-
Αρχισυντάκτης
Οι Reg Rogers (The Americans, The Knick) και Tzi Ma (24, Million Dollar Arm) έκλεισαν για βασικό ρόλο στη πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς του AMC, Hell On Wheels.
ΠΗΓΗ
-
Αρθρογράφος
Το πρώτο μισό της 5ης σεζόν του Hell on Wheels θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου.
ΠΗΓΗ
-
30 Ιουνίου 2015, 01:53
Moderator
-
30 Ιουνίου 2015, 02:41
TV Guru!
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
-
30 Ιουνίου 2015, 02:46
Moderator
^ Εχει μια τελευταια σεζον που θα ακολουθησει την κλασικη τακτικη του AMC, 7 επεισοδια αυτο το καλοκαιρι και 7 του χρονου.
Btw επειδη απο την συνοψη, promos, trailers και posters μου κινει το ενδιαφερον εδω και καιρο, τελικα ειναι βαρετο ή αξιζει τη θεαση;
-
30 Ιουνίου 2015, 03:15
TV Guru!
^ Μπορώ να σου στείλω ενα βίντεο με την χελωνα μου να κοιμάται. Πιο ενδιαφέρον έχει.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
30 Ιουνίου 2015, 04:37
TV Master
^Χαχαχα.
Εντάξει, υπερβολικός λιγάκι. Στην αρχή είχε κάποιο ενδιαφέρον.
Misanthropic devils mocking mind controlling priests
Fundamental freedom count the number of the beast
Religion VS will of man fresh blood spite and balls
True rebellion rock and roll / fear of the unknown
-
30 Ιουνίου 2015, 18:03
TV Guru!
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
t0ny3
Btw επειδη απο την συνοψη, promos, trailers και posters μου κινει το ενδιαφερον εδω και καιρο, τελικα ειναι βαρετο ή αξιζει τη θεαση;
Το κανάλι για μένα αποτελεί εγγύηση. Η σειρά είναι καταπληκτική, έχει σίγουρα αργούς ρυθμούς (τουλάχιστον στην αρχή) αλλά αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος. Έχει πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες οι οποίοι εξελίσσονται στην σειρά. Αν σου αρέσει το είδος νομίζω ότι θα σου αρέσει και η σειρά.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
t0ny3 thanked for this post
-
8 Ιουλίου 2015, 04:18
Moderator
-
25 Οκτωβρίου 2015, 14:48
Moderator
1.01-1.10
Θελω να καταλογιζω τον εαυτο μου στους φανς του ειδους, οποτε επρεπε να διαπιστωσω απο μονος μου τι εστι Hell on Wheels. Οι αποψεις διιστανται, πλεον ομως μπορω να εκφερω και τη δικια μου.
Για εναν παραξενο λογο η σειρα με τραβηξε απο τη πρωτη στιγμη. Η παραγωγη του AMC για μια ακομη φορα ειναι εξαιρετικη και τα προσωπα που εχει μαζεψει ειναι φατσες ταιριαστες της εποχης. Σαν στησιμο μοιαζει αρκετα με το Deadwood, αν και σιγουρα δεν εχει το βαθος του. Εδω δεν υπαρχει ο καταυλισμος που προσπαθει να γινει πολη, υπαρχει ομως η κατασκευαστικη του σιδηροδρομου, που μπορουμε να πουμε οτι λειτουργει παρομοια χωρις νομους. Ο πρωταγωνιστης αντιστοιχα δεν ειναι ο νεος σεριφης, αλλα ο επιστατης του εργου.
Προχωραω με αρκετο ενδιαφερον!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes