Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 13

Θέμα: Και επίσημα πλέον, το 2012 τα Windows 8

1. Και επίσημα πλέον, το 2012 τα Windows 8

Τον Ιανουάριο που πέρασε, η Microsoft στο Consumer Electronics Show 2011, ανακοίνωσε πως λίγο πολύ εργάζεται στον διάδοχο των Windows 7. Τον Μάρτιο έδωσε στους συνεργάτες της μια πρώιμη έκδοση του επόμενου λειτουργικού συστήματος, με τη πρόσφατη κωδική ονομασία Windows 8, ενώ τέσσερις μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου, διέρρευσε στο ίντερνετ μια διαφορετική πρώιμη έκδοση τους.

Πολλά είναι τα καλούδια που φαίνεται να προσφέρει στους χρήστες της, με αυτή την έκδοση, η Microsoft. Οι φωτογραφίες που έγιναν leaked από τις διάφορες εκδόσεις έδειχναν χρήσιμα προγράμματα να βρίσκονται προ εγκαταστημένα στα Windows 8, όπως αυτό του PDF viewer καθώς και αυτό του ISO mount. Επίσης εμφανής ήταν και η ύπαρξη ενός Windows Store καθώς και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Task Manager.

Από την άλλη πλευρά, η τακτική της Microsoft το τελευταίο καιρό, να θέλει να προωθήσει το gaming μέσω του ξεπερασμένου πλέον Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε αυτό τον τομέα, οδήγησε πολλούς στο να χαρακτηρίσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος σαν το απόλυτο gaming σύστημα. Βέβαια και η ίδια η εταιρεία δεν το διέψευσε, αφού πολλές πηγές της ανέφεραν σε πλειάδα gaming sites το σκοπό αυτό, ενώ επίσης χάρισε στους κατόχους PC δυο αρκετά καλές ανακοινώσεις παιχνιδιών, αυτή του Age Of Empires Online και τη πρόσφατη του Fable 3.

Σήμερα προς ικανοποίηση πολλών κατόχων ηλεκτρονικών υπολογιστών, o διευθύνων σύμβουλος της Microsoft επιβεβαίωσε μια σειρά φημών αφού ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό μέσα στην επόμενη χρονιά για slate και tablet pc, PC και άλλων ειδών συσκευές.
    TV Guru! Το Avatar του/της solonlakis
    Likes / Thanks
    Περιμένω να δω τι τελικά θα βγει από την όλη ιστορία γιατί έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το νέο λειτουργικό της μικρομαλακής που έχουμε χάσει και τα αυγά και τα καλάθια. Είμαι περίεργος να δω πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν την συμβατότητα με τις παλαιότερες εκδόσεις τι στιγμή που θα τρέχουν και σε ARM CPUs. Πάντως η άποψή μου είναι ότι τα καινούρια δεν θα περπατήσουν εύκολα και θα συμβεί ότι έγινε και με τα VISTA. Τα 7άρια είναι εξαιρετικό λειτουργικό και ο κόσμος δεν έχει διάθεση να πληρώνει καινούριο λειτουργικό όποτε |<@\/L0Ne| η Microsoft.

• Thanks tsidis, kakashi_hatake thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της gate13
    Likes / Thanks
    Μουφα θα ναι και αυτα..
    Only the ladder is real..

• Thanks kakashi_hatake thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της sheik
    Likes / Thanks
    Γιατι τοσο νωρις? Εγω τα 7 τα εχω λατρεψει...ουτε μισο προβλημα δεν ειχα,ποτε.
    Proud Member of Lostaholic Anonymous Club

• Thanks fakoykas, blackys88b, kakashi_hatake thanked for this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της kakashi_hatake
    Likes / Thanks
    Όντως τα seven και εμένα μου λειτουργούν τέλεια σε τέτοιο σημείο που θεωρώ ακόμα και τα xp προϊστορικά. Ελπίζω να μην ξεκινήσουν τα χούγια της Apple και βλέπουμε νέο OS κάθε χρόνο. Λένε πάντως πως κυρίως πάνε στα windows 8 επειδή θα είναι κατάλληλο το λειτουργικό σύστημα για τα Tablet pc και κυρίως για gaming. Η αλήθεια είναι ότι χάνει αρκετά τα τελευταία χρόνια στο τομέα του Gaming και ίσως προσπαθήσουν να πλασάρουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά τώρα που φτιάξανε και το Games for Windows Marketplace, υπηρεσία α λα Steam, και με το επιβεβαιωμένο Store στην επιφάνεια εργασίας των leaked photos των windows 8, μάλλον κάτι τέτοιο πάνε να κάνουν. Αλλά γιατί το κάνουν τώρα που σχεδόν όλος ο κόσμος και οι επιχειρήσεις προχωράνε στα 7. Και έχουμε και την οικονομική κρίση από πάνω. Περιμένουν όλοι όσοι αγοράσανε τα 7 να πάνε στα 8?

• Thanks fakoykas, gate13 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της achilleas19
    Likes / Thanks
    Βγάζουν κάθε τρεις και λίγο και από μια νέα έκδοση με μικροδιαφορές και συνήθως προς το χειρότερο τα οποία θα μπορούσαν να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις με updates...αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα που ψαρώνουν και τρέχουν να τα αγοράσουν...και επίσης μας δεσμεύουν και πολλές φορές κάνοντας τα νέα windows προαπαιτούμενα για να τρέξεις καινούρια προγράμματα....pfffff

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την gate13 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μουφα θα ναι και αυτα..
    P.S. We are back guys !!! ....Just kidding...!

Είμαστε και θα είμαστε του Γιατρού...!!!

• Thanks kakashi_hatake, gate13 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της smile88
    Likes / Thanks
    Αιντε, τωρα που αποφασισα να παω απο τα Vista στο 7 στο λαπτοπ, μου βγαζουν τα 8; Πφ!

TV Guru! Το Avatar του/της smallville
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την smile88 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Αιντε, τωρα που αποφασισα να παω απο τα Vista στο 7 στο λαπτοπ, μου βγαζουν τα 8; Πφ!
    Να δεις που το έκαναν επίτηδες.

• Thanks fakoykas, smile88, kakashi_hatake thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της sheik
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την kakashi_hatake Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Όντως τα seven και εμένα μου λειτουργούν τέλεια σε τέτοιο σημείο που θεωρώ ακόμα και τα xp προϊστορικά.
    Να με συγχωρανε οι φιλοι που εχουν xp αλλα ειλικρινα οποτε βλεπω pc με xp μου γυρνανε τα μυαλα

Κι εχεις τη γνωστη καραμελα, που την ειπε ενας και εξαπλωθηκε σα ραδιο-αρβυλα, " σαν τα xp δεν εχει".

Οκ, ισως μεχρι τα Vista να ισχυε(που ουτε παλι με τα Vista δεν ειχα το παραμικρο παραπονο), αλλα ενω υπαρχουν τα 7(και συντομα τα 8 ) να καθεσε με xp ειναι αδιανοητο
    Proud Member of Lostaholic Anonymous Club

TV Guru! Το Avatar του/της dimath
    Likes / Thanks
    ^ Αν το pc είναι σχετικά παλιό, δεν είναι καθόλου αδιανόητο.

• Thanks smile88, smallville, kakashi_hatake thanked for this post
  • Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
    • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
    • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
    • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
    •  
    • Ο BB code είναι σε λειτουργία
    • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
    • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
    • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία