sa na arxisame na pairnoume kapws mpros... kalytero apo ta prohgoumena epeisodio...
emena epishs o Ballard de mou th dinei, alla h geitonisa me ta pyrex mou spaei ta nevra!
(btw, wraia douleia exoune Dr. Claire Saunders kai Topher Brink ... bathroom analysis .... )
Polu kalo epeisodio! Anatropes kai polu pio prosegmenoi dialogoi.
"Sneezure" Ti gamatos xarakthras o Topher! Kai olos o dialogos me th Dr Saunders
Olo kai kalutera epeisodia!
Το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό! Από τη στιγμή που άρχισε το Dollhouse με έχει κερδίσει απόλυτα και αυτή τη στιγμή το βλέπω πάντα πρώτο από τα σήριαλ του Σαββάτου.
Γενικά η παραγωγή είναι απίστευτα προσεγμένη και οι διάλογοί του εξαιρετικοί.
Η ατάκα της Εκο στην εκκένωση του κτιρίου ήταν απίστευτη ! «Ο Θεός σου στέλνει ένα μήνυμα και το μήνυμα αυτό είναι: Κούνα τον κώλο σου!»
Ο άλλος ο ξανθός που βάρεσε την Έκο και ήθελε να καεί ζωντανή για ποιο λόγο θέλει να την ξεκάνει?Έχει δείξει και στα προηγούμενα επεισόδια οτι δεν την συμπαθεί καθόλου αλλα τον λόγο τον ξέρουμε?
Ή μήπως τον ξέρετε όλοι οι υπόλοιποι και δεν τον έχω πιάσει εγω??
Αν και σαν story δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά υπήρχε μεγάλη βελτίωση στους διαλόγους και στις ατάκες οπότε θα το χαρακτήριζα πολύ καλό. Ειδικά εκείνο το "something came up" ήταν επικό!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την 123aek123
Ο άλλος ο ξανθός που βάρεσε την Έκο και ήθελε να καεί ζωντανή για ποιο λόγο θέλει να την ξεκάνει?Έχει δείξει και στα προηγούμενα επεισόδια οτι δεν την συμπαθεί καθόλου αλλα τον λόγο τον ξέρουμε?
Ή μήπως τον ξέρετε όλοι οι υπόλοιποι και δεν τον έχω πιάσει εγω??
Βασικά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι απλά πιστεύει ότι η Εκο θα καταλήξει σαν τον Alpha και θέλει να προστατεύσει την εταιρεία και τον εαυτό του
Ματίνα Μανταρινάκη, από το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά στο πιο ξώβ*ζο, με τα φαγητά και την ενοχλητική και αδιάκριτη για τον εργένη παρουσία
Κατά τα άλλα το σημερινό το ψήφισα άριστο. Ήταν πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα και μπορώ να πω ότι τώρα που άρχισε να ανεβαίνει και στα νούμερα (0.85Μ πάνω από το προηγούμενο, κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε !!!) μπορεί και να του δώσει το Fox την ευκαιρία που αξίζει ...
Πολύ καλοί διάλογοι, ωραίο το ...πρόβλημα που προέκυψε με τον Βίκτορ και όλα τα λ7 ο Topher εκεί που ανέλυε αυτό και το ... sneesure !!! Eγκεφταρνικό !!!
Στο σάιτ του Fox διάβασα ότι το επόμενο και μεθεπόμενο επεισόδιο θα είναι υπερτέλεια ...
Δεν ήταν ανάγκη βέβαια, ο Joss είναι εγγύηση !!!