Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: House 8x22 - "Everybody Dies" - Πώς σας φάνηκε;

Ψηφοφόροι
124. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άριστο

67 54,03%
  • Πολύ Καλό

25 20,16%
  • Καλό

16 12,90%
  • Μέτριο

12 9,68%
  • Χάλια

2 1,61%
  • Απογοήτευση

2 1,61%
Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 12345 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 61

Θέμα: House 8x22 - "Everybody Dies"

TV Master Το Avatar του/της nonika08
    Likes / Thanks
    Ποτε πριν δεν πιστευα οτι μια σειρα μπορει να με σημαδεψει και να με αγγιξει τοσο πολυ...!!! Νιωθω σα να εχασα ενα κομματι μου...!!! Ηταν ομως 8 υπεροχα χρονια...!!! Μια καταπληκτικη σχεση με τα πανω της και τα κατω της οπως ειναι λιγο πολυ ολες οι σχεσεις...αλλα...ΚΑΜΙΑ σαν κι αυτη...!!!
    Χαρηκα που ειδα πολλα γνωστα προσωπα στο τελος...μου ελειψε η Καντι στην τελευταια σεζον...
    Αυτο που κραταω απο το τελευταιο επεισοδιο ειναι οτι για μια φορα ο Χαουζ εκανε αυτο που χρειαζοταν και οχι αυτο που ηθελε (δηλ και να ειναι μαζι με το Γουιλσον τους τελευταιους μηνες και να συνεχισει τη δουλεια του)... Θυσιασε το ειναι του για να μπορει να μοιραστει τους τελευταιους μηνες με το φιλο του.
    House: You're scared to death of losing anyone that matters. So you dump the person who matters the most to you!
    Wilson: I'm not scared to death. I'm moving forward!
    House: Because no one can take away from you what you no longer have!

TV Master Το Avatar του/της NikBG
    Likes / Thanks
    Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το επεισόδειο, αλλά μετά σκέφτηκα το εξής:
    Μιλάμε για μια σειρά την οποία τη βλέπαμε συνεχόμενα για 8 χρόνια και όλοι λίγο ή πολύ δεθήκαμε συναισθηματικά και με τη σειρά αλλά φυσικά και με τον ίδιο τον Χάους. Η αλήθεια είναι ότι όπως και να τελείωνε δε θα μας άφηνε ικανοποιημένους γιατί πολύ απλά τελείωσε.
    Όπως και νά χει το Χάους θα παραμείνει μία από τις αγαπημένες μου σειρές και πάντα θα τη θυμάμαι με χαμόγελο.

Θα μας λείψεις Χάους.

3. Thanks Dr. Iceman Georges, cgeorge^^, ilianna thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της evangeline
    Likes / Thanks
    Swan Song

TV Guru! Το Avatar του/της smallville
    Likes / Thanks
    Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα και για τον House να μας αφήσει μετά από 8 χρόνια. Θα μου φαίνεται παράξενο πλέον που από την νέα τηλεοπτική σαιζόν, δεν θα έχω στο πρόγραμμα μου να βλέπω αυτήν την σειρά που μου χάρισε πολλές στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Το φινάλε δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά στην ψήφο μου για το επεισόδιο συμπεριέλαβα και όλα όσα μου έδωσε η σειρά. Περίμενα να έχει πεθάνει όντως στην έκρηξη ο Χάουζ, κάτι το οποίο δεν θα με πείραζε και τόσο... δεν ξέρω το γιατί αλλά θα μου φαινόταν φυσιολογική εξέλιξη με αυτά που βλέπαμε από το 1ο λεπτό του φινάλε. Από την στιγμή όμως που χτύπησε το κινητό το κατάλαβα πως ο θεούλης την είχε κάνει την λαδιά του. Μου άρεσαν οι επανεμφανίσεις παλιών χαρακτήρων όπως και οι στιγμές της υπόλοιπης ομάδας. Χάουζ και Ουίλσον τελικά δεν χωρίζουν ότι και να γίνει.

Έχε γεια House MD. Θα μου λείψεις.

