Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 25

Θέμα: Weeds Season 5 - Official Discussion Thread

ex-Moderator Το Avatar του/της savvas999
    Likes / Thanks
    Συμφωνώ και με τον anthony_88 αλλά και με τον joel_barris.

Εγώ παρόλαυτα θα σταθώ ΚΑΙ κάπου αλλού, το οποίο ίσως για εσάς να είναι λεπτομέρειες.
    Η 4η σεζόν είχε ξεφύγει εντελώς σε θέματα "ανήλικα", "ταμπού" και ας το πούμε "τολμηρές" σκηνές (και δεν εννοώ τις γυμνές σκηνές της Νάνσι). Έχουν φθάσει σε αηδιαστικό βαθμό, πράγμα που ελπίζω να μην συνεχιστεί φέτος.

Κατά τα άλλα, τα σημεία που διευκρινίζονται από τους πιο πάνω, είναι και τα στοιχεία που μας έδωσαν μια κακή σεζόν.

2. Thanks joel_barris thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της DTMF
    Likes / Thanks
    Ξεκίνησα και εγώ να βλέπω την 5η σεζόν ψιλοχαλαρά, ως διάλειμμα από το διάβασμα, καθώς η 4η δε μου άρεσε και ιδιαίτερα και μπορώ να πω πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται με αποκορύφωμα το 4ο επεισόδιο, το οποίο τα έσπασε! Το είδα χτες και το ξαναείδα σήμερα! Ο Ιγκνάσιο και η κινέζα σπιτονοικοκυρά ήταν όλα τα λεφτά!

Spoiler

TV Guru! Το Avatar του/της jack_sheph
    Likes / Thanks
    Μόλις τέλειωσα τον κύκλο.
    Σαφώς ανώτερος του τέταρτου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασε τα επίπεδα των πρώτων.
    Το cliffhanger του τέλους δεν ήταν τόσο δυνατό όσο των προηγούμενων σαιζόν, αλλά και πάλι ήταν απρόσμενο.

Spoiler

Τώρα για τον 6ο...

Spoiler

5. Thanks joel_barris thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της joel_barris
    Likes / Thanks
    Μόλις είδα και εγώ το season finale και ήταν αρκετά κάλο. Ένα πράγμα που δεν με έχει απογοητεύσει σε αυτή τη σείρα ακόμα και στις τελευταίες κακές σεζόν είναι τα cliff στα season finale. Γενικά η φετινή σεζόν ήταν αρκετά πιο πάνω από το χάλι της 4ης αλλά και πάλι απλά μέτρια σε σχέση με το τι ήταν κάποτε το σίριαλ και γι' αυτό φταίει κυρίως το τόσο αταιριάστο στόρι με το Δήμαρχο που εδώ και 1μισή σεζόν και βάλε έχει καταπιεί τη σειρά.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την jack_sheph Εμφάνιση Δημοσίευσης
    όσο υπάρχει ο Δήμαρχος η σειρά προκοπή δεν θα ξαναβρεί...
    +1000

Τώρα για την 6η σέζον
    Spoiler

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Kala ekana και την εκοψα στο 5x02 δηλαδη...

8. Thanks savvas999 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της charmader
    Likes / Thanks
    Τελείωσα κι εγώ τη σεζόν, συμφωνώ πως ήταν καλύτερη της 4ης, τα πρώτα επεισόδια ήταν λίγο νωχελικά αλλά στην συνέχεια κάπως διορθώθηκε χωρίς βέβαια να είναι το Weeds των τριών πρώτων σεζόν.

Το πρόβλημα το έχω εντοπίσει κι εγώ στο story με τον Δήμαρχο, έχει κουράσει κι έχει τραβήξει αρκετά ίσως γιατί και η χημεία τους δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερη. Η Elizabeth Perkins για άλλη μια φορά μου άρεσε , αν και γενικότερα πιστεύω πως σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι πολύ καλοί και αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά βλέπεται ακόμα ευχάριστα. Παρόλα αυτά χρειάζεται να τους δοθούν κάποια καλύτερα story-lines τέτοια όμως που να εμπλέκονται όλοι μεταξύ τους γιατί τότε συνήθως βγαίνει το γέλιο.

Τέλος θέλω ξανά η Νάνσυ
    Spoiler

TV Guru! Το Avatar του/της SleepingBitchy
    Likes / Thanks
    Spoiler

Σααφώς ανώτερη της τραγικής περσινής, αλλά στα μεγαλεία των τριών πρώτων δε θα φτάσει με τίποτα πάλι Τουλάχιστον
    Spoiler

Κατά τα αλλα χαίρομαι να βλέπω Σίλια, Αντυ, Νταγκ, είναι θεοί όλοι τους, ειδικά οι δυο τελευταίοι ...

TV Maniac Το Avatar του/της annie5
    My home planet (somebody bring me back to earth plz!)
    Likes / Thanks
    πάντως
    Spoiler
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την annie5; 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:44
    "the hardest thing in this world is to live in it"

12. Thanks ai8erobamwn thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της ai8erobamwn
    Likes / Thanks
    Καλός ήταν ο Εστεμπάν για λίγο, αλλά όχι για να τον λουστούμε και σ΄ όλη τη σεζόν! Κάπου στο τέλος της 4 έπρεπε να είχε φύγει... Εν τω μεταξύ βλέποντας το season finale, ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο μου έχουν λείψει όλοι οι χαρακτήρες από τότε που ήταν στις δόξες τους, τουλάχιστον στη S6 έτσι όπως ξανάγινε το team προβλέπεται κάπως πιο δεμένo στορυ και αν μη τι άλλο.... Weed!
    X-Team Sports

14. Thanks annie5 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της sirina
    Likes / Thanks
    Σημερα τελειωσα την σεζον και μπορω να πω οτι η σειρα με εχει απογοητευσει οικτρα. Ολοι περιφερονται κανοντας οτι ναναι, αλλαζουν στρατοπεδα τρεις φορες μεσα σε καθε επεισοδιο, η Νανσυ εχει γινει εγκληματικα κακη μανα και με ενοχλει τοσο πολυ το υφος της. Λες και δεν την νοιαζει τιποτα, μονο να περναει αυτη καλα. Το δε στορυ της με τον Εστεμπαν ειναι τοσο θλιβερο. Τον αγαπησε ξαφνικα, τον φοβοταν, πυροβολησαν τον Σεην και αυτη εκει να ζηλευει την Πιλαρ λες και ηταν ο ιπποτης. Μια βλακεια και μιση, κριμα γιατι υπηρξε γαματη σειρα.

16. Likes spyretospap liked this post
Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία