Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: Πώς σας φάνηκε το επεισόδιο?

Ψηφοφόροι
423. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άριστο

154 36,41%
  • Πολύ Καλό

183 43,26%
  • Καλό

60 14,18%
  • Μέτριο

18 4,26%
  • Χάλια

2 0,47%
  • Απογοήτευση

6 1,42%
Σελίδα 25 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 15232425
Αποτελέσματα 241 έως 244 από 244

Θέμα: Lost 6x12 - "Everybody Loves Hugo"

TV Guru! Το Avatar του/της smile88
    Likes / Thanks
    Απο τον τιτλο περιμενα να ηταν απο τα κλασσικα επεισοδια με τον Χιουγκο...Ποσο λαθος εκανα!Ηταν ενα πολυ καλο επεισοδιο και δεν το περιμενα,ασε που ειχε και πολλα σοκ που ειχαμε πολυ καιρο να δουμε πολλα σοκ μαζεμενα σε ενα επεισοδιο!
    Πρωτο και κυριοτερο σοκ,ο θανατος της Ιλανας.Την βλεπω που λετε με την τσαντα και να εχει χυμα τα εκρητικα και λεω οτι δεν ειναι τοσο χαζη...Και ομως ηταν!Κριμα,πολυ κριμα...Ασε που απο την εκρηξη,τιναχθηκα κιολας απο την τρομαρα μου!Μα,ουτε ενα flashback?
    Δευτερον,οι πραξεις των Λοκ και Ντεσμοντ και στα δυο συμπαντα...Πολυ ρεαλιστικο...Αν κι με τον Ντεσμοντ να χτυπα τον Λοκ και να εχει γυαλισει το ματι,τρομαξα καπως...Και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως πηγε χωρις πολλα-πολλα ο Ντεσμοντ να "μιλησει" με τον Λοκ.Κατι δεν παει καλα με αυτον.
    Τον Ριτσαρντ,οσο τον συμπαθησα στα τελευταια επεισοδια,τοσο τον αντιπαθησα τωρα...
    Χαρηκα με την επιστροφη της Λιμπυ,και θα ηθελα να μιλαγε αυτη στον Χιουγκο στο νησι,αντι για τον θεοακυρο-που-τον-θυμηθηκαν-τωρα Μαικλ...Δεν κολλαγε με ΤΙΠΟΤΑ και δεν με νοιαζει αν ειπε οτι λυπαται για τους σκοτωμους.Δεν ταιριαζε!!
    Κι αυτο που με ενοχλησε πολυ ηταν ο τροπος που εξηγησαν τους ψιθυρους,οχι το τι ειναι οι ψιθυροι.Με ενα απλο:
    - Α,αυτο ειναι τελικα οι ψιθυροι?
    - Ναι.
    ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΟΣ.Ελπιζω να μην δωσουν με τοσο μπακαλιστικο τροπο και τις αλλες εξηγησεις που εκκρεμουν...
    Κριμα που δεν μας ειπαν τελικα γιατι ηταν η Λιμπυ στο ψυχιατρειο στην 2η σαιζον...

Newbie
    Likes / Thanks
    Ωραίο επεισόδιο, με έβαλε σε υποψίες για το αν η Λίμπι και στα flashback του Χιούγκο, ήξερε και τότε κάτι... Υπάρχει μία σκηνή που την δείχνει στο ψυχιατρείο με ένα πολύ περίεργο βλέμμα Για το χτύπημα του Ντέσμοντ στον Λοκ, έχω δύο εκδοχές. Είδαμε ότι ο Χιούγκο θυμήθηκε κάποια πράγματα όταν φίλησε την Λίμπι, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ίσως η πιο δυνατή εμπειρία, μπορεί να κινητοποιήσει τον νου. Έτσι ίσως ο Ντέμσμοντ προσπάθησε με το τρακάρισμα να επαναφέρει τον Λοκ στην κατάσταση που βρισκόταν με την πτώση του αεροπλάνου, χωρίς την πολυθρόνα και με την αίσθηση των ποδιών του. Από την άλλη έχω και μία άλλη εκδοχή που ούτε κι εγώ ο ίδιος την πολυπιστεύω, αλλά με αρέσει, ότι ο Ντέμπντ χτύπησε τον Λοκ ως εκδίκηση για το δικό του σπρώξιμο από τον Flokστο νησί
    Επίσης σκέφτομαι για τον Ντέσμοντ ότι δεν φοβάται τον Φλοκ γιατί μπορεί κι αυτός εκ των προτέρων να γνωρίζει τι συμβαίνει μεταξύ «πραγματικότητας» και sideways, άρα ξέρει ότι δεν θα πεθάνει, αισθάνεται σίγουρος . Και σαν να αρχίζει σιγά σιγά να αποκτάει υπόσταση η ατάκα του «See you in another life brotha»
    Όσον αφορά την Ιλάνα, ίσως ο τρόπος της τελικά να προστατέψει τους υποψηφίους ήταν με την θυσία της, η οποία ουσιαστικά κινητοποίησε τον Χιούγκο στο να μην την ακολουθούσουν στα σχέδιά της

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Καλο επεισοδιο αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο.

Σοκαριστικα οταν πεθανε η Ιλανα! Κατα τα αλλα ο Χιουγκο πηρε την κατασταση πανω του και αντε να δουμε τι θα γινει στο επομενο με τον ΜΙΒ.Ο Ντεσμοντ τωρα τι επαθε?Πολυ ξαφνικο το πως τον πεταξε.Νομιζα πως δεν θα τον πετουσε αφου δεν φοβοταν.

Νομιζω πως ειναι το πρωτο επεισοδιο που μας αφηνει με cliff απο τα flash-side-ways.Μαλλον ο Ντεσμοντ προσπαθησε να κανει τον Λοκ να ζησει μια γνωστη εμπειρια για αυτον απο την αλλη ζωη με το ατυχημα.Ευχαριστη και η επανεμφανιση της Λιμπυ.

Μετρι γενικα παω στο επομενο!

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Πολύ καλό ψήφισα επειδή γενικώς συμπαθώ τον Χέρλι και δε βαρέθηκα, αν και έχω τις ενστάσεις μου.

Η Σελίν Ντιόν δικαιώνεται και στην περίπτωση του Χέρλι, the power of love ενώνει ένα ακόμα ζευγάρι και τέμνει τις δύο πραγματικότητες.

... Και ξαφνικά ανησυχώ ότι θα μας κάνουν καμιά *&^%$@ και θα δούμε τον Σαϊντ στο δικό του flash-sideways να βλέπει το φως το αληθινό μέσω καμιάς Σάνον και θα ξενερώσω τη ζωή μου... (Αν και μάλλον προηγείται ο Σώγιερ με την Τζουλιέτ, που αληθινά δεν έχω καμία πρεμούρα να ξαναδώ. Μόνο ο Τζακ βλέπω να μένει μαγκούφης.)

Θετικά:
    -- Η εμφάνιση του Μάικλ. Δεν καταλαβαίνω το μίσος των περισσότερων γι' αυτόν τον χαρακτήρα. Ναι, τα έκανε μαντάρα (για να το θέσω κομψά) όσο ήταν ζωντανός, αλλά οι πράξεις του είχαν δραματουργικό ενδιαφέρον. Η επανεμφάνισή του είναι ένα είδος απόδοσης τιμών στην ιστορία της σειράς και τις πρώτες εξαιρετικές σεζόν, έτσι το βλέπω εγώ.
    -- Η ανατίναξη της Ιλάνα. Όχι επειδή αντιπαθώ τον χαρακτήρα, αλλά γιατί ήταν πραγματική έκπληξη.
    -- Το αγόρι μου ο Σαϊντ λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να σκοτώνει άσκοπα (αν και τον έναν από τους ανθρώπους του Γουίντμορ σίγουρα τον καθάρισε, σπάζοντάς του τον σβέρκο). Είσαι κάπου εκεί μέσα, καλό μου παιδί, το ξέρω! Δεν έχεις χαθεί!
    -- Φυσικά και ο Ντέσμοντ έχει τον αριθμό παραγγελίας #42 στο εστιατόριο του Χέρλι...
    -- Το μυστήριο του νεαρού αγοριού που φοβάται ο ΜΙΒ.

