Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 54

Θέμα: Brian Kinney Appreciation Society

TV Guru! Το Avatar του/της SleepingBitchy
    Likes / Thanks

Redface Brian Kinney Appreciation Society

"You'll see me in your dreams..."

Απαραίτητα τα spoiler tags

Ορμώμενοι από τη μεγάλη επιτυχία του Eric Northman Appreciation Thread και την ενθουσιώδη αποδοχή του Queer As Folk Review νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποδώσουμε φόρο τιμής στον ένα και μοναδικό, Απόλυτο Brian Kinney!

Το αγαπημένο μας κακό παιδί, το πιο καυτό αγόρι του Πίτσμπεργκ και ο εξυπνότερος διαφημιστής, γυρίζει όλα τα κεφάλια και στρέφει την προσοχή του gay και straight κόσμου πάνω του.
    Όσο περνάνε οι σεζόν, τόσο περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα του βλέπουμε και φυσικά τον λατρεύουμε περισσότερο...

Εδώ αν θέλετε, μπορείτε να ποστάρετε ό,τι έχει σχέση με την αφεντιά του, για να μην επιβαρυνθεί το δόλιο το review.

Δεν περιμένω φυσικά την αντίστοιχη επιτυχία άλλων appreciation threads, αλλά οι 5-6 που θα μαζευτούμε θα του αποδώσουμε τις τιμές που του αξίζουν!
    Πάντα με τη χρήση των spoiler tags, μπορείτε να κάνετε ένα trip down the memory lane και να θυμηθείτε τις (άπειρες) σκηνές που σας έκαναν να τον λατρέψετε!
    Δε βάζω βιντεάκια/αβαταράκια κλπ. γιατί είναι τίγκα στα σπόιλερς...
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας

TV Maniac Το Avatar του/της charmader
    Likes / Thanks
    Εγώ είμαι μια απο τις 5-6! απίστευτο εε??

Αχ!
    ♥ I just saw the face of God... His name is Brian Kinney! ♥

και μια ποικιλία
    Spoiler

ο τύπος είναι Ο Απόλυτος γκόμενος, τέλος.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την charmader; 28 Ιουνίου 2010 στις 00:21

3. Thanks careless, Jane1, eltsiko, 1980, jaiel, MiriMiri, myrona, SleepingBitchy thanked for this post
    Likes / Thanks
    ^ Για αυτό σε αγαπάω, γιατί δεν τεκμηριώνεσαι μόνο με ένα οπτικό ντοκουμέντο, μας δείχνεις ποικιλία...

5. Thanks charmader thanked for this post
    Likes / Thanks
    Ευχαριστώ ευχαριστώ!
    Επίσης ξέχασα να σου πω μπράβο, μεγάλη επιτυχία φυσικά! και μια που θα είμαστε μεταξύ μας μια ερώτηση να κάνω: επιτρέπονται και φώτοουζ του πιπινίου με τον Θεό? Γιατί πάνε σετ... ♥♥♥
    π.χ. ενδεικτικά μια ρομαντική(έχω και "άλλες" όλοι το ξέρουμε)
    Spoiler

7. Thanks careless, Jane1, jaiel, MiriMiri, SleepingBitchy thanked for this post
    Likes / Thanks
    Αμα είναι με spoiler tags βάλτε ό,τι θέλετε, αρκεί να υποδεικνύεται ότι αποτελεί σπόιλερ για το τάδε επεισόδιο/σεζόν...

TV Master Το Avatar του/της MiriMiri
    Likes / Thanks
    Για πάααααααρα πολύ καιρό οι παραπάνω κιουρίες ( ) μου είχαν φάει τα αυτιά με τον Απόλυτο....ήμουν μικρή κι αθώα και δεν μπορούσα να καταλάβω προς τι ο παροξυσμός κι ο ενθουσιασμός....μέχρι που είδα το 1ο επεισόδιο του εκπληκτικού QAF.....!!Αλλά ας μην πω περισσότερα, γιατί στην περίπτωση του Απόλυτου μία εικόνα ισούται με χίλιες φαντασιώσεις (οι λέξεις είναι απλά φτωχές)....

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Αγάπη καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει σε αυτό το thread(γιατί έχω κι άλλα ντοκουμέντα)!!Χίλια μπράβο γιατί το χρειαζόμασταν!!

10. Thanks careless, Jane1, SleepingBitchy, 1980, jaiel, charmader, myrona thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της 1980
    Likes / Thanks
    Aν και νέα στο fan club θα έλεγα ο τύπος δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια να μην πορωθώ μαζί του κι ας ειμαι στα μισά της 2ης σεζόν. Από την πρώτη στιγμή κιόλας. Τι να πω μιλάμε είναι θεός ο Απολυτος γκόμενος με το απόλυτο στιλ και το απόλυτο βλέμμα.

Γουστάρω που τα λέει όλα έξω από τα δόντια, που είναι κυνικός, επικριτικός, αυθόρμητος, γουστάρω όπως μασάει την τσίχλα, όπως καπνίζει, όπως ντύνεται, και όπως κάνει άλλα πολλά...
    Οι απόλυτες σκηνές για εμένα μέχρι στιγμής, δηλαδή αυτές που με έκαναν να πω «τι γκόμενος ρε παιδί μου» από την 1 σεζόν είναι:

Season 1 spoiler

Mην με περάσετε για τρελή πιστεύω θα δείξετε κατανόηση ως παθούσες της γοητείας του ένα και μοναδικού BRIAN KINNEY !

P.s μην νομίζετε πως θα σας αφησω ήσυχες οσο προχωραω τη σειρα θα ερχομαι να καταθέτω το μηνυματακι μου γιατι στα παρακατω σας εχω δει που λετε κατι εισαι θεος και τετοια και ανυπομονω να δω τι θα γινει.

12. Thanks Jane1, jaiel, MiriMiri, charmader, SleepingBitchy, myrona thanked for this post
    Likes / Thanks
    Ιωάννα μου, το τραγούδι που ψάχνεις είναι αυτό

Υπάρχει φυσικά σάιτ αφιερωμένο στη μουσική της σειράς με τον ευφάνταστο τίτλο www.princessofbabylon.com αλλά σου συνιστώ να το αποφύγεις για να μη σποϊλεριαστείς.

Οι υπόλοιπες, ορμάτε!

14. Thanks myrona, MiriMiri, 1980 thanked for this post
    Likes / Thanks
    εμένα οι 2 πιο αγαπημένες μου σκηνές από τις άπειρες θεικές σκηνές του Aπόλυτου είναι οι εξής

2x14

(έχω και βίντεο φυσικά, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω δεν είναι τσόντα είναι πολύ ερωτικό )
    παρακαλείται η διεύθυνση να με ενημερώσει

και η Νο1 σκηνή εβερ
    5x10(τρελό spoiler)

16. Thanks careless, Jane1, 1980, myrona, MiriMiri, SleepingBitchy thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της 1980
    Likes / Thanks
    Τι μου κανετε βραδιατικο. Οφειλω να ομολογησω πως και ο Τζαστιν ομως το παιζει καλα το ρολο και ταιριαζουν απιστευτα. Και ειναι κριμα να τον αφηνουμε τελειως στην απεξω δεν κακοπερναει παντως στη σειρα.
    Σαν περιεργη που ειμαι, το ειχα κανει και με το Six Feet Under, εβαλα καποιες σκορπιες σκηνες απο 5η και σποιλεριαστηκα οπως ειναι λογικο αλλα δεν με νοιαζει καθολου η διαδρομη ειναι που σε πορωνει θεωρω.

Θα επανελθω με αγαπημενες σκηνες απο 2η αν και προς το παρον δεν εχω ενθουσιαστει με καμια. Ειδομεν.

Λινα μου μολις την τελειωσω θα ασχοληθω περαιτερω και με την μουσικη της σειρας που ειναι απλα καταπληκτικη μην φαω και αλλα spoiler αρκετα ειναι αυτα που ειδα . Α, και το forever young απιστευτη σκηνη!

18. Thanks SleepingBitchy thanked for this post
Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία