-
TV Guru!
Awake Season 1 - Official Discussion Thread
Awake Season 1 - Official Discussion Thread
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (spoiler tags απαραίτητα)
Μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο ντετέκτιβ Μάικλ Μπρίτεν μαθαίνει ότι έχει χάσει τον γιο του. Καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την ζωή του με τη γυναίκα του, όταν ξυπνάει βρίσκεται σε ένα κόσμο όπου έχει χάσει τη γυναίκα του και ο γιος του ζει.
Cast: Jason Isaacs, Laura Allen, Dylan Minnette
Creator: Kyle Killen
-
Likes / Thanks - 22 Thanks, 0 Likes
nonanonymux,
diasdias,
panosv,
constantina_22,
elthazor2,
3lbereth,
velvetmorning,
infe,
popisv,
series_addicted,
solonlakis,
NikBG,
evangeline,
savvas999,
AntoVet,
ScottAndJean,
kKKK,
kaxtos,
greekie,
tasoskratos,
penelopekar,
Gosva thanked for this post
-
Αρθρογράφος
Mπραβο για το τοπικ...Must η σειρα απο τον πιλοτο της..Εξαιρετικη επιλογη του Isaacs ο οποιος χτιζει τον χαρακτηρα του πολυ ωραια...Ας το συνεχισουν ετσι και το μελλον για αυτους θα ειναι πολυ καλο!
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
Super Moderator
Καλός ο πιλότος αν και δεν είδα να έχει κανένα wtf στοιχείο ή κάποια μυθολογία για να υπάρξει ένα main arc.
Μου φάνηκε σαν μίξη CSI με Fringe.
Και τέλος ο συνδυασμός του συνεχόμενου πέρα δώθε μέσα στο ίδιο επεισόδιο που είναι λίγο κουραστικός μαζί με το γεγονός ότι μιλάμε για NBC φοβάμαι μην την κόψουν πριν προλάβουμε να δούμε που το πάει η σειρά.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
TV Guru!
Εξαιρετικός πιλότος. Καλογραμμένος, καλοσκηνοθετημένος και με έναν πολύ καλό Jason Isaacs. Μου άρεσαν και οι δύο αστυνομικές ιστορίες. Γενικά η σειρά μου άφησε την αίσθηση που μου άφηνε το life on mars και το ashes to ashes.
Το μόνο κακό της σειράς είναι ότι απο τώρα ξέρω ότι το τέλος της θα με ξενερώσει. Όποια πραγματικότητα και να αποδειχτεί αληθινή, εγώ θα τις έχω αγαπήσει και τις δύο.
Κατα τα άλλα μια χαρα procedural φαίνεται και αν κάποιος δεν έχει πολλές απαιτήσεις σε επίπεδο μυθολογίας, πιστεύω ότι θα του αρέσει.
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
Ενεργό Μέλος
Η γενική ιδέα πολύ καλή, καλή σκηνοθεσία, λίγο κουραστικό το πέρα δώθε αλλά τα βραχιόλια είναι εδώ για να μας βοηθήσουν.
Δεν είμαι σίγουρη για το αν εχει μελλον αυτη η σειρά αλλά ο πιλότος άξιζε.
Inspector: Dr House, I have heard your name a lot
House :Most people have!It's also a noun
-
Newbie
Εξαιρετικός ο πιλότος, από τους καλύτερους που έχω δει. Πιστεύω πως αυτό το συνεχές πέρα-δώθε συνέβη για να μας δώσει μια πλήρη εικόνα των καταστάσεων και στις δύο "πραγματικότητες". Αν και δεν πιστεύω πως καμιά από αυτές τις πραγματικότητες είναι αληθινή, η σειρά πιστεύω πως θα εξελιχθεί ακόμα καλύτερα και στα επόμενα επεισόδια.
All the money, ήταν ο μονόλογος στο τέλος του πιλότου αλλά και οι δύο ψυχίατροι που πραγματικά έπαιξαν φοβερά.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
TV Guru!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
AntoVet
Αν και δεν πιστεύω πως καμιά από αυτές τις πραγματικότητες είναι αληθινή, η σειρά πιστεύω πως θα εξελιχθεί ακόμα καλύτερα και στα επόμενα επεισόδια.
Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί να συμβαίνει το εξής:
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
-
Likes / Thanks - 8 Thanks, 0 Likes
-
TV Guru!
Ανάμεικτες εντυπώσεις από τον πιλότο, κυρίως όμως θετικές. Η ιδέα μου είχε αρέσει εξαρχής, από πέρυσι την άνοιξη όταν την είχα πρωτοδιαβάσει. Ο πρωταγωνιστής ήταν καλός, είχε συναίσθημα και οι διάλογοι με τους ψυχολόγους ήταν ωραίοι. Στα αρνητικά, το συνεχές πέρα δώθε ήταν κουραστικό και ειδικά όταν δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια από τις δυο πραγματικότητες βρίσκεται. Αυτό όμως που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν οι δυο υποθέσεις ανά επεισόδιο. Για μένα είναι πολλές. Δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις/δεθείς με τους χαρακτήρες της κάθε υπόθεσης.
edit:
Δεν ανησυχώ καν για το τι γίνεται με τις πραγματικότητες και ποια είναι αληθινή γιατί για να πάρουμε απάντηση προϋποθέτει ότι οι σεναριογράφοι θα ξέρουν ότι γράφουν το τελευταίο επεισόδιο. Για τα σημερινά δεδομένα της αμερικανικής τηλεόρασης αυτό δεν είναι και πολύ πιθανό.
Η πρώτη μου σκέψη πάντως ήταν αυτό που λέει ο kKKK.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την dimath; 2 Μαρτίου 2012 στις 21:28
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 0 Likes
-
Newbie
kKKK
dimath
Η πρώτη μου σκέψη πάντως ήταν αυτό που λέει ο kKKK.
Σωστό και αυτό....
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
kKKK thanked for this post
-
2 Μαρτίου 2012, 23:51
TV Guru!
kKKK
αυτή είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στον καθένα, θέλω να ελπίζω ότι ΔΕΝ θα ακολουθήσουν αυτό το σενάριο, από την άλλη χλωμό να το πάνε και στην τελειώς sci-fi εκδοχή, που προσωπικά θα την προτιμούσα...
το επεισόδιο μου άρεσε, βασικός λόγος ο Isaacs και η ερμηνεία του... όσο για το μοτίβο της σειράς θα μου άρεσε να έβλεπα ένα επεισόδιο στη κόκκινη πλευρά, ένα στη πράσινη κι ένα τρίτο που να συνδέει τις υποθέσεις... δηλαδή σε στυλ μικρών arc, αλλά τελικά μάλλον ζητάω πολλά...
ΥΓ δυστυχώς η σειρά δεν είναι για το NBC, ας ελπίσουμε να μη τη κόψουν...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την GrigD; 2 Μαρτίου 2012 στις 23:53
-
Likes / Thanks - 4 Thanks, 0 Likes