5x01: Σε γενικές γραμμές μου άρεσε το επεισοδιάκι.
Spoiler
Ωραία φάση γενικότερα η Φράνκι... Έξυπνη, στα κρυφά όμορφη, με ωραίο γούστο, stop-motion & γενικότερα φωτογραφία ως χόμπι, με τα ακουστικά μόνιμα μαζί, hitchcock αφίσα, manga στο χέρι, τους μπαμπάδες, και τον βιασμό κλπ.
Όμως έχω μια μικρή ένσταση: Μου φάνηκε μπουκωμένο το επεισόδιο, με υπερβολικά πολλές πληροφορίες, και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας λίγο too much. Λες και προσπαθούν να τα πούνε όλα απ'το πρώτο επεισόδιο, η προσπαθούν απελπισμένα να μην χάσουν το κοινό τους, δεν ξέρω.
Να δούμε στο επόμενο επεισόδιο η πλευρά του μακρυμάλλη μεταλά τι θα λέει.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Kircheis; 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:07
Λοιπόν,μου άρεσε πάρα πολύ η πρεμιέρα!Η νέα γενιά είναι ιδιαίτερα σύγχρονη,φρέσκια και με διαχρονικές παράλληλα φιγούρες.
Ο ρόλος της Franky είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων,βέβαια αναρωτιέμαι πόσα στερεότυπα χωράνε σε ένα ρόλο,αν και δεν έχουμε δει ακόμη τις ζωές των υπολοίπων όπως αυτής,παρόλα αυτά ίσως και να εξελιχθεί σε φετινή λατρεία!
Πολύ καλή η κοπελίτσα από το Golden Compass,σωστότατο casting!
Δεν ξέρω αν ήταν το στερητικό από Skins ή αν ήταν τόσο καλό,πάντως με ενθουσίασε το πρώτο επεισόδιο!
Φανταστική η Φράνκι και η προσπάθεια της να γίνει πιο "νορμάλ", μόνο για να καταλάβει ότι δεν της άρεσε. Φάση είχαν και οι μπαμπάδες της.
Η Μίνι λογικά θα είναι από αυτές τις popular στριμμένες που στο τέλος γίνονται καλές.
Η Γκρέις και ο Άλο τρελά παιδιά
Η Λιβ και ο Ριτς καλοί φάνηκαν, έχουμε χρόνο να τους γνωρίσουμε βέβαια.
Ο Νικ πέρασε και δεν ακούμπησε προς το παρόν. Ή μάλλον πέρασε και τον αντιπάθησα.
Ο Doug διαχρονική αξία.
Τον Μάτι πότε θα τον ξαναδούμε?
Γενικά οι πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή, ανυπομονώ για το δεύτερο επεισόδιο.
Λίγο κλισέ ο μεταλάς κι η μπαλαρίνα (εδώ το'χουμε δει ακόμα και σε ελληνική σειρά), αλλά πολύ ωραία παρουσιασμένο.
Η σκηνή στην heavy metal συναυλία με το Fur Elise να παίζει από πίσω ήταν φανταστική, μαγική!
Ε κι όταν το επεισόδιο τελειώνει με Fear of the Dark, δεν μπορείς παρά να έχεις μια ωραία ανάμνηση από το επεισόδιο!
Πάρα πολύ μου άρεσε!
Πολύ καλές φάσεις γενικά,το Rich-Grace ωραίο και το soundtrack όλου του επεισοδίου φοβερό!Ο Alo πόσο μορφή παίζει να είναι;
Κάτι που με παραξενεύει,αν και είναι λιγάκι νωρίς να το πω από το 2ο επεισόδιο..
Πολύ "σεμνό" το Skins φέτος ή μου φαίνεται;;;Βέβαια έχουμε μέλλον ακόμα, οπότε ας μην κρίνω από τώρα..