Να θυμίσω λίγο τον Λάρυ Μος, του FBI στη περσινή σαιζόν, που στην αρχή ήταν αντιπαθέστατος, γιατί ζήλευε τον Τζακ, αλλά μετά τον συμπαθήσαμε και στεναχωρηθήκαμε που πέθανε. Εμένα ο Χέστινγκς δε με χαλάει σαν ρόλος, σαν παίξιμο με χαλάει, τον έβλεπα χτες που κοίταγε με ένα ηλίθιο χαμόγελο τον Χασάν που δε ταίριαζε καθόλου στη σκηνή.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την 24lost; 28 Ιανουαρίου 2010 στις 15:07
Η Κιμ είχε κόρη όταν εμφανίστηκε προς το τέλος της 7ης σαιζόν, η οποία ηταν τότε στην κούνια της, κάποιων μηνών (ίσως και κοντά στο έτος).... Οπότε μερικά (λίγα χρόνια) πρέπει να έχουν περάσει. Οι καινούριες εγκαταστάσεις και τα πρόσωπα της CTU δε νομίζω ότι είναι κριτήριο. Τα στήνουν αυτοί στο άψε-σβήσε
Δε νομίζω χρόνια, μάλλον λίγοι μήνες, όσο κράτησε και η θεραπεία του Τζακ.
Δύο πληροφορίες που βρήκα απο wiki:
Set an unknown amount of time after season 7, season 8 begins and ends at 4:00 PM in New York City.
A recent interview with Kiefer Sutherland confirmed that Season 8 takes place within very close proximity to the closing events of Season 7.
Θυμάμαι ότι είχα δει στο τέλος της περσινής σαιζόν τον Κίφερ να λέει ότι θα είναι κοντά οι δύο μέρες.
Αχ, λετε να καταληξουν μαζι Τζακ-Ρενε??
Η Ρενε φοβερη γι αλλη μια φορα!! Αυτη η Ντανα πως τα κατεφερε και ξεγελασε τους ανθρωπους και δουλευει σε κυβερνητικη οργανωση, ενας Θεος ξερει...
Μέτριο προς καλό το επεισόδιο, κούρασε αρκετά, ευελπιστώ σε καλύτερα στο μέλλον και να μήν επανληφθεί η παράδοση που θέλει όλες τις ζυγές σεζόν εκτός της 2ης να μην είναι τόσο καλές όσο οι υπόλοιπες.
Κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλό το επεισόδιο (προσωπικά δεν με κούρασε καθόλου) και δεν υπάρχει καμία παράδοση... H 4η σεζόν είναι η 3η αγαπημένη μου... Μόνο για την 6η συμφωνούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) πως ήταν η χειρότερη του 24.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την akfo7
!!!!
το επεισόδιο ήταν εκπληκτικό! Απορώ πως τα καταφέρνουν και μας κρατούν τόσο σε αγωνία παρόλο που έχουμε φτάσει στην 8η season...
Όχι σαν κάτι άλλες σειρές τύπου Lost που σκυλοβαριέσαι.
Εκεί που πήγα να πατήσω το ευχαριστώ... διαβάζω αυτό για το Lost και...
Αρχική Δημοσίευση από τον/την freedoom
Το επεισόδιο το βρήκα πολύ καλό.
Μπορεί να μην είχε δράση, αλλά είχε ουσία και καλές ερμηνείες!
Παράσταση για ένα ρόλο η Ρενέ και μπορώ να αρκεστώ σε αυτό.
Σε μια σειρά, σαν το 24, που εξελίσσονται όλα σε μία μέρα, είναι σημαντικό και ωραίο, να βλέπεις το υπόβαθρο των ηρώων, το παρελθόν τους και το πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας τους.
Ακριβώς!!! Χρειάζεται που και που λίγο ρεαλισμός, λίγο χτίσιμο χαρακτήρων... Εντάξει, είναι 24... αλλά όχι όλο δράση, ποτέ δεν ήταν ΜΟΝΟ ξερή δράση το 24. Δεν είναι κακό να υπάρχουν και μερικά πιο "αργά" επεισόδια αν βοηθούν στην εξέλιξη της πλοκής όπως αυτό... Και στην τελική μπορεί να ήταν λίγο αργό, αλλά και αγωνία είχε και ενδιαφέρον και πολύ καλές ερμηνείες από Sutherland, Wersching και Sackhoff... Ειδικά τα τελευταία λεπτά στην αποβάθρα ήταν τέλεια!!!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την bmel
Η Κιμ είχε κόρη όταν εμφανίστηκε προς το τέλος της 7ης σαιζόν, η οποία ηταν τότε στην κούνια της, κάποιων μηνών (ίσως και κοντά στο έτος).... Οπότε μερικά (λίγα χρόνια) πρέπει να έχουν περάσει. Οι καινούριες εγκαταστάσεις και τα πρόσωπα της CTU δε νομίζω ότι είναι κριτήριο. Τα στήνουν αυτοί στο άψε-σβήσε
Και γω πιστεύω πως πρέπει να πέρασε πάνω από χρόνος γιατί η εγγονή μεγάλωσε αρκετά απ΄την 7η σεζόν που ήταν ακόμα στην κούνια...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Thanasis159; 30 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53Αιτία: Same person
βασικά ο Sutherland είχε δηλώσει από καιρό οτι το κενό μεταξύ της 7ης και της 8ης σαιζόν είναι πολύ μικρό και οτι αυτή τη φορά πέρασε λίγος χρόνος, σε αντίθεση με τις άλλες που πέρναγαν 6-18 μήνες ενδιάμεσα από τις σαιζόν...