Αρνητικά:
    -- Από πού κι ως πού ξέρει ο Μάικλ ότι ο Χέρλι πρέπει να αποτρέψει την ανατίναξη του αεροπλάνου; Ποιος του το είπε; Γιατί ο Χέρλι δεν αναρωτιέται και δεν τον αμφισβητεί καθόλου;
    -- Πραγματικά ο Μάικλ έπρεπε κάπως να αναφερθεί στον Γουόλτ. Έστω, να του πει ο Χέρλι ότι τον είδε πρόσφατα και είναι καλά. Κάτι, ρε παιδί μου. (ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ανοησία το πώς οι σεναριογράφοι έπαψαν ξαφνικά να ασχολούνται με τον Γουόλτ, ενώ πρώτα μας είχαν γανώσει το μυαλό με το πόσο special είναι, παρεμπιπτόντως.)
    -- Η ανατίναξη της Ιλάνα, πριν προλάβει να πει οτιδήποτε για τη σχέση της με τον Τζέικομπ.
    -- Ο Φρανκ. Παντελώς άχρηστος.
    -- Ο Ρίτσαρντ λέει ότι ξέρει τι είναι το Νησί και κανείς, ΚΑΝΕΙΣ δεν τον ρωτάει;;;;; ΜΙΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, FOR THE LOVE OF GOD/JACOB!!
    -- Είναι εντελώς, ΠΑΝΤΕΛΩΣ παράλογο να ακολουθούν οι δικοί μας τον Χέρλι σε ό,τι αποφασίζει. Δεν υπάρχει ούτε μισό ψήγμα λογικής σε αυτό, μιας και είναι το ίδιο αστοιχείωτος όσο και οι υπόλοιποι σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Νησί. Τη δεδομένη στιγμή, τον ακολουθούν μόνο και μόνο επειδή αυτό συμφέρει το σενάριο, χωρίς να δωθεί καμιά εξήγηση ως προς το γιατί ξαφνικά όλοι τον αναγνωρίζουν ως αρχηγό.
    -- Ο Τζακ ακολουθεί τον Χέρλι χωρίς να τον αμφισβητεί, επειδή... έτσι προσπαθεί να εξιλεωθεί για την Τζουλιέτ; ΕΛΕΟΣ, τι σαχλαμάρες ακούμε; Από τις μεγαλύτερες ανοησίες του σεναρίου η αποδυνάμωση του χαρακτήρα του Τζακ, που έχει να κάνει κάτι (οτιδήποτε!) της προκοπής από τότε που σάπισε στο ξύλο τον Μπεν, επειδή νόμιζε ότι οι άνθρωποί του είχαν σκοτώσει τον Σαϊντ, τον Τζιν και τον Μπερνάρντ. Ξέρετε... από τότε που η ιστορία είχε βάρος και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των χαρακτήρων και των θεατών.
    -- Η εξήγηση για τους ψιθύρους μου φάνηκε άκυρη και ουρανοκατέβατη. Από πού κι ως πού το κατάλαβε ο Χέρλι ότι είναι οι νεκροί που έχουν παγιδευτεί στο Νησί; Και γιατί αυτούς τους ψιθύρους τους ακούνε όλοι, αλλά κανείς, πλην του Χέρλι, δεν μπορεί να δει και να μιλήσει με τους νεκρούς;

Δεν έχω αποφασίσει πώς να νιώσω για το πέσιμο του Ντέσμοντ στο πηγάδι. Από τη μια, έκανε μπαμ ότι θα τον ρίξει ο ΜΙΒ. Από την άλλη, αποκλείω να τον έχουμε χάσει τόσο άδοξα. Είμαι σε φάση αναμονής.

Απορίες:
    -- Πότε και γιατί κατέληξε στο ψυχιατρείο η Λίμπι; Και γιατί θυμάται τα γεγονότα του original timeline στο flash-sideways;
    -- Η αποστολή που έχει αναλάβει ο Ντέσμοντ στο flash-sideways δε μου είναι ξεκάθαρη. Πώς ξέρει τι πρέπει να κάνει με τον καθένα από τους συνταξιδιώτες του στην Οσεάνικ 815; Γιατί χτύπησε τον Λοκ με το αυτοκίνητο;
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Σελίδα 25 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 15232425

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία