• Kόντεψα να μείνω στον τόπο με τον τύπο που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Fornell!
• Έλιωσα στο γέλιο με το ύφος των Gibbs & Fornell όταν ο τύπος στο μπαρ είπε την Diane, Mrs. Fornell? (μα να μην ξέρω να κόψω ένα ρημάδι gif!)
Gibbs: Mrs..
Fornell: Fornell?
Gibbs: Mrs..
Fornell: Fornell?
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με όλες τις αντιδράσεις του McGee που κάθε φορά που εμφανιζόταν η Diane, την έκανε με ελαφρά!
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με την ατάκα του Tony: I bet she's a panther in the sack!
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με το ύφος του Gibbs την ώρα που είδε το σήμα της Diane, ενώ ο Fornell σχολίαζε πως ήθελε να βγάλει το πρωινό του!
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με τη Ziva που μόλις η Diane ξεκίνησε να της εξομολογείται τα προσωπικά της μου θύμησε απίστευτα τον κουτσομπόλη Tony!
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με το ύφος του άλαλου Gibbs την ώρα που βρήκε τη Diane με το McCasanova αγκαλιά στον καναπέ! Ο δε Fornell, κόντεψε να πάθει συγκοπή! Holy 4th of July weiner roast! What am I looking at?!
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο με τις ζήλιες του Fornell ειδικά όταν η Diane πείραζε τον McGee ότι το προηγούμενο βράδυ "he didn't get enough"
• Ξαναέλιωσα στο γέλιο όταν ο διευθυντής πρότεινε να τους κάνουν μόνιμη ομάδα όταν συνεργάζονται οι υπηρεσίες τους και έγιναν μπουχός!
• Έμεινα και έλιωσα (όχι στο γέλιο) με την πρόταση του Gibbs έστω κι αν δεν την εννοούσε! Τα λόγια του ήταν απίστευτα!!!
"I'm not much for words. Some things are better left unsaid. It would be a lot easier if I could just pick you up and start running and never stop. Maybe I'll still do that. But before I do, I just wanna ask you one thing..."
Όσο για το τέλος νομίζω ότι φάνηκε για ακόμα μια φορά ο ακέραιος χαρακτήρας του Gibbs που ενώ ο Fornell έπεσε μέσα για τις προθέσεις της Diane δεν την έδωσε και μάλιστα τη συμβούλεψε να ξεκολλήσει για να μην καταλήξει όπως εκείνος "Give Victor a break for being him, not for being someone else."
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι μόνος του, όπως δήλωσε βάζοντας το καπελάκι του NCIS, έχει την επαγγελματική του οικογένεια. Πραγματικά όμως θα ήθελα να τον δω ζευγαρωμένο. Είναι δυνατόν κανείς εκτός από τον Palmer να μην έχει κάποιον δικό του; Έλεος πια!