Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 43

Θέμα: 24 8x05 - Day 8: 8:00P.M. - 9:00P.M.

1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της bauer81
    Likes / Thanks
    O Sutherland όντως το είχε δηλώσει, αλλά η εγγονή του Jack μεγάλωσε αρκετά από την 7η σεζόν...

3. Thanks Filmfreak thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Filmfreak
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bauer81 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    O Sutherland όντως το είχε δηλώσει, αλλά η εγγονή του Jack μεγάλωσε αρκετά από την 7η σεζόν...
    οι ορμόνες θα 'ναι

5. Thanks 24lost thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της TheSpecialOne
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bauer81 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλό το επεισόδιο (προσωπικά δεν με κούρασε καθόλου) και δεν υπάρχει καμία παράδοση... H 4η σεζόν είναι η 3η αγαπημένη μου...
    Ε η 4η θεωρείται γενικότερα από πολλούς η χειρότερη από τις άλλες 5 εκτός της 6ης...και στη δημοσκόπηση του gtvs φυσικά.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την TheSpecialOne; 27 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47

TV Guru! Το Avatar του/της stavros4815162342
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την TheSpecialOne Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ε η 4η θεωρείται γενικότερα από πολλούς η χειρότερη από τις άλλες 5 εκτός της 6ης...και στη δημοσκόπηση του gtvs φυσικά.
    και εγώ η 4η πιστεύω ήταν η χειρότερη αλλά είχε το καλύτερο φινάλε από τις 3 προιγούμενες και ίσως αυτό διόρθωσε την απογοίτευση που ένοισα για αυτήν.

Η 6η δεν ξέρω γιατί δε σας αρέσει εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε και ωραία πρεμιέρα.

8. Thanks 24lost thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της tekkenas
    Likes / Thanks
    Στην 7η season η Κιμ ηταν εγκυος αλλα δεν ειχε μεγαλωσει η κοιλια της και ηταν η φαση που ηταν να πεθανει ο Τζακ και δεν του ειχε πει οτι ηταν εγκυος. Στο τελος της season εδειξε οτι επεστρεψε η Κιμ στο νοσοκομειο για τον βοηθησει με τη θεραπεια..

Αρα εχουν περασει μερικα χρονια απο την 7η στην 8η.

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της bauer81
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tekkenas Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Στην 7η season η Κιμ ηταν εγκυος αλλα δεν ειχε μεγαλωσει η κοιλια της και ηταν η φαση που ηταν να πεθανει ο Τζακ και δεν του ειχε πει οτι ηταν εγκυος. Στο τελος της season εδειξε οτι επεστρεψε η Κιμ στο νοσοκομειο για τον βοηθησει με τη θεραπεια..

Αρα εχουν περασει μερικα χρονια απο την 7η στην 8η.
    Δεν ήταν έγκυος, είχε ήδη γεννήσει και είχε δείξει το μωρό στην κούνια σε μια σκηνή.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την stavros4815162342 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    και εγώ η 4η πιστεύω ήταν η χειρότερη αλλά είχε το καλύτερο φινάλε από τις 3 προιγούμενες και ίσως αυτό διόρθωσε την απογοίτευση που ένοισα για αυτήν.

Η 6η δεν ξέρω γιατί δε σας αρέσει εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε και ωραία πρεμιέρα.
    Μόνο η πρεμιέρα ήταν τέλεια όμως... Μετά μας τα χάλασαν με την οικογένεια του Jack, αλλά και με την Audrey... Τέλος πάντων, μπορεί να ήταν η χειρότερη σεζόν του 24, αλλά ακόμα και το "κακό" 24 είναι πολύ καλύτερο απ΄την πλειοψηφία των σειρών κατά τη γνώμη μου (εκτός του LOST φυσικά)...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την TheSpecialOne Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Και τι με νοιάζει εμένα αν θεωρείται η 2η χειρότερη από πολλούς;;; Επειδή δεν άρεσε σε πολλούς, σημαίνει πως είμαι λάθος και πως πρέπει να αλλάξω γνώμη;;; Εμένα μου άρεσε; Μου άρεσε, ε αυτό με νοιάζει... Σε καμιά μορφή τέχνης (αν θεωρήσουμε και την τηλεόραση ως τέτοια) δεν μετρά ο συμψηφισμός των πολλών απόψεων γιατί ο καθένας έχει το γούστο του και είναι τελείως υποκειμενικό το τι είναι καλό και τι όχι... Δεν υπάρχει σωστό και λάθος γούστο... Και δεν έχει πάντα δίκιο η πλειοψηφία... Τέλος πάντων, να μη κάνουμε πάλι την ίδια συζήτηση...
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την bauer81; 28 Ιανουαρίου 2010 στις 10:58 Αιτία: Αυτόματη Συγχώνευση Μηνυμάτων

11. Thanks edem_lord thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της tekkenas
    Likes / Thanks
    Δικιο εχετε ... λαθος μου!!!!! αυτα παθαινει οποιος μενει μεχρι τετοια ωρα ξυπνιος!!!

o χρηστης tekkenas εγραψε χαζομαρα πιο πανω!!!!!!!

Τωρα που ειπατε Audrey ... Πολυ ηθελα να ξαναεμφανιστει σε προηγουμενη season και γουσταρα τρελα το χαρακτηρα της!!!!

13. Thanks bauer81 thanked for this post
    Ανενεργός
    Likes / Thanks
    τεράστιο φάουλ της σειράς που έχουν τέτοιο κορίτσαρο starbuck και την έβαλαν να αναλύει δεδομένα και να έχει το πιο βαρετό sidestory της σειράς!! Ποιος το σκέφτηκε δηλαδή ήμαρτον !!!
    Αντί να την βάλουν να πιάσει κάνα όπλο, κάνα ρουκετοβόλο κάτι!

ααα ναι, μέτριο το επεισόδιο

15. Thanks TheSpecialOne, Filmfreak thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της 24lost
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την stavros4815162342 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Και μένα η 6η μου άρεσε πάρα πολύ! Όλες οι δεύτερες ιστορίες ήταν πολύ ωραίες.

Στο θέμα της εγγόνας μάλλον κάνανε λάθος. Ίσως βάλανε μεγάλο κοριτσάκι, για να έχει "γουτσουνιάρικες" σκηνές με τον παππού Τζακ, αλλά δεν υπολογίσανε ότι στη προηγούμενη σαιζόν, από την οποία δεν πρέπει να έχει περάσει πολύς καιρός, (από αυτά που είπε ο Κίφερ), ήταν μωρό.
    Άλλος ένας λόγος που πιστεύω ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός είναι η Ρενέ. Αν είχαν περάσει χρόνια δε θα είχε συνέλθει από ό,τι είχε κάνει στον Γουίλσον? Υποτίθεται ότι είναι σχετικά φρέσκο και για αυτό της λέει ο Τζακ ότι ακόμα δεν είναι καλά.
    Ελπίζω να επόμενα επεισόδια να μας πούνε πόσος καιρός πέρασε.

TV Maniac Το Avatar του/της DamnFineCherryPie
    Likes / Thanks
    Μήπως προετοιμάζουν τη Ρενέ για διάδοχο του Τζακ; Για ένα female, Μπάουερ-less 24 όταν αποσυρθεί (ή πεθάνει, το πιθανότερο) ο Τζακ;
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την DamnFineCherryPie; 29 Ιανουαρίου 2010 στις 04:35

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας