Κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλό το επεισόδιο (προσωπικά δεν με κούρασε καθόλου) και δεν υπάρχει καμία παράδοση... H 4η σεζόν είναι η 3η αγαπημένη μου...
Ε η 4η θεωρείται γενικότερα από πολλούς η χειρότερη από τις άλλες 5 εκτός της 6ης...και στη δημοσκόπηση του gtvs φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την TheSpecialOne; 27 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47
Στην 7η season η Κιμ ηταν εγκυος αλλα δεν ειχε μεγαλωσει η κοιλια της και ηταν η φαση που ηταν να πεθανει ο Τζακ και δεν του ειχε πει οτι ηταν εγκυος. Στο τελος της season εδειξε οτι επεστρεψε η Κιμ στο νοσοκομειο για τον βοηθησει με τη θεραπεια..
Αρα εχουν περασει μερικα χρονια απο την 7η στην 8η.
Στην 7η season η Κιμ ηταν εγκυος αλλα δεν ειχε μεγαλωσει η κοιλια της και ηταν η φαση που ηταν να πεθανει ο Τζακ και δεν του ειχε πει οτι ηταν εγκυος. Στο τελος της season εδειξε οτι επεστρεψε η Κιμ στο νοσοκομειο για τον βοηθησει με τη θεραπεια..
Αρα εχουν περασει μερικα χρονια απο την 7η στην 8η.
Δεν ήταν έγκυος, είχε ήδη γεννήσει και είχε δείξει το μωρό στην κούνια σε μια σκηνή.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την stavros4815162342
και εγώ η 4η πιστεύω ήταν η χειρότερη αλλά είχε το καλύτερο φινάλε από τις 3 προιγούμενες και ίσως αυτό διόρθωσε την απογοίτευση που ένοισα για αυτήν.
Η 6η δεν ξέρω γιατί δε σας αρέσει εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε και ωραία πρεμιέρα.
Μόνο η πρεμιέρα ήταν τέλεια όμως... Μετά μας τα χάλασαν με την οικογένεια του Jack, αλλά και με την Audrey... Τέλος πάντων, μπορεί να ήταν η χειρότερη σεζόν του 24, αλλά ακόμα και το "κακό" 24 είναι πολύ καλύτερο απ΄την πλειοψηφία των σειρών κατά τη γνώμη μου (εκτός του LOST φυσικά)...
Αρχική Δημοσίευση από τον/την TheSpecialOne
Ε η 4η θεωρείται γενικότερα από πολλούς η χειρότερη από τις άλλες 5 εκτός της 6ης...και στη δημοσκόπηση του gtvs φυσικά.
Και τι με νοιάζει εμένα αν θεωρείται η 2η χειρότερη από πολλούς;;; Επειδή δεν άρεσε σε πολλούς, σημαίνει πως είμαι λάθος και πως πρέπει να αλλάξω γνώμη;;; Εμένα μου άρεσε; Μου άρεσε, ε αυτό με νοιάζει... Σε καμιά μορφή τέχνης (αν θεωρήσουμε και την τηλεόραση ως τέτοια) δεν μετρά ο συμψηφισμός των πολλών απόψεων γιατί ο καθένας έχει το γούστο του και είναι τελείως υποκειμενικό το τι είναι καλό και τι όχι... Δεν υπάρχει σωστό και λάθος γούστο... Και δεν έχει πάντα δίκιο η πλειοψηφία... Τέλος πάντων, να μη κάνουμε πάλι την ίδια συζήτηση...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την bauer81; 28 Ιανουαρίου 2010 στις 10:58Αιτία: Αυτόματη Συγχώνευση Μηνυμάτων
τεράστιο φάουλ της σειράς που έχουν τέτοιο κορίτσαρο starbuck και την έβαλαν να αναλύει δεδομένα και να έχει το πιο βαρετό sidestory της σειράς!! Ποιος το σκέφτηκε δηλαδή ήμαρτον !!!
Αντί να την βάλουν να πιάσει κάνα όπλο, κάνα ρουκετοβόλο κάτι!
Η 6η δεν ξέρω γιατί δε σας αρέσει εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και είχε και ωραία πρεμιέρα.
Και μένα η 6η μου άρεσε πάρα πολύ! Όλες οι δεύτερες ιστορίες ήταν πολύ ωραίες.
Στο θέμα της εγγόνας μάλλον κάνανε λάθος. Ίσως βάλανε μεγάλο κοριτσάκι, για να έχει "γουτσουνιάρικες" σκηνές με τον παππού Τζακ, αλλά δεν υπολογίσανε ότι στη προηγούμενη σαιζόν, από την οποία δεν πρέπει να έχει περάσει πολύς καιρός, (από αυτά που είπε ο Κίφερ), ήταν μωρό.
Άλλος ένας λόγος που πιστεύω ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός είναι η Ρενέ. Αν είχαν περάσει χρόνια δε θα είχε συνέλθει από ό,τι είχε κάνει στον Γουίλσον? Υποτίθεται ότι είναι σχετικά φρέσκο και για αυτό της λέει ο Τζακ ότι ακόμα δεν είναι καλά.
Ελπίζω να επόμενα επεισόδια να μας πούνε πόσος καιρός πέρασε.