6. Thanks oth_dimitra, Dr. Iceman Georges thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Ένα υπέροχο φινάλε, στο concept των μεγαλειωδών επεισοδίων που μας χάρισε η σειρά.
    Τράβηξε πολύ, κατ' εμέ δεν έπρεπε να μπει καν στην 8η σαιζόν, αλλά είναι μια συνήθεια που τόσα χρόνια αγαπήσαμε.
    Πολύ ωραίος ο τρόπος που θυμηθήκαμε σημαντικούς πρωταγωνιστές της σειράς όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια φάση, περίμενα να δω και την Κάντι, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ...
    Κάποια στιγμή θέλω να κάνω ένα rerun, να θυμηθώ τις παλιές επικές στιγμές.
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

8. Thanks Dr. Iceman Georges thanked for this post
    Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Το τέλος μιας εποχής για την τηλεόραση! Μου άρεσε και το swan song.. Ε ρε φωνή που έχει ο Laurie.. Αντίο και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να "καταλάβουμε" την σειρά καλύτερα..

Έχει να πέσει επανάληψη των καλύτερων επεισοδίων ...

10. Thanks Dr. Iceman Georges thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Fireball
    Likes / Thanks
    Εχω ανάμικτα συναισθήματα για το φινάλε και πραγματικά δεν μπορώ να ψηφίσω. Το όλο concept " ξεκινάω απο το τέλος αφηγηματικά την ιστορία παρέα με τους νεκρούς" είναι κάτι που καλώς κακώς το είχαμε ξαναδεί.
    Δεν πίστεψα στιγμή ότι ο House πέθανε στην φωτιά. Τον περίμενα όμως σε καμιά γωνίτσα στην κηδεία να παρακολουθεί και να γελάει, και επίσης να σκάσει μύτη και ο βιολογικός του πατέρας.

Ωραίο comeback από σχεδόν όλο το cast ήθελα closure. Ναι πολύ συγκινητικό τελος που τα παρατάνε όλα και φευγουν στον άγνωστο αλλά μετά τί? Μου έκανε κάπως για season finale που θα πρεπει να περιμενουμε το Φθινόπωρο να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο House την κατασταση. Θα ήθελα να δω πως εξελίχτηκαν οι χαρακτήρες με την πάροδο του χρόνου καθώς επίσης την κατάληξη του House.

Eπειδή γκρίνιαξα πολύ λέω να σταματήσω.....Ο Ηouse ήταν και θα είναι λατρεία μεγάλη. Το φινάλε δεν κάνει την σειρά....Η σειρά αξίζει για όλα όσα μας χάρισε τα τελευταία χρόνια. Τα βράδια της Τρίτης φτώχυναν λιγάκι
    I am not Antisocial, society is Antime!

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    Με το που είδα την έκρηξη λέω κοίτα να δεις που επιτέλους μια σειρά θα τολμήσει και θα σκοτώσει τον πρωταγωνιστή για φινάλε. Με χάλασε που τελικά δεν πέθανε. Ανάμεικτα τα συναισθήματα και μένα για τον φινάλε.

Ο Φόρμαν το κατάλαβε δηλαδή ??

13. Thanks t0ny3, oth_dimitra, Darkphobia, Dr. Iceman Georges thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της EviRules
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την great Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Με το που είδα την έκρηξη λέω κοίτα να δεις που επιτέλους μια σειρά θα τολμήσει και θα σκοτώσει τον πρωταγωνιστή για φινάλε. Με χάλασε που τελικά δεν πέθανε. Ανάμεικτα τα συναισθήματα και μένα για τον φινάλε.

Ο Φόρμαν το κατάλαβε δηλαδή ??
    Αλοίμονο, τέτοια γάτα που είναι ο φόρμαν....

15. Thanks freedoom, Dr. Iceman Georges thanked for this post
    Likes Lizzangel liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Dr. Iceman Georges Εμφάνιση Δημοσίευσης

Εγώ πάλι, όταν είδα το μωράκι της και το μαντραχαλά που παντρεύτηκε, σκέφτηκα ότι ο τύπος είναι καρκινοπαθής και το μωράκι είναι μωρό του σωλήνα με το σπέρμα του πρώτου μακαρίτη ...

Αλλά αυτός είμαι εγώ.
    Είσαι κάφρος

17. Thanks Dr. Iceman Georges, Chiras365 thanked for this post
Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 12345 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία