-
26 Οκτωβρίου 2012, 08:24
Αρθρογράφος
O Θρύλος του Conan επιστρέφει

Και με τον εισηγητή του ρόλου που έμελλε να φτιάξει την τεράστια καριέρα του, το όνομα του και να γεμίσει με εκατομμύρια τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Ο Arnold Schwarzenegger που φαίνεται να διανύει μια δεύτερη καριέρα στα 65 του, θα επιστρέψει ως Κόναν και πάλι. Η Universal Pictures σχεδιάζει ήδη το "The Legend of Conan" με πιθανή κυκλοφορία το 2014. Ο Chris Morgan, που είναι γνωστός για το "Fast and the Furious", franchise θα αναλάβει μέρος της παραγωγής της ταινίας καθώς και την επιμέλεια του σεναρίου.
Η ταινία θα αγνοήσει το πρόσφατο αποτυχημένο remake και το δεύτερο μέρος το "Conan The Destroyer" και θα συνεχίσει την ιστορία από το φινάλε του αρχικού φιλμ του 1982, "Conan The Barbarian". Ο Schwarzenegger δήλωσε ότι πάντα αγαπούσε τον χαρακτήρα του Κόναν και νοιώθει μεγάλη τιμή που του προτείνουν και πάλι τον ρόλο, 30 χρόνια μετά! Ο βασικός παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Fredrik Malmberg, όπου διατηρεί και τα πρωτότυπα δικαιώματα από το 1980. Σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί ακόμα.
For the record, τo "Conan the Βarbarian" του 1982 με πρωταγωνιστή τον Schwarzenegger γνώρισε τεράστια επιτυχία και έφτιαξε το όνομα του, ενώ το 1984 ακολούθησε το "Conan The Destroyer". Το 2010 είχαμε το remake του αρχικού φιλμ με τον Jason Momoa με καταστροφικά αποτελέσματα, αφού σε μια παραγωγή 90 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε 50 παγκοσμίως.
-
Likes / Thanks - 19 Thanks, 0 Likes
xristina2403,
fresh mint,
Bouzouxis7,
charlitos,
Super Gogeta,
Sikelos,
solonlakis,
goggits,
manost,
takisant,
milliosns,
lerris,
varas,
tsidis,
Filmfreak,
unknown3479,
soyier,
jimiepapas,
blackys88b thanked for this post
-
26 Οκτωβρίου 2012, 14:20
Ενεργό Μέλος
Θα πάρουν φωτιά τα CGI!!.Ο γερο-Arnold,δεν το βάζει κάτω,και μετά τις πραγματικά ''τρομακτικές'' κατακτήσεις του στην αληθινή ζωή,θέλει να κατακτήσει και την Γη της Ιβοριανής περιόδου.Στην ηλικία του,και στην,εξαιρετικά εύθραυστη υγεία του,θα χρειαστεί κάθε βοήθεια που μπορεί να έχει από την τεχνολογία.
Σίγουρα,πάντως,έχει το όνομα και το στάτους να σηκώσει το βάρος ενός θρύλου όπως ο Conan.Έστω και μόνο ''for old time shakes'' ανυπομονώ να τον δω με το ποστίς και το σπαθί στο χέρι!
Cheers Above
-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
26 Οκτωβρίου 2012, 19:25
TV Guru!
emena h tainia tou 2010 pantos mou arese arketa. k exo dei k to palio to proto omos mono paaara poles fores.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
26 Οκτωβρίου 2012, 19:57
TV Maniac
Το να το συνεχίσουν από την ταινία του 1982 το σενάριο μου φαίνεται κουλό.
Εγώ θα ήθελα να τον έβλεπα στην ηλικία που είναι τώρα ο Άρνι άρχοντα σε κάποιο βασίλειο κουρασμένο από μάχες και όλα αυτά αλλά κάτι να συμβαίνει και να πρέπει πάλι να πάρει το σπαθί του στα χέρια του.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
27 Οκτωβρίου 2012, 03:00
Αρχισυντάκτης
Ουτε εμενα μου φαινεται λογικο οτι θα συνεχιστει απο την πρωτη ταινια αμεσως...θα προτιμουσα μια ιστορια του χαρακτηρα αναλογη της ηλικιας του Arnie..!!! θα ηταν πιο λογικο και κατι διαφορετικο...!!!
Ευχαριστω για το νεο Above..!!!
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
27 Οκτωβρίου 2012, 12:29
Αρθρογράφος
Kαι ναι και οχι! Ναι, για το γαμώτο, (θρυλική ταινια των 80ς) και όχι για το πως το γερασμένο πλέον σώμα του Αrnie, μπορεί να πείσει αλλά και να ανταπεξέλθει κινηματογραφικά πλέον στον ρόλο του Conan! Ίσως δημιουργήσει και απώθηση. Δεν ξέρω, δεν κρίνω αν δεν δω! Πάντως θετικός ειμαι σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά θα ήθελα και εγώ μια συνέχεια απο το δεύτερο μέρος και όχι από το πρωτο, ώστε να κλείσει ως τριλογία!
-
Likes / Thanks - 6 Thanks, 0 Likes
-
28 Οκτωβρίου 2012, 19:33
Ενεργό Μέλος
Aν θυμάστε,στο τέλος του πρώτου,δείχνει τον Conan σε μεγαλύτερη ηλικία να κάθεται σε έναν θρόνο.Η ιδέα από ότι φαίνεται είναι να ξεκινήσει από εκεί.Άλλωστε,και στα graphic novels του Robert E. Howard, πολλές περιπέτειες του Conan διαδραματίζονται την περίοδο που ήδη έχει γίνει βασιλιάς της Aquilonia,του μεγαλύτερου κράτους της Ιβοριανής εποχής που είναι σε διαρκή ανταγωνισμό με την Νemedia,την έταιρη ''υπερδύναμη'' του κόσμου.
Αισιοδοξώ λοιπόν πως με σοβαρή παραγωγή,το αποτέλεσμα μπορεί να βγει καλό.Με τίποτα δεν θα έχει την απήχηση και τον αντίκτυπο που είχε το ορίτζιναλ,αλλά δεν θα έχει το χάλι του τελευταίου.
Αλήθεια,ο Μomoa πως θα αισθάνεται που τον παραγκωνίζουν και την θέση του την παίρνει ένας 65χρονος; Must sucks...
-
Likes / Thanks - 4 Thanks, 0 Likes
-
28 Οκτωβρίου 2012, 20:11
Αρχισυντάκτης
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν το βρηκα κακο τον Μομοα, και το Conan του μου αρεσε αρκετα...αλλα αφου πηγε απατο...it must really suck...
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
6 Δεκεμβρίου 2012, 04:13
Αρχισυντάκτης
Με την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Arnold Schwarzenegger θα γυρίσει σε ένα από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας του, αυτόν του Conan για το The Legend of Conan, το επόμενο βήμα είναι να δοθεί η υπόθεση που θα ακολουθήσει η ταινία. Συγκεκριμένα ο Chris Morgan δήλωσε ότι η υπόθεση της ταινίας θα ξεκινάει πολλά χρόνια μετά στη ζωή του Conan στα οποία ήταν ο ηγέτης του βασιλείου του. Επίσης δήλωσε ότι η ταινία θα προσθέσει τα στοιχεία του πειρατή, του ηγέτη άλλα και του στρατηγού που υπαρχουν στα αρχικά βιβλία και στα comics. Ο Morgan έδωσε την υπόθεση για την ταινία άλλα δεν είναι σίγουρο ότι θα γράψει το σενάριο. Η The Legend of Conan ελπίζει να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 6 Thanks, 0 Likes
-
6 Δεκεμβρίου 2012, 12:55
Ενεργό Μέλος
Ωραία νέα.
Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει.
Αυτά είναι.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
Above thanked for this post