H Μαρί κριτικάρει τον Γουόλτ για κάποιες από τις πρόσφατες ενέργειές του. Εντωμεταξύ ο Μάικ, ο Τζέσι και ο Γουόλτ προχωρούν ακόμα περισσότερο με το νέο τους επιχειρηματικό σχέδιο.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
29/07/2012 - 21:00 GMT -5
30/07/2012 - 06:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Δεν γίνεται να βάλεις στο ίδιο σακί Gus και Walter. Μιλάμε για τον αρχιμαφιόζο της περιοχής με κονέ παντού και χρόνια στην πιάτσα και με δίκτυο ολόκληρο. Ο Walter είναι ένας μάγειρας μεθ, σκότωσε γιατί κινδύνευε η ζωή του και τώρα έχει ξεκινήσει να στήνει δική του επιχείρηση.
Όπως σωστά δεν μπορείς να βάλεις στο ίδιο σακί Walter και Jesse αν και δεν απέχουν πολύ. Το ότι δείχνει μεταμέλεια δε μου λέει τίποτα. Όπως γράφω και σε επόμενο νήμα (χωρίς να spoilerάζω), έχει ένα θέμα στο να πεθαίνουν αθώοι αλλά δεν τον βλέπω να έχει θέμα στο να μαγειρεύει μεθ από την οποία θα πεθάνουν/καταστραφούν αρκετοί.
Η Skyler είναι μια κατηγορία μόνη της, την έχω αναλύσει αρκετά και δεν θα πω κάτι άλλο. Αναμένω τα επόμενα επεισόδια.
Αυτό που ήθελα να πω και να τονίσω για τον Walter είναι η αλλαγή του από πρόβατο σε λύκο. Δεν μίλησα για μαγκιά. Αν και δεν είναι καθόλου εύκολος ο δρόμος που διάλεξε ο Walt. To βλέπουμε 4 σαιζόν + 3 επεισόδιο τώρα!!!
Δεν γίνεται να βάλεις στο ίδιο σακί Gus και Walter.
Σίγουρα όχι ποσοτικά, αλλά ποιοτικά πιστεύω ότι είναι παρόμοιοι. Είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα του κρυφού αμοραλισμού. Ο Γκας έγινε αρχιμαφιόζος για τα φράγκα, ο Γουόλτ κυρίως γιατί τον φτιάχνει η αίσθηση της εξουσίας. Παίζουν, όμως, και οι δύο στην ίδια πίστα. Αν ο Γουόλτ είχε τα ίδια χρόνια στο κουρμπέτι με τον Γκας, θα μιλούσαμε για ισάξιους αντιπάλους.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
αρκετα καλο και αυτο...ειχε ξανα καποιες δυνατες σκηνες...εκει που λεω οτι ο Γουολτ δειχνει ενδιαφερον για τον Τζεσι...του δινει την επιλογη να χασει κατι που τον κανει ευτυχισμενο...πολυ κριμα...και οταν παει να του μιλησει...ασχολειται με το χρημα...γενικα τον Γουολτ νομιζω δεν το παω..!!
Εκνευριστικός ο Γουόλτ και άπληστος. Αχάριστος.
Βασικά, είναι loser, ό,τι και να προσπαθήσει, θα τα κάνει όλα π.... γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι άχρηστος σαν μαφιόζος. Αυτή την απλή σκέψη που έκανε ο Τζέσυ, ότι η παραγωγή τους μειώθηκε στο 25% άρα θα έχουν μικρότερα κέρδη, γιατί δεν την έκανε κι ο ηλίθιος και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να ξεφορτωθεί τον Μάικ;
Α ρε Τζέσυ, α ρε Τζέσυ.... Εύχομαι να πάει απο το χέρι του, ο Γουόλτ τόσα που τού έχει κανει.
Αλλά, σοβαρά τώρα, αυτή η Μαρί είναι του γιατρού, πώς την ανέχονται όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι τους;