-
22 Ιουλίου 2012, 13:45
TV Guru!
Εγω θα ηθελα στη κατηγορια β' ανδρικου ρολου να ειχαμε 2 επιλογες.τωρα να αφησα στην απεξω τον τυριον γιατι φυσικα ψηφισα το λατρεμενο μας γουολτερ....
-
22 Ιουλίου 2012, 14:02
Αρθρογράφος
Φοβερό το θέμα και πολύ well-rounded οι υποψηφιότητες, μπράβο παιδιά, απ' όλα έχει ο μπαξές και για όλους υπάρχει κάτι να ψηφίσουμε, συγχαρητήρια!
Μεγάλη -και θετικότατη- έκπληξη για μένα η παρουσία του Alphas, χαίρομαι που τελικά δεν ήμασταν τόσο λίγοι όσοι το παρακολουθήσαμε και το εκτιμήσαμε (το ψήφισα, εννοείται!). Αν και πιστεύω ότι το Warehouse 13 είχε μια απείρως καλύτερη σεζόν, χάρηκα που προτιμήσατε να προβάλλετε καινούρια σειρά αντί για τα Eureka και W13, έτσι θα την μάθουν κι άλλοι που ίσως πέρσι να τους ξέφυγε. Στις καλοκαιρινές θα ήθελα να υπάρχει και το Suits, μου έλειψε από τις υποψηφιότητες.
Ενίσταμαι για την απουσία του Borgias από τους καλύτερους τίτλους αρχής, αλλά εντάξει, περί ορέξεως pumpkin pie. Πάντως να πω ότι σε πολλές από τις κατηγορίες, προσωπικά τουλάχιστον, ψήφισα Game of Thrones μόνο και μόνο γιατί έλειπε το Borgias, αν ήταν μέσα η ψήφος μου θα ήταν πολύ διαφορετική.
Δεν ψήφισα καθόλου στις κωμωδίες, μιας και δεν βλέπω. Συμφωνώ με τον blackys για την Anna Silk, κρίμα να μην είναι μέσα η θεά.
Πολύ καλή δουλειά, παιδιά, άντε και του χρόνου!

"No one holds command over me. No man. No god. No Prince.What is a claim of age for ones who are immortal? What is a claim of power for ones who defy death? Call your damnable hunt. We shall see who I drag screaming to hell with me."
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
22 Ιουλίου 2012, 14:26
TV Maniac
Πολύ καλή δουλεία,μπράβο guys!
Ψήφισα Parks,Amy,Nick Offerman,Kelsey Grammer,Breaking Bad,Alphas,πιο sexy παρουσία την Τζέσικα του True Blood (έχω αδυναμία στις κοκκινομάλλες,can't help it!
),Christina Hendricks (τα είπαμε για τις κοκκινομάλλες),β' αντρικού αν και ήθελα να ψηφίσω John Noble φέτος το αξίζει ο Gus του Breaking Bad.Στους κωμικούς ψήφισα Louis C.K. και αν ήταν υποψήφιο και το Louie στις σειρές θα το είχα τιμήσει.
Καλά αποτελέσματα και πάντα τέτοια!
-
-
22 Ιουλίου 2012, 17:28
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
22 Ιουλίου 2012, 17:45
wraies se genikes grammes oi katigories!me xalase kati omws!to revenge den itan se kamia ypopsifiotita.giati?mia xara noumera den ekane?den eixe apixisi?io logos pou itan ektos upopsifiothtwn?
-
22 Ιουλίου 2012, 19:00
συγχαρητηρια και για τη στηριξη στο boss...δεν ειναι και ιδιατερα γνωστη σειρα αλλα ειχε φανταστικη 1η σεζον και το αξιζει...ομοιως και για το justified
-
-
22 Ιουλίου 2012, 19:27
Moderator
Εμπιστεύομαι τη γειτόνισσα (Dobrev), κάτι θα ξέρει που τον έχει γκόμενο.
-
22 Ιουλίου 2012, 19:37
Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
dimath
Εμπιστεύομαι τη γειτόνισσα (Dobrev), κάτι θα ξέρει που τον έχει γκόμενο.
H μάχη πάντως ανάμεσα στον Somerhalder και στον Hunnam για το ποιος θα καταλάβει την τελευταία θέση στην κατηγορία ήταν επική
-
22 Ιουλίου 2012, 19:45
Αρθρογράφος
-
22 Ιουλίου 2012, 20:30
TV Maniac
-
Above thanked for this post