Σελίδα 1 από 19 12311 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 197

Θέμα: The Office (US) - Official Discussion Thread

Υβριδική Εμφάνιση

ex-Moderator Το Avatar του/της Zathura007
    Likes / Thanks

The Office (US) - Official Discussion Thread

Αυτό είναι επίσημο θρεντ για την απίστευτη και πολυβραβευμένη κωμική σειρά The Office (US).

Απαραίτητα τα σπόιλερ tags.

Θα κάνω μια όσο περισσότερο μπορώ καλύτερη review της σειράς (Δεν έχω ξανακάνει ποτέ review, οπότε συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.
    Όσοι δεν είναι σίγουροι ακόμα αν θα τους αρέσει κι έτσι να την ξεκινήσουνε (γιατί το feedback που έχω λάβει είναι ότι η πρώτη μία και μισή σαιζόν είναι βαρετή και μη αστεία, πράγμα που δε συμφωνώ βέβαια), παρακάτω έφτιαξα μια λίστα επεισοδίων που θα ήταν απαραίτητα να τα δείτε για να μη χάσετε καίρια σημεία κι από ‘κει και πέρα ομολογουμένως αρχίζει το "τρελό γέλιο".

full Review

Η σειρά ξεκίνησε το 2005 και τώρα διανύει την 6η σαιζόν. Εδώ θα τη συζητάμε και θα λύνουμε απορίες των καινούριων θαυμαστών της σειράς.

Τα βιντεάκιa μπορεί να περιέχουν σπόιλερς

Πηγές

http://www.nbc.com/The_Office/

http://www.imdb.com/title/tt0386676/

http://www.theofficequotes.com

TV Guru! Το Avatar του/της sirina
    Likes / Thanks
    Την σειρα την ξεκινησα μετα απο μια πολυ δημοκρατικη συμφωνια με την φιλη Ζαθουρα. Οντως η πρωτη 1,5 σεζον ειναι απο απαλευτη εως χαλια μαυρα με μετρημενες καλες σκηνουλες. Απο την δευτερη σεζον ομως και ειδικα η 3η ειναι φοβερη. Εχω πει πολλες φορες οτι δεν γελαω ευκολα αλλα την εν λογω σειρα την απολαμβανω φοβερα. Το μονο μου παραπονακι ειναι οτι τωρα που ειμαι στην αρχη 4ης και εχουν κανει τα επεισοδια(ευτυχως προσωρινα) 45λεπτα ειναι λιιιιιιγο κουραστικο. Αλλα δε παραπονιεμαι τωρα που πηρα μπρος τιποτα τιποτα δε με σταματα..

TV Guru! Το Avatar του/της dalas9
    Sitting drunk in the Gem Saloon, next to The Barn of Cylon occupied Baltimore...
    Likes / Thanks
    Την έχω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο να την δω. Κυρίως είναι η περιέργεια του να δω την αμερικάνικη εκδοχή, ενός show που είναι μέσα στα αγαπημένα μου, του The Office (UK) δηλαδή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει ομοιότητες στο χιούμορ, μιας και αγγλικό με αμερικάνικο διαφέρουν αρκετά, πάντως αυτή τη στιγμή χωρίς να έχω δει ούτε ένα επεισόδιο του US, ο Ricky Gervais μου φαντάζει αξεπέραστος στον συγκεκριμένο ρόλο.

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την dalas9 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Την έχω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο να την δω. Κυρίως είναι η περιέργεια του να δω την αμερικάνικη εκδοχή, ενός show που είναι μέσα στα αγαπημένα μου, του The Office (UK) δηλαδή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει ομοιότητες στο χιούμορ, μιας και αγγλικό με αμερικάνικο διαφέρουν αρκετά, πάντως αυτή τη στιγμή χωρίς να έχω δει ούτε ένα επεισόδιο του US, ο Ricky Gervais μου φαντάζει αξεπέραστος στον συγκεκριμένο ρόλο.
    Το πρώτο επεισόδιο είναι ακριβώς το ίδιο, όσον αφορά πλοκή κι ατάκες με το βρετανικό.

Από κριτικές που διάβασα, λένε ότι ο Steve Carell έκανε μιάμιση σαιζόν να ξεκολλήσει απ' τον αντίστοιχο πρωταγωνιστή του αυθεντικού. Μετά, δε λένε ότι τον ξεπερνάει ακριβώς, αλλά κάνει τον Michael δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα...

Επίσης, ένας φίλος μου που έχει δει και το "αυθεντικό" και βλέπει κι αυτό λέει πως το πρώτο δίνει περισσότερη έμφαση στη σκιαγράφηση-ψυχογράφηση(-κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ανάπτυξη) των ηρώων και το χιούμορ παίρνει 2η μοίρα. Ενώ το αμερικάνικο επικεντρώνεται περισσότερο στις απίστευτες καταστάσεις και το χιούμορ.

Επειδή εγώ είδα τα πρώτα 2-3 επεισόδια απ' το βρετανικό εδώ και ένα χρόνο και δεν την ολοκλήρωσα, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.

Εύα, ναι τα 45άλεπτα όντως τα αισθάνεσαι, αλλά η σαιζόν που βρίσκεσαι είναι η σαιζόν με τις περισσότερες αλλαγές και ωριμάζουν πολλές καταστάσεις.

Να πω, επίσης ότι το αγαπημένο μου επεισόδιο από πλευράς γέλιου είναι το 5.13 Comic Relief που πήρε και το Emmy σκηνοθεσίας για φέτος. Κι είναι και διπλό.

TV Guru! Το Avatar του/της dalas9
    Sitting drunk in the Gem Saloon, next to The Barn of Cylon occupied Baltimore...
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Zathura007 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Επίσης, ένας φίλος μου που έχει δει και το "αυθεντικό" και βλέπει κι αυτό λέει πως το πρώτο δίνει περισσότερη έμφαση στη σκιαγράφηση-ψυχογράφηση(-κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ανάπτυξη) των ηρώων και το χιούμορ παίρνει 2η μοίρα. Ενώ το αμερικάνικο επικεντρώνεται περισσότερο στις απίστευτες καταστάσεις και το χιούμορ.
    Μπα δεν νομίζω ότι το χιούμορ μπαίνει σε 2 μοίρα, μιλάμε για αγγλική καφρίλα! Βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ το απόλαυσα πάντως και ο Gervais είναι απίστευτος. Δεν μπορώ όμως κι εγώ να συγκρίνω γιατί δεν έχω δει το US. Πάντως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο UK, μιας και είναι σχετικά πολύ μικρό 2 σεζόν x 6 επεισόδια (20λεπτα αν θυμάμαι καλά) + 2 specials.

ex-Moderator Το Avatar του/της savvas999
    Likes / Thanks
    Την σειρά δεν την έχω δει ακόμα. Όταν τελείωσω Scrubs, θα ξεκινήσω το Office.

Όσο για το review, εξαιρετικό και αναλυτικότατο. Ευχαριστούμε

TV Guru! Το Avatar του/της Greg House
    Likes / Thanks
    Ω, τι χαρά! Το περίμενα πώς και πώς το thread από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησα τη σειρά.
    Αντίθετα με τη Sirina, τις δύο πρώτες σεζόν τις απήλαυσα όσο τίποτε άλλο. Από την αρχή ξετρελάθηκα. Είναι τόσο περίεργη και πρωτότυπη σειρά!
    Ο λόγος που την ξεκίνησα είναι ο Carell. Αυτή τη στιγμή έχω φτ'ασει να τον αγαπώ τόσο πολύ! Γελάω αφάνταστω με το ύφος του όταν μιλάει στην κάμερα. Ενώ είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, του ύφος του ξερόλα, κάθε φορά πεθαίνω στα γέλια. Είναι τόσο γελοίος ο χαρακτήρας του! Είναι φορές που φτάνει να μου τη σπάει, αλλά του το συγχωρώ γιατί καταβάθος είναι αφελής και δεν ξέρει τις συνέπειες των πράξεών του.
    Από τους υπόλοιπους εννοείται ότι πεθαίνω με τον Dwight και πλέον και με τον
    Spoiler
    . Με εκνευρίζει o Κεβιν και ο Ράιαν (καμια φορά και η Παμ), ενώ αυτός ο Κριντ πρέπει να είναι ο πιο creepy τύπος που έχω δει σε σειρά.
    Σήμερα τελειώνω την τρίτη σεζόν. Στο σύνολό της ήταν πάρα πολύ καλή.

Η σειρά έχει ήδη μπει στις πολύ αγαπημένες μου και σίγουρα όταν την τελειώσω θα ξαναρχίσω re-runs

Thanks, Zathura
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Greg House; 23 Οκτωβρίου 2009 στις 21:38

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Greg House Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ω, τι χαρά! Το περίμενα πώς και πώς το thread από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησα τη σειρά.
    Αντίθετα με τη Sirina, τις δύο πρώτες σεζόν τις απήλαυσα όσο τίποτε άλλο. Από την αρχή ξετρελάθηκα. Είναι τόσο περίεργη και πρωτότυπη σειρά!
    Ο λόγος που την ξεκίνησα είναι ο Carell. Αυτή τη στιγμή έχω φτ'ασει να τον αγαπώ τόσο πολύ! Γελάω αφάνταστω με το ύφος του όταν μιλάει στην κάμερα. Ενώ είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, του ύφος του ξερόλα, κάθε φορά πεθαίνω στα γέλια. Είναι τόσο γελοίος ο χαρακτήρας του! Είναι φορές που φτάνει να μου τη σπάει, αλλά του το συγχωρώ γιατί καταβάθος είναι αφελής και δεν ξέρει τις συνέπειες των πράξεών του.
    Από τους υπόλοιπους εννοείται ότι πεθαίνω με τον Dwight και πλέον και με τον
    Spoiler
    . Με εκνευρίζει o Κεβιν και ο Ράιαν (καμια φορά και η Παμ), ενώ αυτός ο Κριντ πρέπει να είναι ο πιο creepy τύπος που έχω δει σε σειρά.
    Σήμερα τελειώνω την τρίτη σεζόν. Στο σύνολό της ήταν πάρα πολύ καλή.

