Συνεχιζει σε σταθερα επιπεδα η σειρα...με το τριτο
Spoiler
o Bohannan και ο Elam θεωρω οτι εχουν ιδιαιτερη σχεση σαν χαρακτηρες...και συνεχιζουν να καλυπτουν ο ενας τον αλλον αν και δεν εχουν παντα ιδιες αποψεις...απο την αλλη η σχεση μισους που εχει ο Bohannan με τον Swede ειναι απο τις πιο ενδιαφερον της σειρας...δεν το περιμενα με τους Ιρλανδους να κανουν επιθεση στο γερμανο...να δουμε πως θα ξεκαθαρισει αυτη η υποθεση...εχουν αρχισει οι χαρακτηρες να γινονται πιο βιαιοι ειναι η αληθεια και δεν ξερω ποσοι θα την βγαλουν καθαροι στο τελος..!!!
η αρχη του επεισοδιο ηταν εξαιρετικη με το "μονολογο" του Swede
Πάρα πολύ καλή σειρά. Μόλις τώρα τελείωσα την 1η σαιζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσω και την 2η. Πολύ ωραίο καστ, σενάριο και άψογα δοσμένη η κατάσταση που υπήρχε εκείνη την περίοδο.
Πολυ καλο το τεταρτο επεισοδιο, αρκετη δραση και εξελιξεις
Spoiler
μου αρεσε πολυ ο Buchanon στο επεισοδιο, οπως και ο Elam, ωραια σκηνη με τον αντρα της Eva, Mr Toole που επεστρεψε και ειναι προθυμος να μεγαλωσει το μωρο του Ελαμ..
Απο τα καλυτερα της σειρας το πεμπτο επεισοδιο του εμφανιζομαι σε ολες τις σειρες Ryan Robbins αλλα δεν ειχαμε sanctuary reunion με τον Christopher Heyerdahl...
αρκετα καλη εξελιξη...ο ηθοποιος που παιζει τον μεθυστακα ιερεα μου αρεσει πολυ...οπως και ο Swede που λογικη δεν εχει και εσμιξε μαζι του...να δουμε πως θα εξελιχθουν οι ιστοριες...
Πολυ καλο και το εκτο επεισοδιο, συνεχιζει σταθερα η σειρα...πολυ καλες ερμηνειες
Spoiler
αναμενομενο να το χαναμε το ιερεα αλλα τελικα το επαιξαν πολυ εξυπνα δινοντας μια πολυ καλη υποθεση για το επεισοδιο...ο Σουηδος εκανε παλι το κολπο του και την εβγαλε οπως παντα καθαρη...αναρωτιουμε αν θα εχουμε και καποια τελικη μαχη αυτο και του Μποχανον προς το φιναλε...
...και απογοητεύτικα πάρα πολύ δυστηχώς.Η μάχη άλλα αντ άλλων.Ερασιτεχνικά πλάνα ,μηδαμινό σασπένς χωρίς αρχή μέση και τέλος.Ο θάνατος της Λιλι εκτος απο έγκλημα σεναριακά ήταν ίσως ο χειρότερα εκτελεσμένος θάνατος βασικού χαρακτήρα σε σειρα μεγάλου καναλιου.20 επεισόδια και να μην καταφέρεις να βγάλεις συναίσθημα στο θανατο μέλους του βασικού λοβ στόρυ.Ελεος!Η αυτοκτονία του Τουλ επίσης ήταν ανύπαρκτη.Πραγματικά ποιος στη θέση του θα αυτοκτονούσε ειδικά σε εκείνη την εποχή;Δεν ήταν ούτε και πιωμένος .Οι σκηνοθέτες μάλλον έμαθαν οτι δεν θα πάρουν 3η σεζόν και έγραψαν ένα series finale σε μια ωρίτσα για να μαζέψουν τα πράγματα όπως όπως και να την κάνουν με ελαφρά...Κρίμα γιατί γουσταρω το western είδος γενικά.Δεν περίμενα κάτι ανάλογο του Deadwood αλλά αυτό ήταν αισχρό.Δεν ξέρω ίσως είδα πολλές εκπληκτικές σειρές μαζεμένες τους τελευταίους μήνες και έχω γίνει πολύ απαιτητικός...
Θα μπορούσε να ταν πολύ καλό. Αν έδιναν με σωστό τρόπο την μάχη μαζί με τη σκηνή που ο κορυφαίος ΤΡΕΛΑΡΑΣ () σκότωνε την Lily θα ήμουν ικανοποιημένος. Σκόρπιες σκηνές που δεν μπορούσαν να μεταδώσουν το μέγεθος της μάχης (κατανοητό σε σειρά λόγω περιορισμένου budget βέβαια). Ο θάνατος του Mr Toole, αν και προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα του απογοητευμένου/ερωτευμένου χωρίς ανταπόκριση αγαθού άντρα, δεν με έπεισε. Ο θάνατος της Lily μου έπεσε βαρύς αν και κατανοώ το concept που θέλει τον archenemy να σκοτώνει ότι αγαπάει ο ήρωας. Δεν το περίμενα και νομίζω (αν συνεχιστεί - χλωμό το βλέπω) θα με χαλάσει in the long run.