-
13 Δεκεμβρίου 2010, 20:31
TV Maniac
Γενικά πάντως το ακολουθεί αυτό το μοτίβο η σειρά. Κάνει ένα *μπαμ* και μετά ακολουθούν κάποια επεισόδια που αναγκαστικά είναι χαμηλότερων τόνων/ασχολούνται με το aftermath και τις σχέσεις των χαρακτήρων, ενώ παράλληλα αρχίζουν νέες ιστορίες που σχεδόν δεν τους δίνεις σημασία, μέχρι που σκάει το ...επόμενο μπαμ.
2x06 είπες; Σε καλό σημείο είσαι
-
14 Φεβρουαρίου 2011, 03:00
TV Master
-
13 Σεπτεμβρίου 2011, 16:55
TV Master
έχει κάτσει κάποιος να δει από το mega την σειρά;
δεν την είχα αρχίσει και κάθισα και είδα κάποια ep περασμένη βδομάδα
απορία γιατί κόβουν τα fuck και γενικά τις "κακές λέξεις";
είναι θέμα mega;
είδα το pilot πάλι σε κανονική βερσιον και μου φάνηκε πολύ καλύτερο απο οτι ειδα στην tv
οι διαφημίσεις μάλλον φταίνε δεν ξέρω και σαν να έλειπε κάποια σκηνη αυτη στο κρεβατι με την γυναικα του το λαπτοπ που εψαχνε κατι κατω από τα σεντονια αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
-
13 Σεπτεμβρίου 2011, 18:51
TV Maniac
το mega παιζει την cencored version, εξου κι ολα αυτα που αναφερεις
-
13 Σεπτεμβρίου 2011, 19:45
TV Maniac
Χωρίς να έχω δει την εκδοχή του Mega, και το AMC επιβάλλει κάποια λογοκρισια στο Breaking Bad, η οποία είναι πολύ εμφανής στον πιλότο, αλλά αργότερα είναι λιγότερο ενοχλητική (και πάλι κόβουν τα "f*ck" αλλά αυτά έχουν περιοριστεί από το ίδιο το σενάριο ειδικά για αυτό το λόγο).
Οπότε αν ήταν ενοχλητική η λογοκρισία στον πιλότο, παρακάτω βελτιώνεται η κατάσταση.
-
19 Σεπτεμβρίου 2011, 04:06
TV Master
παδια την αρχισα και εγω την σειρα, τελειωνω τωρα την 2 σεζον και εχω να πω οτι ειναι φοβερη η σειρα.Η φατσα του χαιζεμπερκ οταν του κανουν κοντινο δεν υπαρχει....φαινεται σαν σαικο...ειναι φοβερος ηθοποιος...αποτυπωνεται ολη η θλιψη και γενικα οσα τραβαει πανω στο προσωπο του ειναι απιστευτος...αυτα
-
11 Οκτωβρίου 2011, 22:43
TV Guru!
Τι να πεις για αυτή την σειρά. Επιπέδου Wire, Sopranos.
Το μεγάλο ατού είναι οι τρομερές αυξομειώσεις στον ρυθμό. Από την ραθυμία στην απόλυτη ένταση.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου δώσει το επόμενο λεπτό.
Οι δυο πρωταγωνιστές είναι εκπληκτικοί σε ερμηνεία. Ιδίως ο Πωλ είναι ανεπανάληπτος. Μόνο τον Γκαντολφίνι μπορώ να θυμηθώ να φτάνει σε τέτοια επίπεδα.
Μεγάλη σειρά. Συγχαρητήρια στους συντελεστές.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
2 Απριλίου 2012, 18:02
TV Maniac
μολις ειδα το 2x01...πολυ δυνατο επεισοδειο (αυτο με το αρκουδακι στην αρχη τι ηταν???), οπως και τα 1x06-07...φαινεται πολλα υποσχομενη σειρα και μεχρι στιγμης μου αρεσει πολυ...
αυτος ο τουκο απλα δεν υπαρχει...γομαρι απο τα λιγα...
-
2 Απριλίου 2012, 19:18
TV Maniac
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
panagiotis1988
μολις ειδα το 2x01...πολυ δυνατο επεισοδειο (αυτο με το αρκουδακι στην αρχη τι ηταν???) [..]
Υπομονή -καθότι θα αργήσει- και η απάντηση θα δωθεί.
Απόλαυσε τα επεισόδια και μην σε βασανίζει επι του παρόντος αυτό (γιατί για αργότερα δεν στο υπόσχομαι ).
"Pain or damage don't end the world, or despair, or fuckin' beatings.
The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store.
Stand it like a man..and give some back."
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
2 Απριλίου 2012, 21:40
TV Maniac
εν τω μεταξυ τι ακυρο ηταν αυτο με τον μικρο αδερφο του αλλου που καπνιζε τσιγαριλικι...το σκατοπαιδο...φαντασου οταν γινει 17-18 τι θα εχει να κανει...