-
28 Ιουνίου 2010, 00:01
TV Guru!
Brian Kinney Appreciation Society
-
Likes / Thanks - 16 Thanks, 0 Likes
Hrisa76,
careless,
Jane1,
constantina_22,
Academician,
liakanel,
evridiki,
eltsiko,
tarantina,
jaiel,
huddy,
elgalla,
myrona,
MiriMiri,
1980,
charmader thanked for this post
-
28 Ιουνίου 2010, 00:19
TV Maniac
Εγώ είμαι μια απο τις 5-6! απίστευτο εε?? 
Αχ! 
και μια ποικιλία
ο τύπος είναι Ο Απόλυτος γκόμενος, τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την charmader; 28 Ιουνίου 2010 στις 00:21
-
Likes / Thanks - 8 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 00:21
TV Guru!
^ Για αυτό σε αγαπάω, γιατί δεν τεκμηριώνεσαι μόνο με ένα οπτικό ντοκουμέντο, μας δείχνεις ποικιλία...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 00:30
TV Maniac
Ευχαριστώ ευχαριστώ!
Επίσης ξέχασα να σου πω μπράβο, μεγάλη επιτυχία φυσικά! και μια που θα είμαστε μεταξύ μας
μια ερώτηση να κάνω: επιτρέπονται και φώτοουζ του πιπινίου με τον Θεό? Γιατί πάνε σετ... ♥♥♥
π.χ. ενδεικτικά μια ρομαντική(έχω και "άλλες" όλοι το ξέρουμε)
-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 00:34
TV Guru!
Αμα είναι με spoiler tags βάλτε ό,τι θέλετε, αρκεί να υποδεικνύεται ότι αποτελεί σπόιλερ για το τάδε επεισόδιο/σεζόν...
-
28 Ιουνίου 2010, 00:49
TV Master
Για πάααααααρα πολύ καιρό οι παραπάνω κιουρίες (
) μου είχαν φάει τα αυτιά με τον Απόλυτο....ήμουν μικρή κι αθώα και δεν μπορούσα να καταλάβω προς τι ο παροξυσμός κι ο ενθουσιασμός....μέχρι που είδα το 1ο επεισόδιο του εκπληκτικού QAF.....!!Αλλά ας μην πω περισσότερα, γιατί στην περίπτωση του Απόλυτου μία εικόνα ισούται με χίλιες φαντασιώσεις (οι λέξεις είναι απλά φτωχές)....
Αγάπη καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει σε αυτό το thread(γιατί έχω κι άλλα ντοκουμέντα)!!Χίλια μπράβο γιατί το χρειαζόμασταν!!
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 01:06
TV Guru!
Aν και νέα στο fan club θα έλεγα ο τύπος δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια να μην πορωθώ μαζί του κι ας ειμαι στα μισά της 2ης σεζόν. Από την πρώτη στιγμή κιόλας. Τι να πω μιλάμε είναι θεός ο Απολυτος γκόμενος με το απόλυτο στιλ και το απόλυτο βλέμμα.
Γουστάρω που τα λέει όλα έξω από τα δόντια, που είναι κυνικός, επικριτικός, αυθόρμητος, γουστάρω όπως μασάει την τσίχλα, όπως καπνίζει, όπως ντύνεται, και όπως κάνει άλλα πολλά...
Οι απόλυτες σκηνές για εμένα μέχρι στιγμής, δηλαδή αυτές που με έκαναν να πω «τι γκόμενος ρε παιδί μου» από την 1 σεζόν είναι:
Mην με περάσετε για τρελή πιστεύω θα δείξετε κατανόηση ως παθούσες της γοητείας του ένα και μοναδικού BRIAN KINNEY !
P.s μην νομίζετε πως θα σας αφησω ήσυχες οσο προχωραω τη σειρα θα ερχομαι να καταθέτω το μηνυματακι μου γιατι στα παρακατω σας εχω δει που λετε κατι εισαι θεος και τετοια και ανυπομονω να δω τι θα γινει.
-
Likes / Thanks - 6 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 01:24
TV Guru!
Ιωάννα μου, το τραγούδι που ψάχνεις είναι αυτό
Υπάρχει φυσικά σάιτ αφιερωμένο στη μουσική της σειράς με τον ευφάνταστο τίτλο www.princessofbabylon.com
αλλά σου συνιστώ να το αποφύγεις για να μη σποϊλεριαστείς.
Οι υπόλοιπες, ορμάτε!
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 02:00
TV Maniac
εμένα οι 2 πιο αγαπημένες μου σκηνές από τις άπειρες θεικές σκηνές του Aπόλυτου είναι οι εξής
(έχω και βίντεο φυσικά, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω δεν είναι τσόντα είναι πολύ ερωτικό
)
παρακαλείται η διεύθυνση να με ενημερώσει
και η Νο1 σκηνή εβερ
-
Likes / Thanks - 6 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιουνίου 2010, 02:09
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes