Όταν ο Kit Nelson επανεμφανίζεται από το παρελθόν, ένας τρομερός απαγωγέας που πάντα επιστρέφει τα θύματά του αφού τα σκοτώσει, η ομάδα αρχίσει αγώνα δρόμου για να τον συλλάβει πριν σκοτώσει ξανά.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
23/01/2012 - 20:00 GMT -5
24/01/2012 - 03:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Ωραίο επεισόδιο!
Πολύ Lost θυμίζει αυτή η σειρά!
Ωραίο το στόρυ του κακού, φοβερός ο Χιούγκο!
Μ'άρεσε στο τέλος που χόρευε ο γιατρουδάκος με τον νεκρό δίπλα του!
Τελικά άξιζε την αναμονή η σειρά! Μου αρέσει πολύ όπως επίσης και οι ιστορίες που αφηγείται σε κάθε επεισόδιο! Οι δολοφόνοι μέχρι στιγμής είναι μελετημένοι (σε στυλ Dexter) αλλά το καλό είναι ότι τους πιάνουν σε ένα επεισόδιο αντί για μία ολόκληρη σεζόν χωρίς να χάνεται και η "ανάλυση" τους που είναι πολύ προσεγμένη!
Επίσης μου αρέσει πολύ που σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε λίγο (έστω και σε camo εμφάνιση) τους εγκληματίες που πιάσανε στα προηγούμενα επεισόδια!
Στα του επεισοδίου τώρα... πολύ ωραίο με την αγωνία του, τη δράση του, τα πάντα του! Είδαμε περισσότερο Χιούγκο και μου άρεσε όπως έδρασε στην υπόθεση με τον μικρό. Μάθαμε ότι κάτι του είχε συμβεί όταν ήταν μικρός (μάλλον απαγωγή!), αλλά η ουσία είναι ότι δίνει έμφαση και στο backstory των πρωταγωνιστών και θα μαθαίνουμε πράγματα για αυτούς σιγά σιγά (όπως στο Lost!), αλλά γενικότερα υπάρχουν πράγματα στη σειρά που σε κρατάνε σε αγωνία!
Ο Χάουζερ τελικά τον άκουσε στο τέλος και έκανε αυτό που έπρεπε... μη μείνουν και όλοι οι εγκληματίες ζωντανοί και ξεμείνουν από κελιά!
Θες να το παρακολουθήσεις αλλά άμα κάθε επεισόδιο πάει έτσι (δολοφόνος γυρίζει-σκοτώνει-τον πιάνουν) δεν θα αντέξει για πολύ. Μετά απο λίγο ψάξιμο η πρωταγωνίστρια ήταν καλύτερη με το μαλλί μακρύτερο
Ωραίο το επεισόδιο. Είχε δράση και αγωνία. Μου άρεσε ο "κακός" περισσότερο απο τους προηγούμενους δύο. Επίσης μου άρεσε που ο Δρ Σότο (τον έμαθα επιτέλους) είχε ενεργό ρόλο γιατί το πήρε προσωπικά. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί.
Η αποκάλυψη του γιατρού της φυλακής καλούτσικη αλλά όχι και τίποτα το φοβερό καθώς απο το προηγούμενο επεισόδιο γνωρίζουμε ότι δεν επιστρέφουν μόνο οι κρατούμενοι.
Τέλος μου άρεσαν τα σκίτσα απ' το κόμικ του Σότο. Μπράβο στον τύπο που τα έκανε.
Κατα τα άλλα το επεισόδιο κύλησε στο ίδιο στίλ με τα προηγούμενα (και πιθανόν και με τα επόμενα)
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
κακά τα ψέμματα!
η σειρά έχει ΄΄θέμα΄΄ και αρκετό μάλιστα, φτάνει να το ΄΄ξετυλίξουν΄΄ σωστά. Μου θυμίζει έντονα το Person Of Interest όσο αφορά βέβαια την εξέλιξη. Μάλλον έτσι θα πάμε. Ένας κακός κάθε φορά, που από δείχνει το πράμα, ο Σαν Μιλ επιλέγει εάν θα τον καθαρίσει ή θα τον κρατήσει, για δικούς του λόγους. Κάτι ψήνεται...ας μας το σερβίρουν όταν θα είναι έτοιμο.
Μια ερώτηση.
Το αυτοκίνητο που οδηγά η ξανθούλα, μήπως είναι η ίδια Καμάρο, με άλλο χρώμα βέβαι, που οδηγούσε μια φορά κι ένα καιρό ο Χιούγκο (που όσο πάει και φουσκώνει το παλλικάρι)?
Εντάξει είναι φανερό ότι θα έχουμε prisoner of the week
Αυτό για να γίνει θα πρέπει να έχει πάρει υπογραφές για 10 full season οπότε ναι το δέχομαι!
Αποκλείεται να πάει έτσι........... κι αν πάει θα είναι από τις πατάτες της χρονιάς.
Δεν μπορεί χωρίς να έχουν πάρει το οκ για δευτερη σεζόν να είχαν στο μυαλό τους 10 επεισόδια επιστροφής κρατουμένων και μετά season finale πως ήρθαν και γεια σας!
Το επεισόδιο το είδα ευχαριστα και μου άρεσε η πλοκή όπως και το θέμα.... για αυτό ψήφισα πολύ καλό! Του δίνω ακόμα 1 επεισόδιο περιθώριο να μας δείχνει επιστροφές χωρίς απαντησεις.......μετά θα ξεκινήσω τις απογοητεύσεις! Βεβαια η αποψή μου λίγο θα επηρεάσει τους παραγωγούς αλλά κουβέντα να γίνεται!χαχα
Από την αρχή είχαν πει οι παραγωγοί ότι η σειρά θα είναι περισσότερο "procedural" και η βασική πλοκή θα εξελίσσεται αργά αργά.
Πάντως σε αυτό που λέει ο xecubotos έχει δίκιο..
Αυτό για να γίνει θα πρέπει να έχει πάρει υπογραφές για 10 full season οπότε ναι το δέχομαι!
και τόσες να είχαν πάρει δε θα έφτανε, άμα έχουμε 9 σεζόν με 22 επεισόδια και την 1η σεζόν με 12, σύνολο φτάνουμε στα 210! Θέλουμε άλλα 92! Άντε βγάζουνε και 92 ταινίες (μιας και είναι της μόδας να ακολουθεί ταινία μετά τη σειρά!)
Προφανώς βάλανε τον αριθμό 302, για να έχουν την πολυτέλεια να κάνουν κάτι παραπάνω από το prisoner of the week άμα τους πέσει καμιά καλή ιδέα. Πιστεύω ότι σε κάποια φάση (ίσως σε κάποιο season finale) θα πιάσουν μερικούς μαζεμένους, ίσως βρουν κάποιο κρησφύγετο ή από ποιον παίρνουν οδηγίες και συλλάβουν αρκετούς...
Μπορεί να πέσει και καμιά αρρώστια στους κρατούμενους λόγω time travel και βγάζουν αίμα από τη μύτη τους και μας χαιρετήσουν μερικοί προτού τους δούμε
Πάντως το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο και έχουμε δει αρκετούς τρόφιμους μέσα από τα flashbacks του Alcatraz οπότε πρέπει να μας τους δείξουν και αυτούς (αφού περιλαμβάνονται στους 302), εκτός και αν δεν είναι όλοι τους αδίστακτοι, ψυχάκιες δολοφόνοι και δεν ασχοληθούμε με αυτούς, παρά μόνο με τους πιο επικίνδυνους!
Η ιστορία του φυλακισμένου ήταν ενδιαφέρουσα. Ίσως λίγο καλύτερη από του πρώτου. Η αποκάλυψη στο τέλος για το γιατρό δεν ήταν έκπληξη αφού κάτι αντίστοιχο είδαμε και στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου. Μου άρεσαν πολύ τα flashbacks που έδειχναν τις συνθήκες μέσα στη φυλακή το 1960.
Πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι η 1η σεζόν. Η διαφορά θα γίνει στο πόσο έχουν σκοπό να προχωρήσουν με τη βασική υπόθεση.