την ιστορία αυτών των 2, αλλά ήταν ένα κερασάκι στην τούρτα για τους shipers...
Επίσης η ιστορία με Κέβιν-Εριν-Αντι είχε πολύ γέλιο, όπως κ του Ντουάιτ.
Ηταν 40 λεπτά που πέρασαν νεράκι κ είχα μονίμως ένα χαζό χαμόγελο την ώρα που το έβλεπα.
Μοναδική σειρά, την είχα ξεκινήσει από Οκτώβριο, αλλά επειδή δε συνηθίζω να βλέπω συνέχεια μία σειρά, ακόμη είμαι (ευτυχώς) στον 3ο κύκλο, ο οποίος είναι έπος. Ξαναλέω, μοναδική σειρά.
Επίσης να πω ότι και γω πέθαινα στα γέλια από τον πιλότο, αν και είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλη διαφορά η 3η σεζόν με τις προηγούμενες δύο. Είναι πάντως συνηθισμένο φαινόμενο οι κωμικές σειρές να εξελίσσονται και να ωριμάζουν με τα χρόνια. (μέχρι να καούν αργά ή γρήγορα βέβαια )
Sorry για το κάπως άκυρο ποστ, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.
Αυτό το κομμάτι είναι μέσα σε αυτές τις στιγμές που με κάνουν να σκέφτομαι πόσο κορυφαία και ξεχωριστή είναι η σειρά. Πρέπει να το έχω δει γύρω στις 30 φορές και κάθε φορά γελάω και περισσότερο.
Ladies and gents, (ακόμα και όσοι δεν έχετε φτάσει ακόμα στην 6η) απολαύστε τους mr Scott and Schrute σε μια μαγευτική στιγμή... The Electric City - Michael & Dwight
(Η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη, αλλά μόνο αυτό υπάρχει. Δυναμώστε τη φωνή.)
Για να συνεχίσω και εγώ το off-topic της GregHouse, ακόμα μια σκηνή που με ρίχνει στα πατώματα απ'το γέλιο...(ψιλοspoiler για όσους δεν έχουν δει μέχρι 5η σαιζόν)
(Αν και λίγο πειραγμένη,αφού η ορίτζιναλ δεν έπαιζε,don't mind the slow part...)
Τελευταία επεξεργασία από τον/την nakos26; 14 Μαρτίου 2010 στις 13:01
Eεεεεεε να βγω και εγω λιγο off topic
Δυο λατρεμενες μου στιγμές
Απο το 4x01 δεν ξερω ποσες φορες την ειδα αυτη την σκηνή -Η εκφραση της Meredith priceless
και ο Dwight - Hannibal Lecture απο το επικό Stress Relief