-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:23

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
pelopidas
απλά, μην το βλέπεις!!!
Αδυνατώ να πιστέψω πως το παρακολουθείς απλά και μόνο για να το βρίζεις....
και εγώ αδυνατώ να πιστέψω πως πάντα πρέπει οι φανατικοί να την λένε σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτούς......
-
Likes / Thanks - 16 Thanks, 1 Likes
kostassssst,
xe88,
TeaPot1,
Akarina,
1980,
sarig,
MiriMiri,
Kal_El_77,
SleepingBitchy,
c@mel,
ALEXTSI,
Ujio,
oasic1988,
Dexter,
giorel,
TheSpecialOne thanked for this post
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:26
Newbie

sheik
Εκτος της πρεμιερας 2ης σαιζον, ΚΑΜΙΑ αλλη πρεμιερα δεν ειχε κατι το εντυπωσιακο. Οι περισσοτερες μαλιστα ειχαν για "ταβανι" το απλα "καλο".
Ριξε μια ματια στην πρεμιερα της 3ης σαιζον ας πουμε και θα δεις τρελες διαφορες..
Xμμ δεν το ηξερα αυτο, σε ευχαριστω για την διευκρινηση.
Σκεψου ομως κατι. 6η σεζον,η τελευταια, the questions are over, time for answers blah blah blah και παρολαυτα λιγοι εμειναν απολυτα ικανοποιημενοι
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:40
TV Guru!
Ε ρε συ, αν εχουν μεινει ατομα που να βασιζονται ακομα, 6 χρονια μετα, στο τι λενε τα trailer και ποσο βαρυγδουπα το κανουν τι να πω...
great και λοιποι ειναι κριμα να αρχισουμε τις διαμαχες παλι.
Oυτε ο pelopidas ειχε δικιο, αλλα ουτε κι εσυ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μπηκες μεσα για να "αναψεις τα αιμματα". Εαν δεν ηθελες να σου "την πουν" οι φανατικοι, ας εγραφες δεν μου αρεσε, και κανα 2 επιχειρηματα.
Λεγοντας ενα ξερο "ευτυχως που τελειωνει φετος", προκαλεις.
Proud Member of Lostaholic Anonymous Club 
-
Likes / Thanks - 11 Thanks, 0 Likes
phadomas13,
laski,
lost123,
Sorin,
MrVolcom,
nala,
nikol2693,
dimitrisx88,
salig,
georged7,
pelopidas thanked for this post
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:42
Ενεργό Μέλος

great
και εγώ αδυνατώ να πιστέψω πως πάντα πρέπει οι φανατικοί να την λένε σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτούς......
όχι βέβαια!!!
είναι δικαίωμά σου, δικαίωμα του οποιουδήποτε να μην του αρέσει, για τους λόγους που αυτός επιλέγει, για τα δικά του στανταρντ σε μια σειρά, σε μια ταινία, σε μια ιστορία!
Απλά, αν δεν σου αρέσει κάτι βρε αδελφέ, και θα επιμείνω σε αυτό, δεν το παρακολουθείς!!!
Η αλήθεια είναι πως, για να σου αρέσει (για να εξακολουθήσει να σου αρέσει... ) το LOST πρέπει να κάνεις πολλές-πολλές παραδοχές, να δεχτείς πολλά ψευδο-επιστημονικά, να τα χωνέψεις και να προσπαθήσεις να δεις την ιστορία μέσα από αυτά.
Αυτό που εγώ κρίνω σε αυτήν την σειρά, δεν είναι η αληθοφάνεια της επιστήμης της ιστορίας (σαφώς και πρόκειται για παραμύθι...) αλλά για την πλοκή, τη συνέχεια, τα συναισθήματα, τους χαρακτήρες που έχουν δημιουργήσει οι παραγωγοί και για αυτό την παρακολουθώ.
Δεν στην μπήκα στην προηγούμενη απάντησή μου, μην το παίρνεις έτσι, παίρνοντας απλά παράδειγμα από τον εαυτό μου, όταν με κούρασε η επανάληψη (κατά τη γνώμη μου πάντα!!!) του Heroes, σταμάτησα να το βλέπω και να έχω άποψη για αυτό.
Αυτά great, φίλοι και πάλι;
Τελευταία επεξεργασία από τον/την pelopidas; 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:12
-
Likes / Thanks - 9 Thanks, 0 Likes
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:47

sheik
Ε ρε συ, αν εχουν μεινει ατομα που να βασιζονται ακομα, 6 χρονια μετα, στο τι λενε τα trailer και ποσο βαρυγδουπα το κανουν τι να πω...
great και λοιποι ειναι κριμα να αρχισουμε τις διαμαχες παλι.
Oυτε ο pelopidas ειχε δικιο, αλλα ουτε κι εσυ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μπηκες μεσα για να "αναψεις τα αιμματα". Εαν δεν ηθελες να σου "την πουν" οι φανατικοι, ας εγραφες δεν μου αρεσε, και κανα 2 επιχειρηματα.
Λεγοντας ενα ξερο "ευτυχως που τελειωνει φετος", προκαλεις.
sheidk το εάν είχα σκοπό να προκαλέσω ή να ανάψω τα αίματα νομίζω εσύ σαν παλιός και ταχτικός χρήστης θα έπρεπε να με ξέρεις καλύτερα. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δείγματα.
Αυτό ήθελα να γράψω, αυτό μου έβγαλε αυτό είπα και δεν πρόκειται ποτέ να σκεφτώ αν θα άρεσε αυτό που θα έγγραφα στον οποιοδήποτε που το μόνο που έχει δει είναι το Lost και άμα πούμε κακό λόγο για αυτό τότε να πέσει φωτιά να μας κάψει.
Δεν το συνεχίζω άλλο και δεν νομίζω να ξανακάνω και post ποτέ σε θέμα του lost...με έχουν κουράσει όλοι αυτοί οι "φανατικοί".
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
Sorin thanked for this post
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:53
TV Guru!
Πεταμένη μισή ώρα με τα κλαψουρίσματα πάνω απ' τα πτώματα, αλλά έδωσε μερικές απαντήσεις. Όχι που δεν θα έβαζε κι άλλες όμως.
Μάλλον τελικά το "πολύ καλό" που ψήφισα ήταν υπερβολικό, όσο το ξανασκέφτομαι. Τελευταία σαιζόν και έχουμε πάλι το ίδιο στυλ ακριβώς: δραματική μουσική, wtf σκηνή, και ........cut! Μην τυχόν και δείξουν τίποτα παραπάνω.
Land of Cine [My Movie Blog]
Keep thy motives in heart, with closed mouth.
We are those who will weave history,
With the ringing of the Great Belfry.

-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:56
Newbie
Μέτριο το επεισόδιο για εμένα. Ακόμα και τώρα τα μπερδεύουν πολύ τα πράγματα. Δε χρειάζεται ανάλυση αυτό υποθέτω.
Αν συνεχίσει έτσι θα κουράσει πάρα πολύ η σειρά. Ήδη άρχισε.
Επιτέλους αρχίστε να απαντάτε στις απορίες που έχουμε. Και μη δημιουργείτε άλλες.
...Φέρτε τον Ντελ Μπόσκε πίσω στην Ρεάλ Μαδρίτης... 
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
Sorin thanked for this post
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 14:58
Ανάμικτα συναισθήματα... αλλά πολύ έντονα συναισθήματα! Αυτό μου έμεινε από τη σημερινή πρεμιέρα. Νομίζω ότι ήταν ο ιδανικός τρόπος για να μπούμε στην τελική ευθεία μιας εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς, για αυτό και ψήφισα άριστο.
Θα το ξαναδώ το βράδυ, υποτιτλισμένο, μαζί με την κυρά, για να το καλοχωνέψω. Τώρα περιμένω με ανυπομονησία τις αναλύσεις των Lost-guru's και φυσικά το επόμενο επεισόδιο!
Θα μας λείψεις Juliette
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 15:02
Super Moderator
Δεν είχε απαντήσεις η πρεμιέρα;;
Άλλο επεισόδιο είδα εγώ;;
Κολλήσατε με μια καραμέλα και την πιπιλάτε συνέχεια, ότι δεν λύνει απορίες.
Έχει λυθεί το 80% του μυστηρίου.
Εδώ μάθαμε ότι ο Ρίτσαρντ ξέρει και τον Man in Black!
Είδαμε μέχρι και την τρελή απορία του Κάισαρη, "που είναι τα παιδιά" να απαντάτε.
Τι άλλο δηλαδή;
Πρεμιέρα ήταν, όχι series finale!
-
Likes / Thanks - 9 Thanks, 0 Likes
-
3 Φεβρουαρίου 2010, 15:07
Ενεργό Μέλος
Στην προηγούμενη σεζόν, ο Μπεν μικρός, έγινε καλά με τη δύναμη της "πηγής" (δεν το ξέραμε τότε πως ακριβώς είχε γίνει αυτό)
Τι είχε πάθει ο μικρός Μπεν που χρειαζόταν να σωθεί;
Τον είχε πυροβολήσει ο Σαγίντ!!!
Τώρα ο Σαγίντ βρίσκεται στη θέση του Μπεν!!!
Χρειάζεται και ο ίδιος να "ιαθεί" από μια μεγαλύτερη δύναμη (δεν ξέρουμε ακόμα τη είναι αυτή η "πηγή").
Οι ζωές των Μπεν και Σαγίντ ήταν πολύ συνδεδεμένες και με την επιστροφή των O6 στο Λος Αντζελες, το έχουμε δει αυτό.
Προσέξτε τι γίνεται:
Ο Μπεν, που έχει σωθεί από την "πηγή", "σκοτώνει" τον Τζέικομπ, ο οποίος θεωρεί πολύ σημαντική τη σωτηρία του Σαγίντ, που και αυτός σώθηκε από την "πηγή"!!!
Ζαλάδα;
Επίσης, όταν έγινε η "ίαση" του Μπεν, μας είχε αναφερθεί (από τον Ριτσαρντ, αν θυμάμαι καλά..) πως, αν τον φέρω πίσω ζωντανό- τον Μπεν μικρό, όταν τον είχε πυροβολήσει ο Σαγίντ-, δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.
Τώρα, με την "ίαση" του Σαγίντ, θα συμβεί ξανά το ίδιο;
Τελευταία επεξεργασία από τον/την pelopidas; 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:11
-
Likes / Thanks - 16 Thanks, 0 Likes
nat19,
Tiresias,
oth_dimitra,
volante,
Unfοrgiven,
ensor,
Sorin,
sdoe21,