-
TV Guru!
-
TV Guru!
Την είδα σήμερα στο σινεμά.
Ομολογώ, πως ήταν πολύ καλή.
Δεν έχω ξαναδεί οποιαδήποτε ταινία, ή κάποιο επεισόδιο απο τις σειρές Star Trek, αλλά για 1η γνωριμία, άφησε θετικότατες εντυπώσεις, πόσο μάλλον σε εμένα, που δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των ταινιών επιστημονικής φαντασίας που συσχετίζονται με το γαλαξία,τους πλανήτες κτλ.
Εκτός απο τα εφέ που ήταν πολύ καλά, ξεχώρισε & η μουσική επιμέλεια.
Το μεγαλύτερο μείον όμως, ήταν ο απάλευτος ο Ρώσος που ήταν στο πλήρωμα, μέχρι να ολοκληρώσει μια πρόταση, περνούσε άνετα ένα δεκάλεπτο...
Της βάζω 9.
Μπράβο σου Above που ασχολήθηκες με τη ταινία.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
Above thanked for this post
-
TV Guru!
πέρα του ότι γνωρίζω την γενική υπόθεση της σειράς και είχα δει μερικά επεισόδια πριν χρόνια, δεν έχω καμία σπουδαία επαφή με τη σειρά ούτε γνωρίζω τους χαρακτήρες εις βάθος, παρά μόνο φατσικά...
αλλά ως λάτρης της επιστημονικής φαντασίας και λόγω JJ (που το πρώτο κινηματογραφικό του εγχείρημα προσωπικά με είχε ικανοποιήσει) με το που είδα το τρέιλερ ψήθηκα να δω το Star Trek...
και όντως η ταινία δεν απογοητεύει καθόλου και δεν υστερεί σε κανένα τομέα... θεαματική δράση, φοβερός ήχος, ωραίες ερμηνείες, απίστευτο χιούμορ με ατάκες που σκοτώνουν και το βασικότερο είχε ένα αξιοπρεπέστατο σενάριο που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν κουράζει και δεν μπερδεύει...
το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγεις από τον κινηματογράφο ευχαριστημένος...
-
-
10 και εγώ βάζω . (Πήγα την δευτέρα 4 μέρες πρίν την αρχική προβολή και ήταν ο τριανταφυλλίδης δίπλα :o ΄)και μιας και ήμουν με άτομα που δεν είχαν ιδέα απο σταρ τρεκ ενθουσιαστηκαν . η σκηνή με την σεβρολετ στο γκρεμό με ξενέρωσε μόνο . Η σκηνή με τα τέρατα δείχνει γιατί τέτοιες τενείεςς πρέπει να τις βλέπεις στο σινεμά . Ντολμπι σαραουντν εγγύηση . Έυχομαι να υπάρχει συνέχεια .
Υγ. Το μελαχρινάκι ήταν όλα τα λεφτά
-
Newbie
μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη ταινια star trek που εχω δει γιατι τα ειχε ολα, γελιο,δραση,διαστημικες μαχες και οι χαρακτηρες ολοι ηταν ενας ενας εκει που ταιριαζανε.ωραια σκηνη ηταν η συναντηση του νεου με τον παλιο σποκ και το πως ξεκινησε η φιλια του με τον κερκ.
-
TV Guru!
Συγκλονιστική ανασύσταση ενός έπους που δεκαετίες τώρα χαράσσει τη δίκια του πορεία μέσα από τις γνώστες αρχές που το διέπουν, γεμίζοντας μας ενθουσιασμό για το μέλλον της επιστημονικής φαντασίας στον κινηματογράφο όπου η φαντασία χτυπιέται μέσα από ένα ρεαλιστικό -σκεπτικιστικό περιβάλλον αφόρητης βαρεμάρας. Εξακολουθώ να είμαι οπαδός μιας ίσως αθώας γαλαξιακής τηλεοπτικής σειράς όπου ένα τεράστιο σύνολο χαρακτήρων προσπαθεί να γεφυρώσει τις διαφορές του, με σκοπό να προσεγγίσουν νεφελώματα, απομακρυσμένους πολιτισμούς, γαλαξίες απάτητους ώστε να λύσουμε το μυστήριο της ύπαρξης μας. Με χαρακτήρες όπως ο ήρωας Καπτεν Κερκ, ο πάντα βάζω μπροστά το συναίσθημα γιατρός Dr. Leonard 'Bones' McCoy, ο έξυπνος μηχανικός Μοντγκόμερι Σκοτ, η όμορφη Ουχουρα, ο σπαθοφόρος Σούλου και τέλος ο Γκουρού της λογικής και του συναισθήματος Mr Spock να δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ απενοχοποιημενης ποπ αισθητικής, η ταινία γκαζώνει σε ένα πολύχρωμο φανταστικό ταξίδι αναμνήσεων γιατί εκσυγχρονίζει τα παλιά υλικά με μια φρέσκια διάθεση όπου ακόμα λατρεύεις τα γνωστά μυτερά αυτιά, τις μίνι φούστες της Ουχουρα, τα χωροχρονικά ταξίδια όπου όλα μπορούν να συμβούν, όλα μπορούν να σε κάνουν να ανατριχιάσεις όπως ο θρυλικός Leonard Nimoy, η εμφάνιση του Captain Pike σε αναπηρικό καροτσάκι ( αναφορά σε ένα από τα κορυφαια επεισόδια της σειράς το The Menagerie ), η λύση που δίνεται επιτέλους για το περιβόητο Κομπαγιάσι Μαρού, το χτύπημα στον ώμο που δίνει ο Κερκ στον Spock( πάντα του την έδινε αυτό) κλπ. Το star trek μετά από πολύ καιρό με έκανε να θέλω να αγκαλιαστώ με το μεγάλο αίνιγμα που λέγεται σύμπαν, μετά από πολύ καιρό μου δημιούργησε το συναίσθημα ότι όλα είναι εφικτά για όλους μας αν κάνουμε στην άκρη τα κολλήματα μας και συνεργαστούμε όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο. Beam Me Up Scotty για το τελευταίο σύνορο όποιο και να είναι αυτό,για ένα ταξίδι που δεν θα τελειώσει ποτέ. Thanks για το review αν και διαφωνώ περί αδιάφορων κινηματογραφικών μεταφορών ειδικά αφού υπάρχει το εκπληκτικό The wrath of Khan
Τελευταία επεξεργασία από τον/την green lantern; 10 Μαΐου 2009 στις 12:52
-
Likes / Thanks - 9 Thanks, 0 Likes
-
TV Maniac
Ακόμη δεν την έχω δει και ομολογουμένως ανυπομονώ και περιμένω τα καλύτερα!!!
Καταπληκτική δουλειά Above!Thanks a lot!
-
Above thanked for this post
-
Αρθρογράφος
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
The Comedian
10 και εγώ βάζω . (Πήγα την δευτέρα 4 μέρες πρίν την αρχική προβολή και ήταν ο τριανταφυλλίδης δίπλα :o
Πάλι καλά που ο αγαπητός Τριανταφυλλίδης, ή φίλτατος jason μας έκανε την τιμή και την είδε κιόλας την ταινία, και έγραψε και κριτική για αυτήν, από το να μην την δει στην επίσημη προβολής της, ή να την δει μίση ( όπως συνηθίζει να τις βλέπει ή το τέλος ή την αρχή) και μετά να παίρνει τηλ. φίλους(!) να ρωταει πως ήταν να του πουν, για να βάλει αστεράκια, και να γράψει...( όπως και άλλοι πολλοί όμοιοι του) Πάλι καλά...
Αλλιώς, ας μείνει στο Star, να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, με την κάλυψη του "ειδικού" και επαΐοντα του κινηματογραφικού χώρου!!! Μη χε@ω μέσα...
Σορυ παίδες, αλλά θα έσκαγα αν δεν το γραφα, και ας γίνομαι και κακός! Αλλά είναι και η αλήθεια!
-
Likes / Thanks - 9 Thanks, 0 Likes
-
TV Master
Κάλη ταινία δεν λέω αλλά άμα έχεις δει Σταρ τρεκ θα δεις ανόμοια πράγματα από τη σειρά στην ταινία, πράγματα που ποτέ δεν ήταν και δεν έγιναν στο σύμπαν τις σειράς έγιναν στην ταινία.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
c@mel thanked for this post
-
Ενεργό Μέλος
Συμφωνω με τον green lantern. Κινηθηκε σε πολυ καλα επιπεδα σαν ταινια. Ειχε κ τις αναφορες στο original οπως προαναφερθηκε.
Σιγουρα ο καθενας μας με κατι θα ξενερωσε, παρολα αυτα φευγεις ενθουσιασμενος στο τελος ειναι η αποψη μου.
Προτεινεται για ολους. Fans του star trek και μη.
Η σοβαροφανεια ειναι το καταφυγιο του ρηχου ανθρωπου.
-