-
6 Απριλίου 2009, 01:06
TV Guru!
Scrubs - Official All Seasons Discussion Thread
Now operating with new blood.
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα tags) για όλους τους κύκλους της σειράς.
Η ιατρική κωμωδία που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει υπό μορφή spin-off με 13 ολόφρεσκα επεισόδια που θα αποτελέσουν τον 9ο κύκλο.
Πρεμιέρα: 1 Δεκεμβρίου (διπλό επεισόδιο).
Τελευταία επεξεργασία από τον/την jack_sheph; 15 Νοεμβρίου 2009 στις 17:49
-
Likes / Thanks - 17 Thanks, 0 Likes
drapetisgal7,
renapap05,
smile88,
skydream,
savvas999,
Greg House,
MrLifestyles,
Gus_,
Sienna,
stelbak,
tonypapadovic,
ScottAndJean,
mimika,
lara_tvs,
myrona,
kostassssst,
joanna_Lost thanked for this post
-
6 Απριλίου 2009, 15:29
TV Guru!
καλοριζικο το θρεντ! μπραβο τζακ!
η σειρα τα σπαει αγρια εχει πολυ γελιο και οταν αγαπησεις τους χαρακτηρες θα ταυτιστεις μαζι τους!
Elliot FTW
-
6 Απριλίου 2009, 16:27
TV Maniac
Καλορίζικο το thread!
Αν και έχω παραμελήσει τώρα τελευταία την σειρά, είναι πολύ ωραία και σίγουρα θα την συνεχίσω κάποια στιγμή.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
joanna_Lost
Elliot FTW
Jordan λέμε!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
6 Απριλίου 2009, 23:12
TV Guru!
Ωραία! Χρειαζόταν ένα τέτοιο thread!
Έχω δει μέχρι το 2x16 και μ'αρέσει αρκετά η σειρά!
Η δευτερη σεζόν μέχρι στιγμής είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη.
Από τους χαρακτήρες περισσότερο μ'αρέσει ο Dr.Kelso!
Και μόνο που τον βλέπω γελάω!
-
6 Απριλίου 2009, 23:12
TV Maniac
Με 'γειά το thread!
Η σειρά είναι φοβερή και όλοι οι χαρακτήρες έχουν απίστευτο γέλιο!
(btw Perry rules!)
"the hardest thing in this world is to live in it"
-
7 Απριλίου 2009, 01:51
Αρθρογράφος
Μπράβο Γιάννη!!!!!
εγώ τώρα τελευταία την ανακάλυψα και είδα όλες τις σαιζόν μαζεμένες,εκτός από την 8 θα την δω ολοκληρωμένη
Και Τζορνταν ρυλζζζζζζζζζζζζζζ
-
10 Απριλίου 2009, 01:39
TV Guru!
Είδα το 8.13, το 8.14 και τέλειωσα και τα webisodes.
Στο 14 μετά απο πολλά επεισόδια επιτέλους είδαμε όλο το καστ μαζί.
Σιγά σιγά πάντως,αρχίζουν και ετοιμάζουν το έδαφος για το φινάλε.
Τώρα που ολοκληρώθηκαν και τα webisodes, να πω μια φήμη που κυκλοφορεί, ότι υπάρχει μια περίπτωση, σύμφωνα με τον σεναριογράφο να δούμε spin off με τους νέους interns.
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι παραπάνω.Σαν ιδέα δεν με ενθουσιάζει, αλλά εάν υλοποιηθεί σίγουρα θα τη δω...
-
10 Απριλίου 2009, 01:48
TV Maniac
Το 8x14 που είδα σήμερα ήταν πολύ καλό, θύμιζε λίγο τα παλιά! και όλα τα λεφτά η Jordan!
Σε αυτό που λες jack_sheph:οι νέοι ιnterms φαίνονται ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τους original!Πάντως αν κάνουν σειρά με αυτόυς δεν νομίζω οτι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση απο το κοινο...Μήπως ξέρει κανείς αν τα webisodes είχαν επιτυχία?καλες κριτικές κλπ?
"the hardest thing in this world is to live in it"
-
10 Απριλίου 2009, 02:21
TV Guru!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
annie5
Μήπως ξέρει κανείς αν τα webisodes είχαν επιτυχία?καλες κριτικές κλπ?
Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Προφανώς το σταθερό κοινό του Scrubs θα τα παρακολούθησε μόνο.
Εαν βγει spin off πάντως, το κακό θα είναι οτι θα κουβαλάει στη πλάτη του μια σειρά με οκτώ σαιζόν, και θα πρέπει να γίνει εξίσου καλή.
Αν και μην βιαζόμαστε ακόμα.
Ο σεναριογράφος έχει δηλώσει οτι θέλει να συνεχίσει τη σειρά, και πριν ξεκινήσει καλά καλά ο 8ος κύκλος έλεγε οτι είχε βλέψεις και για 9ο.
Ο Zach Braff και η Judy Reyes ( ο JD και η Carla) έχουν δηλώσει καιρό τώρα οτι ο 8ος θα είναι ο τελευταίος κύκλος που θα τους δούμε,γιατί έχουν να κάνουν καριέρα και καλά.
Η απάντηση του σεναριογράφου ήταν οτι θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη σειρά με τις όποιες απώλειες.
Στο ενδεχόμενο του spin off όμως, ο JD θα μπορεί να έρχεται σαν guest star (και εαν δεν κάτσει η καριέρα, και σαν μόνιμο ).
Θα ήταν χαζό να βλέπαμε Scrubs χωρίς JD και Carla.
Και βγήκαν ανακοινώσεις,οτι ο John C. McGinley ( Dr Cox ) έχει κλείσει για την καινούργια σειρά του CBS " Back ", και ο Τurk για μια καινούργια κωμωδία του ABC.
Με λίγα λόγια οι παλιοί φεύγουν...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
14 Απριλίου 2009, 18:53
Είδα το 3χ14(πριν καμιά βδομάδα βασικά).
:*(:*(
Απίστευτα τέλειο επεισόδιο.
Εκτός από χιουμορ, διαφορετικό κατά μία έννοια[κάποιες φορές μου θυμίζει εικονες μικρού παιδιού, με τις απορίες κλπ(και το λέω με την πολύ καλή έννοια)], είναι και πολύ συγκινητική η σειρά.
Πραγματικά ο Cox είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πανέξυπνος, ευαίσθητος κάτω απ' το σκληρό περίβλημα, και γενικά το συγκεκριμένο επ, είναι το αγαπημένο μου μέχρι τώρα στο scrubs, και μία από τις ωραιότερες στιγμές γενικά στις σειρές του είδους.
Απίστευτο.
και στο Imdb έχει 9.8.
Μπράβο.