Καλούτσικο το επεισόδιο. Μου άρεσε που εστίασε στο παρελθόν του Ρέι και που μάθαμε ότι ο παππούς της ξανθιάς το έσκασε απο τους "απαγωγείς".
Ομολογώ βέβαια ότι περίμενα κάποιες παραπάνω απαντήσεις για το γιατί ο παππούς είναι τόσο σημαντικός (γιατί πέρα απο το ότι το έσκασε, φαινόταν στα φλασμπάκ των προηγούμενων επεισοδίων να γνωρίζει πράγματα).
Επίσης θα ήθελα λίγο παραπάνω Χιούγκο, γιατί στο σημερινό επεισόδιο ήταν γλάστρα.
Κατα τα άλλα η σειρά συνεχίζει χαλαρα και ακόμη δεν έχει καταφέρει να με ψήσει αλλά βλέπεται ευχάριστα.
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
Μου άρεσε λίγο παραπάνω από τα προηγούμενα γιατί μάθαμε κάποια πράγματα κατα τη διάρκεια του επεισοδίου και όχι μόνο στα τελευταία λεπτά. Θα μπορούσαν να δώσουν πιο σημαντικές πληροφορίες αλλά αυτό περιμένω να γίνει από το 10ο και μετά (τελικά η season θα έχει 13 επεισόδια).
Μια χαρά ήταν το επεισόδιο σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα!
Τουλάχιστον ειχε ουσία αυτό που βλέπαμε και 5 επεισόδια αυτό λέω! Δεν με πειράζει να κυνηγάνε εναν δραπέτη αλλά να έχει σκοπό αυτό το κυνηγητό κι όχι ανούσια και φλίαρα τρεξίματα απλά για να περάσουν 40 λεπτά πιανοντάς τον στο τέλος!
Τουλάχιστον καταλάβαμε ότι μπήκανε σε πείραμα....... ! Παντως εμένα μου έχει κολλήσει πείραμα στυλ φιλαδέλφειας! Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι έρχονται πολύ cool στην νεα εποχή αν ισχυει κάτι τέτοιο!
Αυτό που με παραξένεψε επίσης είναι η ατάκα του φύλακα στο σπίτι του Θείου που είπε 50 χρόνια δεν ζούσα πουθενά........ και οι μνήμες πήγαν κατευθείαν σε φάντασμα!Εεεε όχι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΛΙ!
Και το μεγάλο ερώτημα........ ο παππους της πως καταφέρνει και ζει τόσο καιρό?! Για άστεγο και χωρίς πόρους πάντως που τον παρουσιάσανε σήμερα τον είδα σε πολύ καλή κατάσταση!
Οσο για την αργή ροή μάλλον περιμένουν να δουν πως θα πάει! Αν ξεκινήσει από τώρα να δίνει απαντήσεις θα έχει πρόβλημα στην διαχείριση έτσι και συνεχιστεί κι άλλη σεζόν. Πως θα παιξουν με τα φιλεράκια αργότερα!?χαχα
Παντως ακόμα δεν έχει μπει στην κατηγορία αναμένω με αγωνία το επόμενο και οι ηθοποιοί δεν πιστεύω να ήταν και πρώτοι στην τάξη στην δραματική σχολή!
Ακομα ενα αρκετα καλο επεισοδιο για τη σειρα, αυτη τη φορα ειχαμε φυλακα αντι για καταδικο...ωραια η ιστορια, που συνδιαζεται με τους αλλους που μας εδειξαν μεχρι τωρα, να δουμε τι πειραμα ηταν και γιατι ειχαμε αυτα τα αποτελεσματα...
Παντως εμένα μου έχει κολλήσει πείραμα στυλ φιλαδέλφειας!
Αρχισες τις θεωρείες πάλι?
Ομολογώ βέβαια ότι περίμενα κάποιες παραπάνω απαντήσεις για το γιατί ο παππούς είναι τόσο σημαντικός
Πολύ βιάζεσαι
Δεν συνήθισες ακόμη το να έχουμε κάποιον ΄΄σημαντικό΄΄?
Μια χαρούλα ήταν το επεισόδιο. Το εμπεδώσαμε ότι προχωράμε σιγά σιγά αλλά σταθερά και το αυτό που χρήζει σχολιασμού (εάν υπάρχει η όρεξη!!!) είναι η ατάκα του Νηλ περί σεισμικής δραστηριότητας!
εντάξει λογικό είναι να το συνδιάσουν με φυσικό φαίνόμενο σε αυτό που έχει γίνει.
Δε νομίζω, ασχέτως εάν ο Σαμ Νηλ το ανέφερε. Από αυτά που είδαμε έως τώρα στημένη ήταν η δουλειά. Κάτι σκαρώνανε τότε, τα μεγάλα κεφάλια του Αλκατράζ.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τους 63 που είδαμε μέχρι τώρα, κάποιους τους σκότωσε κάποιους, τους φυλάκισε.
Φαίνετε ότι κάτι συμβαίνει με τον παππού της ξανθούλας, αλλά νομίζω πως συμφωνούμε όλοι ότι η σεζόν θα κλείσει με κάτι ΄΄μεγάλο΄΄, έτσι για να μας βάλουν στην μπρίζα.