Συμφωνώ και με τον anthony_88 αλλά και με τον joel_barris.
Εγώ παρόλαυτα θα σταθώ ΚΑΙ κάπου αλλού, το οποίο ίσως για εσάς να είναι λεπτομέρειες.
Η 4η σεζόν είχε ξεφύγει εντελώς σε θέματα "ανήλικα", "ταμπού" και ας το πούμε "τολμηρές" σκηνές (και δεν εννοώ τις γυμνές σκηνές της Νάνσι). Έχουν φθάσει σε αηδιαστικό βαθμό, πράγμα που ελπίζω να μην συνεχιστεί φέτος.
Κατά τα άλλα, τα σημεία που διευκρινίζονται από τους πιο πάνω, είναι και τα στοιχεία που μας έδωσαν μια κακή σεζόν.
Ξεκίνησα και εγώ να βλέπω την 5η σεζόν ψιλοχαλαρά, ως διάλειμμα από το διάβασμα, καθώς η 4η δε μου άρεσε και ιδιαίτερα και μπορώ να πω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται με αποκορύφωμα το 4ο επεισόδιο, το οποίο τα έσπασε! Το είδα χτες και το ξαναείδα σήμερα! Ο Ιγκνάσιο και η κινέζα σπιτονοικοκυρά ήταν όλα τα λεφτά!
Spoiler
Ο δήμαρχος έχει αρκετά ψωμιά ακόμα απ' ό,τι καταλαβαίνω... Δυστυχώς Θα το τραβήξουν όμως για να γίνει και σουσουρο με το θέμα Nancy-Andy! Εκτός αυτού, όσο υπάρχει ο what's-his-name δήμαρχος η Nancy δεν έχει λόγο να επιστρέψει στην παραγωγή από τη στιγμή που είναι εξασφαλισμένη! Γι'αυτό, κάτω ο δήμαρχος!!!
Αυτός που κατά τη γνώμη μου έχει εξελιχθεί στον πιο άχρηστο χαρακτήρα της σειράς είναι ο Doug... Ελπίζω με τη νέα επιχείρηση να επανέλθει και αυτός στις παλιές καλές εποχές!
Μόλις τέλειωσα τον κύκλο.
Σαφώς ανώτερος του τέταρτου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασε τα επίπεδα των πρώτων.
Το cliffhanger του τέλους δεν ήταν τόσο δυνατό όσο των προηγούμενων σαιζόν, αλλά και πάλι ήταν απρόσμενο.
Spoiler
Ήμουν σίγουρος ότι η Nancy θα έκανε κάτι για να τη σκοτώσει & δεν περίμενα να πεταχτεί ο Shane.
Τώρα για τον 6ο...
Spoiler
...μακάρι να βλέπουμε περισσότερο Celia.
Χάρηκα που έφτιαξε ομάδα ( & τι ομάδα ) και θα έχει να μας απασχολεί με κάτι ουσιαστικό του χρόνου.
Κατά τα άλλα, εξακολουθώ να πιστεύω πως όσο υπάρχει ο Δήμαρχος η σειρά προκοπή δεν θα ξαναβρεί...
Μόλις είδα και εγώ το season finale και ήταν αρκετά κάλο. Ένα πράγμα που δεν με έχει απογοητεύσει σε αυτή τη σείρα ακόμα και στις τελευταίες κακές σεζόν είναι τα cliff στα season finale. Γενικά η φετινή σεζόν ήταν αρκετά πιο πάνω από το χάλι της 4ης αλλά και πάλι απλά μέτρια σε σχέση με το τι ήταν κάποτε το σίριαλ και γι' αυτό φταίει κυρίως το τόσο αταιριάστο στόρι με το Δήμαρχο που εδώ και 1μισή σεζόν και βάλε έχει καταπιεί τη σειρά.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την jack_sheph
όσο υπάρχει ο Δήμαρχος η σειρά προκοπή δεν θα ξαναβρεί...
+1000
Τώρα για την 6η σέζον
Spoiler
Φαίνεται ότι με την Σίλια να βαδίζει στα βήματα της Νάνσι βρήκαν τρόπο να δώσουν ξανά ούσια στους β' ρόλους που εδώ και καιρό περιφέροταν άσκοπα χώρις κάποιο ουσιαστικό στόρι αν και αυτό δε φτάνει. Ελπίζω να χείριστουν κάλα το τι θα γίνει με την Νάνσι και τον Σέιν και επίτελους ο Εστεμπάν να πάει να συναντήσει την Πιλάρ στον πάτο της πισίνας
Τελείωσα κι εγώ τη σεζόν, συμφωνώ πως ήταν καλύτερη της 4ης, τα πρώτα επεισόδια ήταν λίγο νωχελικά αλλά στην συνέχεια κάπως διορθώθηκε χωρίς βέβαια να είναι το Weeds των τριών πρώτων σεζόν.
Το πρόβλημα το έχω εντοπίσει κι εγώ στο story με τον Δήμαρχο, έχει κουράσει κι έχει τραβήξει αρκετά ίσως γιατί και η χημεία τους δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερη. Η Elizabeth Perkins για άλλη μια φορά μου άρεσε , αν και γενικότερα πιστεύω πως σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι πολύ καλοί και αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά βλέπεται ακόμα ευχάριστα. Παρόλα αυτά χρειάζεται να τους δοθούν κάποια καλύτερα story-lines τέτοια όμως που να εμπλέκονται όλοι μεταξύ τους γιατί τότε συνήθως βγαίνει το γέλιο.
Καλός ήταν ο Εστεμπάν για λίγο, αλλά όχι για να τον λουστούμε και σ΄ όλη τη σεζόν! Κάπου στο τέλος της 4 έπρεπε να είχε φύγει... Εν τω μεταξύ βλέποντας το season finale, ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο μου έχουν λείψει όλοι οι χαρακτήρες από τότε που ήταν στις δόξες τους, τουλάχιστον στη S6 έτσι όπως ξανάγινε το team προβλέπεται κάπως πιο δεμένo στορυ και αν μη τι άλλο.... Weed!
Σημερα τελειωσα την σεζον και μπορω να πω οτι η σειρα με εχει απογοητευσει οικτρα. Ολοι περιφερονται κανοντας οτι ναναι, αλλαζουν στρατοπεδα τρεις φορες μεσα σε καθε επεισοδιο, η Νανσυ εχει γινει εγκληματικα κακη μανα και με ενοχλει τοσο πολυ το υφος της. Λες και δεν την νοιαζει τιποτα, μονο να περναει αυτη καλα. Το δε στορυ της με τον Εστεμπαν ειναι τοσο θλιβερο. Τον αγαπησε ξαφνικα, τον φοβοταν, πυροβολησαν τον Σεην και αυτη εκει να ζηλευει την Πιλαρ λες και ηταν ο ιπποτης. Μια βλακεια και μιση, κριμα γιατι υπηρξε γαματη σειρα.