Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 89101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 91 έως 100 από 113

Θέμα: Hell On Wheels - Official All Seasons Discussion Thread

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    2.01-2.10

Ενω η σεζον μου αρεσε στο συνολο της και ειχε μερικες πολυ δυνατες σκηνες σε καποια επεισοδια, το φιναλε δεν το ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα.

Spoiler

Εχω την περιεργεια να δω πως θα επηρεασουν τη σειρα οι δημιουργικες αλλαγες πισω απο την καμερα.

Likes / Thanks
    3.01-3.10

Ενω ξεκινησε ως μια ωραια ιστορια εκδικησης στη Δυση, οταν μπηκε στη φαση της κατασκευης του σιδηροδρομου ειχε πολυ ενδιαφερον, αλλα νομιζω πλεον αρχιζει και πλατιαζει χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει με ολους τους σιδηροδρομους που φτιαχνουν... Union Pacific, Central Pacific, οι Μορμονοι, ο Χαντιγκτον και τα συμβολαια...

Η σεζον ηταν αρκετα διαφορετικη, με απουσιες και διαφορετικα ποστα, ομως χρειαζετε κατι παραπανω εκτος απο την κατασκευη. Το παιχνιδακι Μποχανον ή Ντουραντ για το ποιος θα ειναι επικεφαλης κατανταει κουραστικο.

Με αυτους τους ρυθμους που παμε, το μετρο της Θεσσαλονικης θα ολοκληρωθει γρηγοροτερα! Αλλα 20 επεισοδια μου φαινονται υπερβολικα για τα γεγονοτα που εχουμε παρακολουθησει μεχρι στιγμης.

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    καλουτσικη η πρεμιερα και φυσικα στο τελος μας ειπε οτι η βασικη κοντρα της σειρας θα συνεχισει μεχρι τελους...για να δουμε πως θα το παρει η πεμπτη σεζον..!

Likes / Thanks
    αρκετα καλο το 2ο αφου εβαλε σε μια σειρα καταστασεις..εδωσε μια καπως προσωπικη ιστορια του Μποχανον.! θα μας απασχολησει η κοπελια αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι λογικο που επιβιωσε.!

Likes / Thanks
    μια χαρα συνεχιζει η σειρα...γενικα δεν εχω και τις μεγαλυτερες απαιτησεις...αρα αυτο που βλεπω ναι..το εγκρινω.!! δεν εχουμε και πολλα που να μπορουν να συγκριθουν..τηλεοπτικα ή κινηματογραφικα.!!

Likes / Thanks
    πολυ καλο και το τεταρτο επεισοδιο....η ασιατικη ενεση στη σειρα την εκανε να παρει και τα πανω της και το εκτιμω πολυ οτι στη πεμπτη σεζον επαναπροσδιορισε τον χαρακτηρα της...χωρις πολλα πολλα η σειρα συνεχιζει να με κρατα

Likes / Thanks
    δυνατο και το πεμπτο επεισοδιο...ειχαμε και απροσμενη μπορω να πω απωλεια..να δουμε πως θα το μπαλωσει ο Μποχανον..!!

Likes / Thanks
    πολυ καλο το εκτο επεισοδιο...ενα πριν απο το φιναλε μου κραταει την ορεξη μου..! και εννοειται οτι θελω να δω πως θα την κλεισουν την σειρα τα τελευταια 7 επεισοδια.!!

Likes / Thanks
    πολυ καλο το εβδομο επεισοδιο...απο εδω και περα περιμενω με αγωνια να δω πως θα κλεισει η σειρα με τα τελευταια της εφτα επεισοδια...γουεστερν να γουσταρουμε...να δουμε αν θας μα βγαλουν και αλλη σε καποια φαση..!

Likes / Thanks
    4.01-4.02

Νομιζω ως εδω ηταν για μενα. Ενω συνεχιζει να εχει τα western στοιχεια που μου αρεσουν, προχωραει υπερβολικα αργα οπως και το χτισιμο του σιδηροδρομου... Δεν βρισκω και την ορεξη να μαθω την υπολοιπη ιστορια για καποιον χαρακτηρα, οποτε στο ραφι προς το παρον!

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 89101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας