-
8 Οκτωβρίου 2010, 12:22
ex-Moderator
Raising Hope Season 1 - Official Discussion Thread
Θα είχε κανείς την αίσθηση ότι το να βγεις ένα βράδυ απ' το σπίτι σου να αγοράσεις παγωτό τσιχλόφουσκα, γιατί σας είπε η μάνα σας ότι τέλειωσε, θα ήταν μια μη επεισοδιακή υπόθεση.
Αυτό δεν ισχύει αν βλέπεις Raising Hope.
Όσοι δεν έχετε ρίξει μια ματιά στην εξωφρενική αυτή νέα κωμωδία στο FOX, δείτε το τρέιλερ.
Το καστ, αν και μικρό σε αριθμό, δένει πολύ καλά μεταξύ του και το τελικό αποτέλεσμα είναι απίθανο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σ' όλους.
Απ' το δημιουργό του My Name is Earl.
Το Raising Hope είναι η πρώτη νέα σειρά που πήρε το πράσινο φως για ολόκληρη σαιζόν, με 22 συνολικά επεισόδια. Αυτό γιατί ως τώρα είναι η νούμερο 1 νέα κωμωδία ανάμεσα στους εφήβους και τις νεαρές γυναίκες, και νούμερο 2 νέα κωμωδία στο κοινό ηλικίας 18-49.
Το επίσημο twitter της σειράς.
Ας ξεκινήσει η συζήτηση!
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 1 Likes
-
8 Οκτωβρίου 2010, 21:30
Ηταν αρκετα καλο αλλα οπως και αλλες σειρες που ξεκινησαν φετος μου θυμισε 90's.Το καστ θεϊκο και το κλεισιμο του ματιου στο My name is earl αλλα το σεναριο στην αρχη ηταν λιγο 90's μην πω 70's .
-
8 Οκτωβρίου 2010, 22:24
TV Maniac
Σκέτη παράνοια είναι αυτή η σειρά, έχει πανέξυπνο χιούμορ και καθόλου επιτηδευμένο και το ωραίο είναι ότι το αστείο στο πετάνε στο άσχετο εκεί που δεν το περιμένεις καθόλου.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
9 Οκτωβρίου 2010, 12:17
Φοβερή σειρά με έναν εκπληκτικό πιλότο που με κέρδισε αμέσως.
Πανέξυπνο χιούμορ και ακραίες τελείως σουρεάλ καταστάσεις.
Το τρίτο επεισόδιο με την γιαγιά ήταν απίστευτο!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
13 Οκτωβρίου 2010, 14:40
ex-Moderator
Ξεκίνησε και το slashy madness στο 104. Θέλω να πω, ξεκίνησε κι απ' τον πιλότο απ' το χιλιοστό που ακούσαμε το "Nice dumper".
Μη φοβάστε, δε θα τη χαλάσω ακόμα τη σειρά με βιντεάκι μου.
Για την ώρα 2 στιγμιότυπα που υποστηρίζουν την παρατήρησή μου.
Το επεισόδιο
αν και συνήθως δε μ' αρέσουν τέτοιου είδους επεισόδια.
-
15 Οκτωβρίου 2010, 11:05
Out of context όπως λένε και οι Aμερικάνοι
-
26 Απριλίου 2011, 01:58
TV Master
Γιατί χαίρετε ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα; Εξωφρενική καφρίλα από τους Αμερικάνους, κωμωδία ρόλων με μοναδικό άξιο λόγου τον Garret Dillahunt... Μπα, δεν...
Ο μηδέν αδικών ουδενός δείται νόμου
[Αυτός που δεν αδικεί, κανένα δεν χρειάζεται νόμο]
Αντιφάνης
-
TV Maniac
Ωραία σειρά! Χαλαρή κωμωδιούλα με απλούς καθημερινούς ανθρώπους και τέλεια δόση καφρίλας για τα γούστα μου! Σίγουρα την συνεχίζω και του χρόνου!
-
Απίστευτο το τελευταίο, πανέξυπνο το πως τα δέσαν όλα και μάθαμε πως ξεκίνησαν.
-
TV Maniac
Ναι το τελευταίο ήταν πραγματικά απολαυστικό!