείο της ψυχής του έτσι δεν είναι??
Αχ να αγιάσει το χεράκι του τύπου που τον πλάκωσε στο ξύλο… Ελπίζω να τις (ξανα)φάει σύντομα….
Lostaholics Anonymous Member
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:21
TV Guru!
τι να πω ρε παιδια?το επεισοδιο τα σπαει,η 5η σεζον συνεχιζει να ειναι εκπληκτικη,ισως η καλυτερη μεχρι στιγμης αν και ειναι νωρις για να κρινουμε. αυτη η σεζον ειναι αποδειξη οτι οι πανεξυπνοι σεναριοφραφοι τα ειχαν σκεφτει ολα απο την αρχη,ακομα και μικρες λεπτομεριες.
το επεισοδιο(ασχετο αλλα δεν γνωριζα οτι θα παιζοταν αρχικα την επομενη πεμπτη) με καθηλωσε. πραγματικα παρακαλουσα να μην τελειωσει ποτε.
δεν με πειραξε που δεν ειδαμε το νησι διοτι η ιστορια με τους υπολοιπους ειχε τρομερο ενδιαφερον.υπεροχες οι σκηνες με την κ.Χωκινς και τις απαντησεις που εδωσε,το υφος και ο τονος της φωνης της ηταν ολα τα λεφτα.
οπως αναφερθηκε και σε αλλα ποστς ο Μπεν πολυ πιθανον να πηγε να σκοτωσει την Πεννυ. Τωρα με την Κειτ και τον Ααρον δεν ξερω τι εγινε,ισως την αναγκασαν να τον δωσει.αλλα σε ποιον? ο Σαγιντ πολυ πιθανον να παραδωθηκε ,γιαυτο βγηκε ο Χερλυ απο την φυλακη,πως αποφασισαν να πεταξουν ομως?
κατι που δεν πολυκαταλαβα...αφου ο Χερλυ αγορασε τις υπολοιπες θεσεις γιατι μετα βλεπουμε στο αεροπλανο τους επιβατες?
και κατι αλλο,στα πρωτα επεισοδια του 5ου κυκλου,3ο η 4ο νομιζω,η Τζουλιετ δεν ειχε σχολιασει κατι αντικειμενα που βρηκαν στην παραλια και ηταν της Ατζιρα? αυτο δεν μας λεει οτι το αεροπλανο εχει πεσει?αυτο με μπερδεψε.
ωραια η εκπληξη με τον Φρανκ,νομιζα δεν θα επαιζε σημαντικο ρολο στη συνεχεια.
το τελος πολυ καλο,δεν περιμενα να ειναι ο Τζιν στο βαν.οντως πρεπει να εχουν μεινει στην εποχη της Νταρμα.
ξεχασα να πω οτι ειχα πεθυμισει λιγο δραμα και συγκινησεις..και το συγκεκριμενο επεισοδιο ειχε και τα δυο.
υπεροχες οι σκηνες που ειναι ολοι στο αεροπλανο αλλα και οταν διαβασε ο Τζακ το γραμμα του Λοκ.
'Jack i wish you had believed me'
λατρεμενο επεισοδιο..αντε τωρα περιμενουμε το επομενο..!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την lost123; 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33
-
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 12:22
TV Maniac
ντάξ, αυτό το who cares? ήταν θεικό
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 13:11
TV Guru!

koukvagg
Το καταφερναν, οπως και η ομαδα απο το πλοιο του Widmore, με το ελικοπτερο και τη βαρκα. Ακολουθουσαν πιστα την πορεια 3-0-5, οτι καιρο και αν ειχε μπροστα τους να τους εμποδιζει. Απο οτι φαινεται, η πορεια αυτη, ηταν ο μοναδικος διαδρομος, που συνδεε το νησι με τον υπολοιπο κοσμο.
Ναι αυτό το θυμάμαι, αλλά μέχρι το 5χ06 ξέραμε/υποθέταμε ότι το νησί είναι σταθερό και κουνήθηκε όταν γύρισε ο Μπεν τον τροχό. Τώρα η μις Χώκινς λέει ότι κινούνταν πάντα τ νησί (πριν πάει καν η Ντάρμα) και ότι υπάρχουν κάποια μικρά χρονικά παράθυρα που μπορείς να το βρεις. Και επίμενω τότε πως πηγαινοέρχονταν στο νησί όποτε γούσταραν ο Μπεν, ο Πάντανεος και ξέρω εγώ ποιός άλλος other;

Radiolina
Και κάτι άλλο: αν όντως ο Μπεν έχει σκοτώσει την Πεννυ και τον μπέμπη της, εσείς όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τον λατρέψετε ακόμη περισσότερο τον Τρισμέγιστο, αρχηγό σας, έτσι δεν είναι???
Και όταν έλεγε στην πτήση αυτό το κορυφαίο “Who cares?” για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, πάλι τον λατρέψατε και υποκλινόσασταν στο μεγαλείο της ψυχής του έτσι δεν είναι??
Κάποτε πρέπει να στάματησει αυτή η καράμελα "ο Μπεν είναι έτσι, είναι άλλιως, πως τον συμπαθήτε τέτοιο καθίκι;".
Το Lost είναι σείρα και ο Μπεν είναι τηλεοπτικός όχι αληθινός χαρακτήρας (δυστυχώς
) δεν το θέλουμε για κολλητό μας, απλά γουστάρουμε να τον βλέπουμε.
Άμα ήταν να συμπαθούμε μόνο τους "ηθικούς" χαρακτήρες στε σειρές και ταινίες θα λατρεύαμε όλοι τον κλαψιάρη γιατρουδάκο, τον Σουπερμαν και τη Μέρι Πόππινς. Και στο φινάλε ο Χάνιμπαλ έχει εκκατομύρια φανς ανα τον κόσμο και είναι και κανίβαλλος
Και ναι όταν είπε το "who cares?" ήταν για χειροκρότημα

-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
20 Φεβρουαρίου 2009, 13:21
TV Master
[quote=lost123;639580]
κατι που δεν πολυκαταλαβα...αφου ο Χερλυ αγορασε τις υπολοιπες θεσεις γιατι μετα βλεπουμε στο αεροπλανο τους επιβατες?
quote]
Ο Χέρλυ είχε αγοράσει τις θέσεις μόνο για το τμήμα του αεροπλάνου που κάθονται οι Losties....ώστε να είναι οι συνθήκες της πτήσης τους όπως την πρώτη φορά!! Οι μόνοι δυο επιβάτες που βλέπουμε εκεί είναι οι γυναίκα που συνοδεύει τον Σαΐντ και ο άλλος που είχε μιλήσει στον Τζακ....! Προφανώς είχαν ήδη κλείσει τις θέσεις πριν προλάβει να τις αγοράσει ο Χέρλυ....και σίγουρα θα παίξουν κάποιο ρόλο στην πορεία...
-