-
1 Φεβρουαρίου 2010, 00:52
Moderator
Desperate Housewives 6x14 - The Glamorous Life
Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ.
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
-
Likes / Thanks - 13 Thanks, 0 Likes
drapetisgal7,
sophie2312,
petrosy15,
myrona,
smile88,
nala,
modnic20,
HellyeaH,
tsiou,
kimo,
mane,
lerris,
Zathura007 thanked for this post
-
1 Φεβρουαρίου 2010, 17:37
πολύ καλό!
Αυτή η Γκάμπι με τον Κάρλος δεν παλεύονται πια!!
Σιγά σιγά νομίζω μπαίνουμε στην τελική ευθεία...όσο πάνε και πιο πολύ κόσμος υποψιάζεται για την Aντζι ότι κάτι δεν πάει καλά.
Με την στρίπερ φαντάζομαι θα έχει τρελά σκηνικά!!
-
1 Φεβρουαρίου 2010, 23:06
TV Guru!
Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο και με άφθονο γέλιο σε πολλές σκηνές. Πολύ πλάκα είχε το θεατρικό και γενικά όλη η φάση με την Λινέτ και τον Τομ. Γενικώς γέλασα πολύ με όλες τις ιστορίες των νοικοκυρών, στο σημερινό επεισόδιο. Κάθριν δε μας έδειξε καθόλου σήμερα.
Όπου να' ναι θα μάθουμε μου φαίνεται και τις τελευταίες λεπτομέρειες από την ιστορία των Μπόλεν.
Ωστόσο δε ξέρω αν το προσέξατε, αλλά η στριπτιτζού, η Ρόμπιν, είναι η Rita, η γυναίκα του Dexter, τρόμαξα να την αναγνωρίσω με τόσο make up και τέτοια αμφίεση
-
1 Φεβρουαρίου 2010, 23:16
Ενεργό Μέλος
Πολύ ευχάριστο επεισόδιο με τρελές ατάκες.Ειδικά στο διάλογο Γκάμπι-Άντζι ''Why don't you just crack α bottle of champagne on Ana's pelvis And wish Danny a bon voyage?'' Και ο μικρός Μ-Τζει άπαιχτος με τη στριπτιζού ''You can give me a bath if you want to''. Τέλος μάθαμε και κάτι ακόμα από το παρελθόν της Άντζι.
-
1 Φεβρουαρίου 2010, 23:41
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
1 Φεβρουαρίου 2010, 23:55
ex-Moderator
Παίδες έχει κλείσει...
Βιντεάκι με την Κα. Στριπτιτζού/Benz και το γιο της Σούζαν.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
2 Φεβρουαρίου 2010, 09:23
Newbie
-
2 Φεβρουαρίου 2010, 14:34
TV Guru!
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 00:48
TV Guru!
Πολύ καλό το επεισόδιο και απολαυστικότατο.
Go, Άντζι θεά, λέμε!
Μου την έσπασε ο Κάρλος όταν έπιασε τον Ντάνι απ' το λαιμό! Κάτσε, ρε φίλε, είπαμε τα πήρες, αλλά δεν τον σκοτώνεις κιόλας τον άλλο!
Ευτυχώς μετά μπούκαρε η θεά και τον έβαλε στη θέση του!
Αυτή η συμπεριφορά της Άντζι μ' έβαλε σε σκέψεις. Ή είναι αρκετά οξύθυμη ή δεύτερον και πιο πιθανόν, πήγε να χάσει ίσως σ' εκείνη τη φωτιά που αναφέρεται διαρκώς τον Ντάνι και γι'αυτό είναι έτσι υπερπροστατευτική σε ό,τι αφορά τον Ντάνι. Βέβαια, δεν ξέρω αν συμπίπτουν τα χρόνια της φωτιά με του Ντάνι! Ίσως να ήταν απλά έγκυος τότε, who knows...
Η ψυχολόγος των Λινέτ-Τομ, τελείως ΛΟΛ!
Μ.Τζ. με στριπτιτζού όλα τα λεφτά! "Όταν είμαι λυπημένος, η μαμά πάντα με αγκαλιάζει"!
Για να δούμε τι θα ακολουθήσει με Όρσον-Μπρι. Ελπίζω να ξανακάνουν τον χαρακτήρα του όπως ήταν στην 3η και 4η σαιζόν.
-
22 Ιουνίου 2010, 02:02
TV Guru!