-
19 Οκτωβρίου 2011, 02:49
TV Guru!
Revenge Season 1 - Official Discussion Thread
Revenge Season 1 - Official Discussion Thread
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
H σειρά προβάλλεται κάθε Τετάρτη από το κανάλι ABC.
Εδώ θα συζητάμε τα νέα και τις εξελίξεις για την 1η σαιζόν του Revenge.
Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί 4 επεισόδια..και έχει πάρει το "ναι" για Full season.
Έχοντας δει τα 2 πρώτα επεισόδια, μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, που δεν το περίμενα!!
Και μπορώ να πω πως είναι μια απ' τις καλές σειρές για την φετινή σαιζόν.
Και θεώρησα πως της αξίζει ένα thread. Ακούω εντυπώσεις..

Τελευταία επεξεργασία από τον/την dimitrisx88; 19 Οκτωβρίου 2011 στις 03:29
-
Likes / Thanks - 23 Thanks, 0 Likes
m@ria!!!,
Dimitra_freckles,
jones,
Jane1,
Craft,
mina65,
prisonbreakers,
ilianna,
N1512,
velvetmorning,
saya,
smile88,
valter,
berlo,
EmpressKaileena,
Chiras365,
loty,
xatzaris,
Manolisx91,
ScottAndJean,
psarina,
Darkphobia,
blackys88b thanked for this post
-
19 Οκτωβρίου 2011, 03:58
Αρχισυντάκτης
Μεχρι και το τεταρτο επεισοδιο που ειδα η σειρα ειναι απολαυστικη, μου αρεσει πολυ ο χαρακτηρας της Emily Thorne και γενικα η ιστορια της εκδικησης...η Madeleine Stowe ειναι υπεροχη ως η "Queen Victoria" ενω αρκετα προσωπα απο τη σειρα ειναι πολυ γνωστα...χαρηκα πολυ που της εδωσαν full season order..!!!
-
Likes / Thanks - 8 Thanks, 0 Likes
-
19 Οκτωβρίου 2011, 09:53
TV Master
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
19 Οκτωβρίου 2011, 11:15
TV Guru!
Το καλοκαίρι όταν έφτιαχνα την λίστα με τiς σειρές που θα δω φέτος δεν την είχα μέσα. Τώρα που πήραν πόδι αρκετές είπα να της δώσω μια ευκαιρία μετά από κάποια σχόλια στο twitter.
Ο πιλότος με αιχμαλώτισε αμέσως, πολύ ωραίο story, εξαιρετικό το κάθε τελείωμα που δείχνει το τι έχει συμβεί. Είδα απανωτά και τα 4 επεισόδια και συμφωνώ και εγώ ότι μαζί με το Homeland είναι οι καλύτερες από τiς καινούριες.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την great; 19 Οκτωβρίου 2011 στις 11:29
-
19 Οκτωβρίου 2011, 13:43
Moderator
Σε κάθε επεισόδιο η Έμιλι καταστρέφει και κάποιον. Μάλιστα μας έδειξαν και το flashforward στην αρχή για να μην έχουμε αμφιβολίες για το προς τα που θα κινηθεί η ιστορία. Σειρά απλή και αρκετά προβλέψιμη. Είναι κακό όμως αυτό; Για 'μένα, όχι. Ο τρόπος που μας το παρουσιάζουν με κάνει σχεδόν να ζητωκραυγάζω κάθε φορά που πετυχαίνει το στόχο της η Έμιλι και να θέλω να δω αμέσως το επόμενο επεισόδιο. Μετά το Terra Nova ήταν η σειρά που περίμενα περισσότερο το Φθινόπωρο και χαίρομαι που δεν με απογοήτευσε. Emily VanCamp και Madeleine Stowe μου αρέσουν πολύ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η ιστορία με μια εκδίκηση ανά επεισόδιο. Είχα διαβάσει κάπου ότι στους δημιουργούς αρέσει ο τρόπος που είναι δομημένο το Dexter και θα ήθελαν ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή. Πώς ακριβώς θα τα καταφέρουν, δεν έχω ιδέα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
21 Οκτωβρίου 2011, 01:33
Ενεργό Μέλος
Αυτή η σειρά με κράτησε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι τώρα. Έχει σασπένς, σχέδια εκδίκησης κλπ κλπ που με ενθουσιάζουν. Η Madeleine Stowe είναι τόσο πανέμορφη και καλή στον ρόλο της αν και από την μία θέλουν να μας κάνουν να την μισήσουμε και από την άλλη την συμπαθούμε κάπως.
-
-
21 Οκτωβρίου 2011, 03:56
TV Guru!
Εξαιρετική σειρά!Ελπίζω να κάνει καλά νούμερα για να πάει και για 2η season...Ξέρω προτρέχω...αλλά η σειρά μου αρέσει πολύ!
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
21 Οκτωβρίου 2011, 16:15
Ενεργό Μέλος
Είδα όλα τα πρώτα 4 επεισόδια μαζεμένα και μου άρεσε πολύ η σειρά. Μυστήριο, εκδίκηση, δράμα, όλα τα έχει!
Μου αρέσει που σε κάθε επεισόδιο η Έμιλυ εκδικείται ένα διαφορετικό άτομο.
Είναι τέλειος ο ρόλος της Έμιλυ και της Βικτόρια!
Τρέφω μεγάλες ελπίδες να πάει πολύ καλά η σειρά, γιατί μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλά νούμερα και απλά έχει πολύ καλό σενάριο.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Manolisx91; 21 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53
-
-
21 Οκτωβρίου 2011, 19:25
Αρθρογράφος
Νομιζω οτι θα ανανεωθει για 2η σεζον,εαν δεν εχει ηδη..Χαιρομαι που ακουω για τα καλα της νουμερα
-
21 Οκτωβρίου 2011, 20:37
Ενεργό Μέλος
Την παρακολουθώ και γω.Καταπληκτική σειρά μ' ένα σενάριο που σε προσεγγίζει.Μόνο ένα ερώτημα έχω...άμα ξεπαστρέψει αυτούς που θέλει μετά τί θα μας δείχνουν;