1η γενια:Πολυ καλη.Στην αρχη ηταν λιγο ''αμηχανα'' επειδη μου πηρε λιγα επεισοδια να τους συνηθισω αλλα μετα εκαναν τη διαφορα.
Μεγαλες αγαπες ο
Chris,
Sid και η
Cassie.Ειδικα η τελευταια,γιατι ειχε ξεκινησει ως ο πιο ενοχλητικος χαρακτηρας που ειχα δει σε σειρα.Με το ζορι αντεχα να τη βλεπω....αλλα με κερδισε στη πορεια.
Επισης μου αρεσε πολυ το ζευγαρακι Sid/Cassie
Μaxxie: μεγαλη συμπαθεια κι αυτος.Θα ηθελα να τον βλεπαμε παραπανω
Μichelle,Jal,Tony,Anwar: Συμπαθητικοι χαρακτηρες,ειχαν τις στιγμες τους αλλα οχι στο επιπεδο των αλλων.
Θεα η
Effy σε αυτα τα λιγα που την ειδαμε.Ευτυχως ειχε συνεχεια
2η γενια:Πολυ καλη κι αυτη η γενια.Μεγαλη εκπληξη γιατι δε περιμενα να ειναι τοσο καλη οσο η προηγουμενη.
Μεγαλες αγαπες απο αυτη η
Emily kai η
Effy.
H
Εmily ειναι απλα συμπαθεστατη,δε μπορω να φανταστω καποιον που να μη τη συμπαθει.
Η
Εffy αποδειχθηκε πολυ περιπλοκος χαρακτηρας και μου αρεσε ακομα περισσοτερο.βεβαια με κουρασε το ''τριγωνο'' μεταξυ των αγοριων αλλα ενταξει.Εδωσε αφορμη να δουμε λιγο απο τη ''τρελα'' της.(και μεταφορικα και κυριολεκτικα

)
Νaomi: Πολυ τη παω αυτη τη κοπελα.Ναι μεν εκανε τη ζωη της Εmily δυσκολη ωρες ωρες αλλα ετσι ειναι αυτα.Και το ''λαθακι'' που εκανε στη 4η σαιζον,μπορει να μου κακοφανηκε εκεινη τη στιγμη αλλα στο τελος με το ''γνωστο'' μονολογο με επεισε οτι η συμπεριφορα της ηταν ρεαλιστικη και ανθρωπινη.κανεις δεν ειναι τελειος.
Συνεπως αγαπω και
Naomi/Emily.Αυτονοητο νομιζω
Κatie: H αλλη αγαπημενη διδυμη.Μπορει να μη μου γεμιζε το ματι στα πρωτα επεισοδια αλλα τη συμπαθησα τη συνεχεια.Ακομα και στη 3η σαιζον,που εδειξε οτι αγαπουσε την αδερφη της και την προσεχε εστω και με το δικο της τροπο
Cook: Ιδιαιτερη περιπτωση αυτος ο χαρακτηρας.Υπηρχαν στιγμες που τον λατρευα κι αλλες φορες που ηθελα να του δωσω μπουνια.Αλλα και παλι δε μπορω να φανταστω 2η γενια χωρις αυτον
Freddie,JJ: Μου ηταν αρκετα συμπαθεις σαν χαρακτηρες αλλα λιγο βαρετοι σε σχεση με τους υπολοιπους.
Pandora: Aδιαφορη σχετικα σαν χαρακτηρας αλλα σε διασκεδαζε με τις γκαφες της.
Τhomas: Ισως ο μονος απολυτα αδιαφορος χαρακτηρας της 2ης γενιας
3η γενια: Απογοητευτηκα λιγο απο αυτη τη γενια.Δεν ηταν το ιδιο καλη οσο οι προηγουμενες.Σε αυτη δεν εχω αγαπες,απλα συμπαθειες.
Κυριως τον
Rich,που τον παρουσιασανε ως ενα μονοδιαστατο χαρακτηρα,αλλα στη συνεχεια εξελιχθηκε κι αυτος.(κουρευτηκε κιολας,κι εγινε ανθρωπος

)
Κυριως με τη βοηθεια της
Grace,την οποια τη συμπαθησα απο το 1ο επεισοδιο.Κριμα που τη ''σκοτωσανε'' απο το πρωτα επεισοδια του 6ου.Δε μπορουσαν να περιμενουν λιγο ακομα??
Η
Franky δε καταφερε να με συγκινησει με τον ιδιαιτερο της χαρακτηρα.Ειδικα αυτη η μεταμορφωση της μεσα σε ενα καλοκαιρι,μου φανηκε που περιεργο.
Η
Liv για μενα ειναι ο πιο αντιπαθητικος χαρακτηρας που εχει περασει απο τη σειρα.
Ο
Nick αδιαφορος τελειως.Το ιδιο και ο
Μαtty.
Mini και
Αlo τους συμπαθω αλλα για καποιο λoγο δε μου εχουν κανει το κλικ.Αλλα δε με κουραζουν οταν τους βλεπω,οποτε καλο ειναι αυτο.
Στον 6ο εχουμε και τον
Αlex...Μονο το επεισοδιο του εχω καταφερει να δω ,οποτε δεν εχω διαμορφωσει γνωμη ακομα.Προς το παρον τιποτα το ιδιαιτερο.Ελειπε φαινεται ενας gay χαρακτηρας σε αυτη τη γενια και τον προσθεσανε (παρα τα μικρα hints που ειχαν πεταξει για τη Μini)