Μιλά για όλους και για όλα! Γενικά για την σειρά, για τον Bryan Cranston, για τον σεναριογράφο! Εκφράζει την αρέσκεια του στο 3x10 και πόσο ξεχωριστό επεισόδιο ήτανε. Μας προετοιμάζει ότι θα δούμε ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα στα τελευταία 2 επεισόδια. Πως βλέπει τον χαρακτήρα του Τζέσι, ποιά ήταν η πιο δύσκολη σκηνή για εκείνον (και φυσικά είπε αυτή στο νοσοκομείο!). Λέει την άποψη του για το φινάλε του LOST
^
Τώρα από τη συνεντευξή είδα ότι το 3x10 το σκηνοθέτησε ο Ράιαν Τζόνσον. Για όποιον δεν τον ξέρει είχε κάνει μια γαμάτη ανεξάρτητη ταίνια το Brick πριν κάτι χρόνια με τον πρώταγωνιστη του 500 days of summer, κάτι σαν veronica mars στο πιο σοβαρο του. Ελπίζω να σκηνοθετήσει και άλλο επείσοδιο κάποια στιγμή.
Μου άρεσε πολύ η special αρχή με την Wendy, και η ιστορία που είπε ο Mike για τα ημίμετρα (λίγο αφότου αποκάλυψε στον Walt ότι δε δουλεύει για τον Saul αλλά για τον Gus). Όπως ήταν σχετικά αναμενόμενο (αν και δεν περίμενα την άμεση σύνδεση με τον Gus), το σχέδιο του Jesse τον οδηγεί σε πολύ δύσκολη θέση, από την οποία γλιτώνει λόγω της εκτίμησης (; ) που έχει ο Gus για τον Walt (που τον κάρφωσε).
Σε κάποια φάση προς το τέλος ήμουν σίγουρος ότι ο Jesse (που άρχισε πάλι τη χρήση) θα κατέληγε ξανά στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα (αν δεν τον σκότωναν δηλαδή). Τώρα τα πράγματα μάλλον είναι χειρότερα και για τους δύο. Δεν μπορώ να δω πως θα μπορέσουν να το σκεπάσουν/διορθώσουν αυτό (ίσως μπορούν να υποστηρίξουν πως οι δύο τύποι που σκότωσαν το παιδί, έσπασαν την "ειρήνη" - αλλά και πάλι, τυπικά δεν παρενέβηκαν το "no more kids" της συμφωνίας και ο Gus από ό,τι κατάλαβα τα έχει πάρει λίγο άγρια με την όλη κατάσταση ).
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Krasas; 8 Ιουνίου 2010 στις 18:16Αιτία: Είναι 3x12 και όχι 1x12 που έγραψα :)
Η opening sequence με τη Γούεντι ήταν απλά τέλεια. Είχε τη σωστή δόση ειρωνίας και θλίψης.
Το τι έγινε στα τελευταία λεπτά δν το περίμενα. Περίμενα ο Τζέσι να σπάσει την "ειρήνη" από μόνος του όχι να φάνε οι dealers το παίδακι. Το οποίο αν έγινε όντως από διαταγή του Gus δείχνει πλέον ξεκάθαρα το πόσο επικύνδυνος είναι ο τύπος.
Και αυτό που με συναρπάζει κάθε φορά στη συγκεκριμένη σειρά πέρα απ όλα τ άλλα είναι ότι δν χτίζει προς κάποια συγκεκριμένη κόρυφωση αλλά είναι εντελώς απρόβλεπτη. Στην αρχή της σεζόν υποθέταμε ότι το φινάλε θα είναι το ξεκαθάρισμα με τους cousins κι όμως τους ξεπάστρεψαν στο 3x07 και ψαχνόμασταν, μετά φαντάστηκα ότι θα μάθει ο Χανκ την αλήθεια, μετά το 3x10 ότι θα μάθει ο Τζέσι για την Τζέιν, τώρα ότι θα αντιμετωπίσουν την οργή του Gus για την δολοφονία των dealers. Μπορεί να συμβεί κάτι απ όλα αυτά ή και όλα μάζι αλλά δν θα απέκλεια να γίνει κάτι άλλο το όποιο δεν περίμενουμε όπως ας πούμε να μάθει ο Γουλτ Τζ. τι καπνό φουμάρει ο μπαμπάς του (στην αρχή του επεισόδιου φρόντισαν να τονίσουν ότι ο μικρός περιμένει στο επόμενο επ να του δάνεισει ο Γουολτ το-χτυπήμενο και γεμάτο αίματα πλέον-αμάξι για να δώσει για δίπλωμα).
Καλά η σειρά είναι απλά καταπληκτική δεν έχω λόγια! Συγκλονιστικό επεισόδιο. Τ ι να πω ο Τζεσι είναι ηθοποιαρα. Το βλέμμα του σε καθηλώνει.
Spoiler
Μιλαμε στα τελευταια λεπτα ανατριχιασα δεν το περιμενα καθολου αυτο και το βλεμμα του Γουολτ «Run»! Μιλαμε τρελα ρισπεκτια!
Αυτο πλεον μας επιβεβαιωνει (οχι οτι υπηρχαν ιδιαιτερες αμφιβολιες )οτι τελικα ο Γουολτ παρανοιαζεται για τον μικρο και παρασυρεται μαζι στα δικα του επικινδυνα μονοπατια.
Μια αλλη σκηνη που μιλαμε εσκασα στα γελια (ελπιζω να μην ειμαι η μονη) ειναι εκει που ο Gus του λεει τα δικα του και ο Τζεσι παει να κοιταξει τον Γουολτ και του λεει εμενα θα κοιτας παρατηρηστε το ποσο αληθινα τρομαζει μιλαμε θεος το τυπακι!
Μόλις το είδα και εγώ. Ήταν απλά εξαιρετικό. Ειδικά το τέλος.. ντάξει.. όλα τα λεφτά.
Spoiler
Αυτό με την τρίχα πράγματι υπέροχη λεπτομέρεια αν και αηδία. Επίσης μου άρεσε πολύ έτσι όπως μετέφεραν την σκηνή που βρήκαν τον μικρό το βράδυ.. Δεν ξέρω ενώ έχω δει πολλές τέτοιες σκηνές αυτή ξεχώρισε, την "έδωσαν" πολύ ωραία
Spoiler
Πάντως δεν νομίζω το αφεντικό να διέταξε να πεθάνει. Μάλλον οι άλλοι δυο πήραν μόνοι τους την "πρωτοβουλία"
Επίσης θα συμφωνήσω ότι
Spoiler
Η σειρά είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη. Εγώ έμεινα όταν είδα ποιοί ήταν στο δωμάτιο στην συνάντηση.. Πολύ ένταση στην σκηνή αυτήν..
Πιστεύω επίσης ότι είναι πολύ καλό που τελειώνουν γρήγορα υποθέσεις που θα μπορούσαν να τρενάρουν για πολλά επεισόδια (όπως κάνουν άλλες σειρές) πχ όπως είπατε και ποιο πάνω με τα αδέρφια κτλπ. Αυτό είναι που δίνει τα τόσο καλά επεισόδια συνέχεια. Και το καλύτερο όλων είναι ότι έχουν πολλά ακόμα να "παίξουν", πχ το ξέπλυμα, τον Χανκ κτλπ..