-
20 Δεκεμβρίου 2011, 00:33
Moderator
Terra Nova 1x12 & 1x13 - "Occupation/Resistance"
SEASON FINALE

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση, εδώ.
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
-
Likes / Thanks - 17 Thanks, 0 Likes
zaxarias64,
kyba71,
nala,
kaxtos,
solonlakis,
sofia24,
johnaros_agrinio,
Manolisx91,
xatzaris,
christosv200,
TinaX,
kafesoeo,
jones,
WhisperOfDeath,
liakanel,
blackys88b,
Chiras365 thanked for this post
-
20 Δεκεμβρίου 2011, 13:26
Ενεργό Μέλος
Τώρα γιατί τρώγαμε όλα τα φίλερς με τις (ευφάνταστες ομολογουμένως) ιστορίες και δεν είχαμε action παρά μόνο συγκεντρωμένη στα τελευταία επεισόδια δεν το καταλαβαίνω...
Νομίζω πως πάντως δε θα ήθελα να ανανεωθεί γιατί ίσως ξανα-απογοητευτούμε στη 2η σεζόν
-
20 Δεκεμβρίου 2011, 20:25
Αρχισυντάκτης
Αριστο το φιναλε του για μενα, αρκετη δραση ειχαμε, ευτυχως δεν θα υποστουμε αλλο το Weaver, μπορει να εχει ολα τα κλισε του ειδους αλλα προσωπικα το απολαμβανω, ξερω οτι δεν θα μου δωσει ιστορια που θα την σκεφτουμε για ωρες αλλα περνω καλα... γενικα η σειρα ξεκινησε πολυ καλα με το πιλοτο, εκανε καποια απλα καλα επεισοδιο, οχι χαλια ενω απο το 8ο και μετα ανεβηκε κατακορυφα...τρυπες και σεναριακες ευκολιες εχει...αλλα πολυ λιγες σειρες θυμαμαι που να μην εχουν...και ιδιως οταν μιλαμε για sci fi και fantasy...
Την 2η σεζον θελω να την δω, μιας και τα badlands ακουγεται σαν ωραια συνεχεια... ωραια η σκηνη στο τελος με το meteor shower, πολυ γλυκια η σκηνη της αγκαλιας της Zoey με το Taylor..!!! επισης ο Lukas μου αρεσει σαν ηθοποιος...ελπιζω να ανανεωθει...
-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
22 Δεκεμβρίου 2011, 07:28
TV Guru!
Το τυρί το είδα. Εχω δει όμως και τη φάκα.
οκ, η σειρά δεν είναι για πολλά πολλά, χαλαρά κλπ κλπ.
Σύμφωνοι αλλά το είχαν παραξηλώσει με τα ενδοοικογενειακά.
Κάλλιστα θα μπορούσαν, λέω τωρα, σε αυτή τη σεζόν να μας δείξουν ΚΑΙ άλλα πράγματα.
Π.Χ Πως έφτασε ο ΄΄Τζακ Νόρρις΄΄ στην Τερα Νόβα, πως ξεκίνησαν τη ζωή τους εκεί, πως ΄΄κόψανε΄΄ νόμισμα και τέλος πάντων καταλάβατε. Όλα αυτά ας τα έβαζαν παράλληλα με τους νεανικούς έρωτες κι όλα αυτά που έδειξαν.
Όλα τα υπόλοιπα ήταν σε ΄΄ρηχά νερά΄΄.
Τα ίδια ρηχά και στο τελευταίο επεισόδιο. <<Βρε καλώς τον τυρεξ που τον έβαλαν στο κλουβί και μετά τον αμόλησαν....>>
Που είναι το τυρί?
Στο Black Rock!
ωραίο θέμα για μια 2η σεζόν αλλά ΄΄λόγω μη έντιμου βίου΄΄ δεν τους εμπιστεύομαι.
Αμα πάει για 2η σεζόν φυσικά και θα τη δω (με πολλά ποπ κορν).
Αμα την κόψουν, so what.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
22 Δεκεμβρίου 2011, 08:08
Καλυτερα να την κοψουν μηπως δοκιμασουν κατι αλλο που πετυχει καλυτερα.
-
22 Δεκεμβρίου 2011, 16:30
TV Guru!
Πολύ καλά επεισόδια, είχαν δράση και εξελίξεις.
Κρίμα για την Ουάσινγκτον, μου άρεσε.
Ωραία ανατροπή που ο γιός πάει να σκοτώσει τον πατέρα και τον σώζει η "κόρη".
Πολύ ωραία και η σκηνή με Ζώη-Τέιλορ.
Δώσανε νέα θέματα για τη συνέχεια, που φαίνονται ενδιαφέροντα, αλλά για να δούμε αν θα ανανεωθεί τελικά.
-
22 Δεκεμβρίου 2011, 19:34
TV Maniac
Πολύ καλό το επεισόδιο!!! Το καλύτερο της σειράς πιστεύω!!!
Η σκηνή με τον Τέιλορ και τον Λούκας πολύ δυνατή στιγμή!!!
Δεν ξέρω αν θέλω να ανανεωθεί, πάντως αν τελικά γίνει πιστεύω να μην ξανακάνουν τα λάθη της πρώτης σαιζόν!!!
-
22 Δεκεμβρίου 2011, 23:36
TV Guru!
Είναι κυριολεκτικά το πρώτο επεισόδιο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου για τη σειρά και το πρώτο που ψηφίζω άριστο. Εξαιρετικό φινάλε αλλά δεν είναι δυνατόν να βλέπεις 12 επεισόδια για να απολαύσεις 2! Περίμενα πολύ περισσότερα από τη σειρά που δεν δικαιολογείτε ούτε από το γεγονός πως είναι οικογενειακή. Έχω δει οικογενειακές σειρές που σε κάνουν να χοροπηδάς από την αγωνία και να περιμένεις πως και πως το επόμενο επεισόδιο. Είναι γεγονός πως από την στιγμή που παρουσιάστηκε ο Λούκας, η πλοκή έγινε πολύ ποιο ενδιαφέρουσα και ελπίζω πως με τα καινούρια δεδομένα που έχουμε πλέον, μια νέα πιθανή πύλη, ένα στρατό μισθοφόρων και ένα πόλεμο σε εξέλιξη τα filler θα είναι λιγότερα του χρόνου.
Γιατί με 7 εκατομμύρια τηλεθεατές και τη σειρά να παίζει από πρώτη έως τρίτη σε τηλεθέαση στη ζώνη των 10μ.μ. απέναντι στο Dancing with the Stars και το “How I met your Mother” το FOX δεν πρόκειται να την κόψει. Ίσως να περιορίσουν το μπάτζετ αλλά δεν πρόκειται να κόψουν ένα σόου με τόσο καλά νούμερα απέναντι σε ένα από τα ποιο δημοφιλή ριάλιτι για χάρη μιας καινούριας παραγωγής που μπορεί να πιάσει πάτο. Ειδικά τώρα που στα τελευταία επεισόδια η σειρά είχε αυξητικές τάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την solonlakis; 23 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:48
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
23 Δεκεμβρίου 2011, 00:13
TV Guru!
apo ta kalitera season finale se seira . ta 4 epeisodia sto telos itan poli kala... meta apo afto to finale tha thela 2 sezon etsi mikri 12 epeisodia k na dosoun ena aksioprepes telos .... an den sinexistei de ok! ksexname tin teleftaia skini me afto pou vrikan to komati apo to plio kai leme ok kerdisan oi kaloi esosan tin terra nova apokopikan oristika apo to mellon kai ezisan aftoi kala k emeis kalitera!
-
23 Δεκεμβρίου 2011, 16:15
TV Guru!
Άριστο season finale. Δράση μπόλικη και αρκετά καλές ερμηνείες.
Ο Λούκας επιβεβαιώνει την παροιμία "Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει". Χαλάστηκα που σκοτώθηκε η Ουάς. Ο Τέιλορ έπρεπε να τον είχε καθαρίσει από νωρίς τον Λούκας και όχι να εμφανιστεί η Σκάι να του φυτέψει 2 σφαίρες. Πολύ καλός και ο Σάνον. Πάντως για τα Μπάντλαντς μπορώ να πω πως θα μπορέσουν να κρατήσουν μια ακόμα σαιζόν την σειρά. Ελπίζω να ανανεωθεί.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes