Criminal Minds All Seasons - Official Discussion Thread
Criminal Minds All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
To Criminal Minds ξεκίνησε επίσημα την όγδοη του σεζόν στις 26 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί μια ειδική ομάδα του FBI που ασχολείται με την ανάλυση συμπεριφοράς δολοφόνων και έχει για βάση της το Quantico της Virginia. H σειρά ξεκίνησε τη σεζόν 2005-2006 και έχει προβάλει 162 επεισόδια ενώ είχε και μια spin-off σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2010-2011 για 13 επεισόδια, το Criminal Minds: Suspect Behavior το οποίο όμως κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Εδώ υπάρχει συζήτηση για τη πέμπτη σεζόν της σειράς. Δημιουργός του Criminal Minds είναι ο Jeff Davis.
Cast: Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Lola Glaudini, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A. J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Joe Mantegna, Rachel Nichols, Jeanne Tripplehorn
Promo
1. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε ΕΔΩ.
2. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
3. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
4. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
5. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
Ανατριχαστικότατο το επεισόδιο του Halloween, πολύ καλό!
Spoiler
Καλύτερο σημείο βέβαια η αμφίεση του Χένρυ!
- As I'm sure some of you were aware, Henry was a little nervous about going trick-or-treating this year. But he's decided to go anyway.
- Great. What changed his mind?
- The BAU did. I told him that he should go out on Halloween and try to figure out which monsters are real and which ones are not.
- So he wants to be a profiler.
- He wants to be his favorite profiler!
θα κάνω μια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε..
Πώς είναι ο ρόλος του Reid στην 8η season; Είμαι κάπου στην αρχή της 6ης κ παρατηρώ ότι όσο πάει ο ρόλος του "μικραίνει".
θα κάνω μια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε..
Πώς είναι ο ρόλος του Reid στην 8η season; Είμαι κάπου στην αρχή της 6ης κ παρατηρώ ότι όσο πάει ο ρόλος του "μικραίνει".
Kατά διαστήματα οι ήρωες έχουν προσωπικές ιστορίες οι οποίες εξελίσσονται μεσα στα επεισόδια, κατά τα άλλα ο ρόλοι είναι μοιρασμένοι πιστεύω σε όλες τις σεζόν.
Στην σεζόν που παίζει τώρα και κρίνοντας από το προηγούμενο επεισόδιο θα δούμε και προσωπική ιστορία του Reid.
Spoiler
Έχει -ας πούμε- κοπέλα. Με την οποία μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Η μάλλον σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
^ωραία κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω γενικά είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας και είχα παρατηρήσει ότι ο χρόνος συμμετοχής του μίκρυνε,δεν ξέρω μπορεί να ταν η ιδέα μου!
Η καινούρια σεζόν του Criminal Minds έκλεισε για ρόλο την Michelle Trachtenberg, γνωστή από τη σειρά του CW, Gossip Girl, για ένα πολύ ενδιαφέρον γκεστ αφού θα έχει το ρόλο μιας ψυχοπαθή που θα καταδιώκει ένα άντρα όταν δεν θα πάρει μια δουλειά. Το επεισόδιο θα προβληθεί μέσα στο 2013.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον επεισόδιο το 8x06! Πολύ καιρό είχε να με ιντριγκάρει αυτή η σειρά!
Spoiler
Reid - Baseball -> 1 - 0
O Reid να προσπαθεί να παίξει baseball είχε πολύ φάση! Η συζήτηση για τις desceptive αθλητικές του ικανότητες και η φάτσα του όταν τον συζητούσαν μπροστά του έβγαλε γέλιο.
Garcia draws the line at dead dogs. Κι εγώ το ίδιο. Όταν είδα τον ψυχοπαθή να χαϊδεύει τα κουταβάκια ανατρίχιασα!
Ποιός τους παρακολουθεί και γιατί;
Πού κολλάει η "κοπέλα" του Reid και γιατί την έχουμε χάσει;
Silencer is back απαπααα!