Η σειρά έχει ήδη μπει στις πολύ αγαπημένες μου και σίγουρα όταν την τελειώσω θα ξαναρχίσω re-runs

Thanks, Zathura
    Χαχά, το όνομά του μπορείς να το λες, δε χρειάζονται σπόιλερ tags για τα ονόματα των "καινούριων".

Χαίρομαι πάντως που βρίσκω δεύτερο άτομο που του άρεσε απ' την αρχή.

Ο Creed, όντως, creepy. Έτρωγε μήλο και όταν δεν κοιτούσε το άλλαξαν με πατάτα, κι όταν τη δάγκωσε δεν κατάλαβε διαφορά.
    Μην πω για τότε που πήγε να δώσει σ' ένα βρέφος συνδετήρες, και του είπαν ότι δεν κάνει γιατί μπορεί να τα καταπιεί κι απάντησε "Δεν πειράζει, έχω κι άλλους πολλούς".

Ο Ράιαν όντως δεν κάνει πολλά αστεία. Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του.

Πες μου πώς σου φάνηκε το τελευταίο twist στο φινάλε της 3ης σαιζόν.

Η Παμ ποτέ δε με εκνεύρισε. Βέβαια με εξέπληξε πολύ στο 6.06, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί για όσους δεν έχουν δει ως εκεί.

Πάντως το χειρότερο επεισόδιο της σειράς, εκεί που όλες οι σκηνές μου έφερναν κατάθλιψη κι αμηχανία ήταν το 6.03.

TV Guru! Το Avatar του/της Greg House
    Likes / Thanks
    Χτες είδα τα δύο τελευταια της 3ης (Beach Games και The Job). Σο πρώτο παίζει να με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια. Ειδικά με
    Spoiler

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Zathura007 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Πες μου πώς σου φάνηκε το τελευταίο twist στο φινάλε της 3ης σαιζόν.
    Ξέροντας ήδη τα συναισθήματά μου για τον Ράιαν, μπορείς να φανταστείς ότι εκνευρίστηκα. Τι, δηλαδή
    Spoiler

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την dalas9 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μπα δεν νομίζω ότι το χιούμορ μπαίνει σε 2 μοίρα, μιλάμε για αγγλική καφρίλα! Βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ το απόλαυσα πάντως και ο Gervais είναι απίστευτος. Δεν μπορώ όμως κι εγώ να συγκρίνω γιατί δεν έχω δει το US. Πάντως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο UK, μιας και είναι σχετικά πολύ μικρό 2 σεζόν x 6 επεισόδια (20λεπτα αν θυμάμαι καλά) + 2 specials.
    Χθες επειδή βρήκα ένα μισάωρο ελεύθερο, είδα το 1.02 που ήταν εκεί που σταμάτησα να το βλέπω πριν κανά χρόνο που το ξεκίνησα (όπως έκανα και με το αμερικάνικο).
    Λοιπόν, έχω να πω ότι το χιούμορ είναι ακριβώς το ίδιο με την πρώτη σαιζόν και του αμερικάνικου, μετά στι 2η σαιζόν το US παίρνει δικό του χαρακτήρα.
    Είναι γ@μ@τ@ και τα δυο. Όσον αφορά τους αφεντικά, απλά η φάτσα του καθενός προσδίδει και διαφορετικό ύφος γελοίου, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Α, επίσης, σχετικά με την 1η σαιζόν του US, μην απογοητευτείτε με τα χρώματα και γενικά το ντύσιμο των ηθοποιών και το ντεκόρ. Όλα βελτιώνονται από τη δεύτερη σαιζόν και μετά, γιατί πήραν καλύτερο budget λόγω των νούμερων που ανέβηκαν.
    Ειδικά το μαλλί του Carell που είναι πολύ αραιό στην 1η σαιζόν, δε θα το δείτε μετά, αλήθεια σας λέω, σίγουρα έβαλε εμφυτεύματα.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Greg House Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Χτες είδα τα δύο τελευταια της 3ης (Beach Games και The Job). Σο πρώτο παίζει να με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια. Ειδικά με
    Spoiler

Ξέροντας ήδη τα συναισθήματά μου για τον Ράιαν, μπορείς να φανταστείς ότι εκνευρίστηκα. Τι, δηλαδή
    Spoiler
    Το συγκεκριμένο επεισόδιο το βλεπα πριν 2 βδομάδες με μια φίλη μου στο σπίτι, και μια στιγμή, λίγο πριν απ' αυτή τη σκηνή, έφυγα λίγο απ' το σαλόνι να πάω να πάρω κάτι απ' το δωμάτιό μου, και την άκουσα να γελάει, ενώ έχουμε πολύ καλή ηχομόνωση.
    Spoiler

Spoiler

Σελίδα 1 από 19 12311 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία