-
14 Μαρτίου 2012, 02:35
ex-Moderator
Justified 3x09 - "Loose Ends"
Η επίσημη περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ.
3. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
4. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
5. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
6. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
7. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
8. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 0 Likes
-
14 Μαρτίου 2012, 23:10
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 6 Thanks, 0 Likes
-
15 Μαρτίου 2012, 15:32
Αρθρογράφος
Ξανα μανα τα ιδια...Τρελα επιπεδα παλι,το 10 πρεπει να ειναι επικο απο ο,τι ειδα στα end credits
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
16 Μαρτίου 2012, 03:26
Αρχισυντάκτης
Τα σπασε ξανα η σειρα...!!! και εγω για το μονολογο του Boyd θα πω... και παλι αψογος...ωραια και η Ava σημερα, αν και η αληθεια το περιμενα να τον καθαρισει τον αλλον..!!!
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
17 Αυγούστου 2013, 20:15
TV Guru!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
evangeline
πάνω απο ολα Boyd's speech, preacher mode
Ακριβώς όπως τα λέει η evangeline.
Α ρε Μπόιντ, σουπιά, μου είχε λείψει ο πολιτικάντικος τρόπος που εκμαυλίζεις τους χωρικούς του Χάρλαν!
Τι πολιτεία κι αυτό το Κεντάκι, όμως, ε; 3 στους 2 κατοίκους διεφθαρμένοι και μαζί τους και η Άβα, που έχει συνηθίσει πια να σκοτώνει καθάρματα και τώρα θα επεκταθεί και στο νταβατζιλίκι... Βέβαια, με τόσους σκοτωμούς ανά επεισόδιο, είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμα ζωντανοί στην κομητεία.
Μικρό σοκ όταν ο ημιμεθυσμένος Ρέυλαν φίλησε την Άβα (πού είναι η Γουινόνα;;; ). Η ελίτσα που έχει κάτω από το αριστερό του μάτι είναι πολύ σέξι.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes