Σελίδα 1 από 26 12311 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 260

Θέμα: Criminal Minds All Seasons - Official Discussion Thread

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks

Criminal Minds All Seasons - Official Discussion Thread

Criminal Minds All Seasons

Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)

To Criminal Minds ξεκίνησε επίσημα την όγδοη του σεζόν στις 26 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί μια ειδική ομάδα του FBI που ασχολείται με την ανάλυση συμπεριφοράς δολοφόνων και έχει για βάση της το Quantico της Virginia. H σειρά ξεκίνησε τη σεζόν 2005-2006 και έχει προβάλει 162 επεισόδια ενώ είχε και μια spin-off σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2010-2011 για 13 επεισόδια, το Criminal Minds: Suspect Behavior το οποίο όμως κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Εδώ υπάρχει συζήτηση για τη πέμπτη σεζόν της σειράς. Δημιουργός του Criminal Minds είναι ο Jeff Davis.

Cast: Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Lola Glaudini, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A. J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Joe Mantegna, Rachel Nichols, Jeanne Tripplehorn

Promo

1. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε ΕΔΩ.
    2. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
    3. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
    4. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
    5. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

2. Thanks kaxtos, dimath thanked for this post
    Likes / Thanks
    Criminal Minds 8x05 Promo "The Good Earth"

TV Master Το Avatar του/της GeorginaNik
    Likes / Thanks
    Ανατριχαστικότατο το επεισόδιο του Halloween, πολύ καλό!
    Spoiler

5. Thanks steda thanked for this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της pepinos
    Likes / Thanks
    μια από τις καλύτερες και ποιο καλογραμμένες σειρές που δεν έχει φθείρει ο χρόνος

TV Master Το Avatar του/της depy13
    Likes / Thanks
    θα κάνω μια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε..
    Πώς είναι ο ρόλος του Reid στην 8η season; Είμαι κάπου στην αρχή της 6ης κ παρατηρώ ότι όσο πάει ο ρόλος του "μικραίνει".

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την depy13 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    θα κάνω μια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε..
    Πώς είναι ο ρόλος του Reid στην 8η season; Είμαι κάπου στην αρχή της 6ης κ παρατηρώ ότι όσο πάει ο ρόλος του "μικραίνει".
    Kατά διαστήματα οι ήρωες έχουν προσωπικές ιστορίες οι οποίες εξελίσσονται μεσα στα επεισόδια, κατά τα άλλα ο ρόλοι είναι μοιρασμένοι πιστεύω σε όλες τις σεζόν.

Στην σεζόν που παίζει τώρα και κρίνοντας από το προηγούμενο επεισόδιο θα δούμε και προσωπική ιστορία του Reid.

Spoiler

9. Thanks depy13 thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της depy13
    Likes / Thanks
    ^ωραία κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω γενικά είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας και είχα παρατηρήσει ότι ο χρόνος συμμετοχής του μίκρυνε,δεν ξέρω μπορεί να ταν η ιδέα μου!

11. Thanks steda thanked for this post
    Likes / Thanks
    Η καινούρια σεζόν του Criminal Minds έκλεισε για ρόλο την Michelle Trachtenberg, γνωστή από τη σειρά του CW, Gossip Girl, για ένα πολύ ενδιαφέρον γκεστ αφού θα έχει το ρόλο μιας ψυχοπαθή που θα καταδιώκει ένα άντρα όταν δεν θα πάρει μια δουλειά. Το επεισόδιο θα προβληθεί μέσα στο 2013.

ΠΗΓΗ

Likes / Thanks
    Εξαιρετικά ενδιαφέρον επεισόδιο το 8x06! Πολύ καιρό είχε να με ιντριγκάρει αυτή η σειρά!

Spoiler

Likes / Thanks
    Έχοντας καταθέσει στα νιάτα μου το δικό μου μερίδιο από ώρες σε online gaming έχω να πω ότι βρήκα το 8x08 καταπληκτικό σαν επεισόδιο.

Ότι θα έβλεπα τον πιτσιρικά από το Seven Heaven σε ρόλο ψυχοπαθή ποιος να μου τό λεγε...

Σελίδα 1 από 26 12311 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας