Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: House 8x22 - "Everybody Dies" - Πώς σας φάνηκε;

Ψηφοφόροι
124. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άριστο

67 54,03%
  • Πολύ Καλό

25 20,16%
  • Καλό

16 12,90%
  • Μέτριο

12 9,68%
  • Χάλια

2 1,61%
  • Απογοήτευση

2 1,61%
Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 61

Θέμα: House 8x22 - "Everybody Dies"

ex-Moderator Το Avatar του/της mefisto26
    Likes / Thanks

House 8x22 - "Everybody Dies"

Ονομασία:  House.png
Εμφανίσεις: 1776
Μέγεθος:  65,1 KB

Ονομασία:  House 8x22.png
Εμφανίσεις: 1932
Μέγεθος:  252,9 KB

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
    1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
    2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί μετά την προβολή του επεισοδίου.
    3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε ΕΔΩ.
    4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
    5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
    6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
    7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
    8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
    9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

Ονομασία:  house finale.png
Εμφανίσεις: 1919
Μέγεθος:  224,5 KB

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της darthvader8119
    Likes / Thanks
    Πριν ακομα δουμε το επεισόδιο εχει αρχισει το κλαμα!!!

3. Thanks Dr. Iceman Georges thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Να πω ότι μου άρεσε το τέλος; Ψέμα θα είναι...
    Δεν ξέρω, θα το ξαναδώ αύριο ή τουλάχιστον κάποιες σκηνές του πάλι και θα κρίνω πιο αντικειμενικά..

5. Thanks Moxthiro_agouri, Dr. Iceman Georges thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της Elena25
    Likes / Thanks
    Δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως για σεζον φιναλε να ηταν καλο αλλά οχι για τέλος μιας σειράς που αγαπήσαμε τόσο. Ένα επεισοδιο γραμμένο στο πόδι. Κρίμα..

7. Thanks Moxthiro_agouri, Dr. Iceman Georges thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Dr. Iceman Georges
    Likes / Thanks

Cancer's Boring

Βέβαια, ο δικός μου House, στο τέλος του 601/2, όταν χαμογελαγε πονηρά, στη συνέχεια θα έμπαινε σε ένα λεωφορείο που θα τον έπαιρνε οριστικά μακριά από το PPTH... (18.05.2010)

David Shore, ένα μόνο μου μένει να σου πώ!

I'm proud of you._

TV Guru! Το Avatar του/της Greg House
    Likes / Thanks
    Σε αυτά τα οχτώ χρόνια είχαμε πολύ καλές στιγμές, είχαμε και κακές. Το φινάλε, στην τελική, αποδείχτηκε πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρουν τα πλούσια συναισθήματα που μου χάριζε η σειρά τόσο καιρό. Τρύπες μικρές, τρύπες μεγάλες, κενά, κακά γραψίματα, άσχημες σκηνοθεσιες, αδιάφορα arcs... πατάω σε όλα ένα delete. Δεν με αφορούν πλέον. Έχω ΜΟΝΟ καλά πράγματα να θυμάμαι.

Χαιρετώ όλους όσους γνώρισα εδώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια και τους ευχαριστώ που άκουσαν τις απόψεις μου, που μού έδωσαν τις δικές τους και που μοιράστηκαν το πάθος τους για τη σειρά μαζί μου.

Σ'ευχαριστώ David Shore, σ'ευχαριστώ Hugh Laurie.

Αντίο, [Η].

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Λοιπόν, επειδή μάλλον το μετάνιωσα και δεν θα το ξαναδώ, τουλάχιστον όχι σήμερα, για να βοηθήσει κάποιος.
    Το πτώμα ήταν του ασθενή τελικά; Θα πέθαινε ούτως ή άλλως και στο τέλος είπε ψέματα ότι βρήκε τη θεραπεία και πέθανε στο χειρουργικό τραπέζι;

Ή έγινε καλά και συναντήθηκαν για να τον προμηθεύσει με ηρωίνη και πέθανε από υπερβολική δόση στην αποθήκη; Τι ακριβώς παίχτηκε;

Τέλος πάντων, το τέλος ήταν ωραίο, η εκτέλεση όμως ήταν ελλιπής. Για μένα το επεισόδιο δεν γράφτηκε σωστά, κάτι του έλειπε, μάλλον πολλά του έλειπαν. Σαν τέλος, ο Τσες παίρνει τη θέση του και η ζωή συνεχίζεται για τους υπόλοιπους, ενώ ο Γουίλσον πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει και ο House ήταν ό,τι έπρεπε.

Το bromance ανάμεσα σε House και Wilson ήταν η πιο σημαντική σχέση της σειράς και γύρω από αυτήν γυρνούσαν όλα. Ο ένας το έτερο ήμιση του άλλου, ο ένας αντίθετος από τον άλλον, ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Κανείς τους δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια άλλη σχέση χωρίς να την σαμποτάρει στην πορεία και να την καταστρέψει, το μόνο που δεν είχαν ήταν σεξουαλική επαφή, κατά τ'άλλα ο ένας ήταν το ζεύγος του άλλου.

Ο Γουίλσον πεθαίνει, αλλά διαλέγει να περάσει τους τελευταίους του μήνες παρέα μαζί του, αλλά ο House κατάφερε να πεθάνει πριν από αυτόν. Να θάψει το όνομά του, τη μέχρι τώρα ζωή του, την καριέρα του, όσους τον γνώρισαν, τα πάντα. Τι έγινε μετά τον θάνατο του Wilson; Πιστεύω πέθανε και αυτός, και πολύ πιθανόν να πέθανε κάποια λεπτά πριν τον Wilson, από υπερβολική δόση κατ'επιλογή του. Εξάλλου την υπόλοιπή του ζωή την έθαψε στο σημερινό επεισόδιο, και με τον θάνατο του μόνου του συνδέσμου με την ζωή, θα πεθάνει και αυτός τελείως.

11. Thanks Dr. Iceman Georges, ilianna, EviRules thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της EviRules
    Likes / Thanks
    ούτε μισό λεπτό δεν πίστεψα ότι πέθανε στη φωτιά. Κάλο το βρήκα, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο φινάλε για το χαουζ. αποκόπτεται από τα πάντα για να είναι με τον φίλο του και μόνο. αυτή η φιλία/σχέση είναι η ουσία του χαουζ όλα τα αλλά ήταν σαλτσες.

13. Thanks Dr. Iceman Georges, Sikelos, vasilis1971 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της charmader
    Likes / Thanks
    Ωραίος ο Shore, έπαιξε λίγο ύπουλα φέρνοντας τη Στεισυ πίσω αλλά το έκλεισε όπως έπρεπε και για τον ήρωα και για τα original παπάκια οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα αδιάφοροι.

Σαν επεισόδιο ήταν μέτριο αλλά δεν έχει καμία σημασία, έτσι κι αλλιώς το [H] είχε τελειώσει στην 3η σεζόν.

TV Master Το Avatar του/της ilianna
    Likes / Thanks
    Ήξερα ότι κάπως θα τους την σκάσει ο Χάουζ και δε θα'χει πεθάνει. Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν όταν χτυπούσε το κινητό του Γουίλσον και λέω εντάξει, ποιος θα έκανε πλάκα με κινητό σε κηδεία; Μόνο ο Χάουζ!

Το επεισόδιο δεν μπορούσε να δείξει κάτι καλύτερο, μόνο κάτι χειρότερο. Θα μπορούσε να δείξει ένα τέλος που πεθαίνουν και οι 2. Σε ποιον θα άρεσε αυτό; Εμένα πάντως όχι. Δε θα το δεχόμουν να φύγει έτσι ο Χάουζ.
    Κατά τη γνώμη μου αυτή η θυσία του Χάουζ, να σβήσει τον εαυτό του από τον χάρτη απλά και μόνο για να περάσει τους τελευταίους του μήνες με τον Γουίλσον ήταν το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να 'χει η σειρά. Χωρίς να σκεφτεί τι μπορεί να γίνει μετά από αυτούς τους μήνες, τι θα γίνει με αυτόν, αν καταφέρει να επιβιώσει ή αν θα καταλήξει πάλι στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο εγωιστής, αλαζόνας,αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας ξέρει τελικά τι θα πει αγάπη και φιλία. Αυτό ήθελαν να μας δείξουν και το κατάφεραν νομίζω.

Δυστυχώς, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Έτσι και αυτό. Καλό καλοκαίρι σε όλους

Guilt can be a killer (Dexter Morgan)
    Everyone has something to hide (Gregory House)
    You shoot me again? You best pray I'm dead. (Daryl Dixon)
    You are being watched (
    Harold Finch)
    Nothing here is vegeterian. (Dr. Hannibal Lecter)

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας