-
26 Μαρτίου 2009, 18:13
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
26 Μαρτίου 2009, 19:32
TV Guru!
Μέχρι κάποια ηλικία ήταν ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης και παρακολουθούσα τις ταινίες του ευλαβικά. Πλέον απλά τον θαυμάζω γιατι κακά τα ψέματα έχει κάνει ταινιάρες, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι συνεχίζει την παράδοση. Πριν μια εικοσαετία έκανε αριστουργήματα, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβιβάζεται με μετριότητες...
Ωραίο, ολοκληρομένο review...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
27 Μαρτίου 2009, 14:02
TV Maniac
Από τους καλύτερους σκηνοθέτες.
Έχει γυρίσει κορυφαίες ταινίες ο τύπος.Καλύτερες για μένα τα σαγόνια του καρχαρία και οι στενές επαφές τρίτου τύπου.
-
28 Μαρτίου 2009, 02:49
Newbie
Μπραβο Ταραντινα! Πολυ ωραίο το ριβιου για τον Σπιλμπεργκ. Ειναι απο τους αγαπημενους μου.
Θυμαμαι, πιτσιρικας, που μας εφερνε ο πατερας μου επεισοδια της σειρας "απροσδοκητες ιστορίες" (amazing stories, νομιζω ηταν το ονομα) σε βιντεοκασετες. Περιμεναμε πως και πως την επομενη και μολις την εφερνε, τη βαζαμε αμεσως "να παιξει". Απο τότε,νομιζω αποτυπωθηκε στη συνειδηση μου ως ενας πρωτοπορος κι αξιοθαυμαστος σκηνοθετης. Χωρις αμφιβολια, ενας απο τους μεγαλυτερους της γενιας του.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
28 Μαρτίου 2009, 13:11
TV Guru!
Συνωνυμο του blockbuster. Σαν σκηνοθετης, εχει γυρισει μερικες εξαιρετικες ταινιες και μερικες μεγαλες πατατες. Αυτες που ξεχωριζω εγω ειναι τα Indiana Jones (εκτος του τελευταιου που δεν υπαρχει), το Jaws και το αριστουργημα Schindler's List.
Don Corleone: “I m gonna make him an offer he can t refuse.”
Pete Clemenza: “It s a Sicilian message. It means Luca Brasi sleeps with the fishes.”
Don Corleone: “Never let anyone outside the family know what you re thinking.”
Michael Corleone: “Just when I thought that I was out, they pull me back in.”
Real Madrid Greek Forum
-
Αρχισυντάκτης